- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Bende sizin gibiyim 99 depreminde ailemle göçük altından çıkmıştık maraş depremini bizzat yaşamadım ama haberlerden takip edip insanların acısını iliklerime kadar hissedince daha kötü oldum onun üstüne yaşadığım yerde de (bolu) deprem oldu gerçekten artık uyuyamıyordum her zaman sallanıyormuşum gibiydiKizlar selam. Maraş depreminin üzerinden aylar geçti ama etkisi hala üzerimde. Ben o bolgede yasamiyorum, ama ben de 99 depremini yasayanlardanim. Gündüz sorun yok ama geceleri aklıma deprem geliyor ve nefesim daralıyor boguluyorum..
Klostrofobim var galiba benim. Önceden de yakinlarima ben ölünce tabuta koymayin yakın beni kullerimi de savurun diyordumneyse ki onu aştım da, umarım bu deprem mevzusunu da cozerim. Böyle olup normale dönen var mı?
Allah'a emanetiz gerçekten. Umarim yetkililer gerekli tüm önlemleri alırAynı durumdayım. 6 şubat depreminden sonra carpintilarim başladı. Gecelerce uyuyamadım. Kendim değil çocuğumun göçük altında kaldığı fikri beni delirtecek gibi oluyor bazen. Daha bir iki saat önce Naci görür un beklenen Marmara depremiyle ilgili haberini okudum içim daraldı gene. 7.2 - 7.6 arası diyor. Resmen kurbanlık koyun gibi bekliyoruz
Üzgünüm ikonuna bastm sandm begenmedim e basmisimBenSelin neyi beğenmediniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?