Bn art niyet düşünmedim emin olun evliyim şimdi eski nişanlım Hataylı ama kaç gün acaba birşey oldu mu diye düşündüm sosyal medyalarına baktım bence bakması insan olduğunun göstergesiMerhaba
1 yıl once ayrıldıgım eski sevgilim,deprem sonrası nasıl oldugumu soran mesaj attı.Gayet insani oldugunu düsündüm cünkü yıllardır görüsmediğim arkadaslarım da durumumu sordu.İyi oldugumu anlatan cevabımı attım.Ardından bikac gün sonra yeniden hal hatır sordu ve ailemi ,nerede olduklarını gerekirse yardım isteyebilecegimi soyledi.Bence buna da gerek yoktu ama kısaca uzatmadan cevap verdim.Bikac gün sonra gece gec saatte yeniden mesaj attı .Nasılsın tarzı bi mesaj.Kafamda zor da olsa bitirdgim ,yeniden hic birlesmek istemediğim halde 3.mesaj sonrası aklım karıstı.Yani ne yapmak istiyor ?Yalnızca merak mı ? Cevap vermesem mi diye düsündüm .Ertesi gün oglen cok kısa cevap verdim .Acaba ben cevap vererek hata mı ettim?Sizce adamın amacı ne?Yeniden bisi yazarsa cevap vermesem mi?Ya da bi daha yazma benzeri bisi mi demeliyim acaba?Dogru düsünemedigim bi zaman cünkü.
Merhaba
1 yıl once ayrıldıgım eski sevgilim,deprem sonrası nasıl oldugumu soran mesaj attı.Gayet insani oldugunu düsündüm cünkü yıllardır görüsmediğim arkadaslarım da durumumu sordu.İyi oldugumu anlatan cevabımı attım.Ardından bikac gün sonra yeniden hal hatır sordu ve ailemi ,nerede olduklarını gerekirse yardım isteyebilecegimi soyledi.Bence buna da gerek yoktu ama kısaca uzatmadan cevap verdim.Bikac gün sonra gece gec saatte yeniden mesaj attı .Nasılsın tarzı bi mesaj.Kafamda zor da olsa bitirdgim ,yeniden hic birlesmek istemediğim halde 3.mesaj sonrası aklım karıstı.Yani ne yapmak istiyor ?Yalnızca merak mı ? Cevap vermesem mi diye düsündüm .Ertesi gün oglen cok kısa cevap verdim .Acaba ben cevap vererek hata mı ettim?Sizce adamın amacı ne?Yeniden bisi yazarsa cevap vermesem mi?Ya da bi daha yazma benzeri bisi mi demeliyim acaba?Dogru düsünemedigim bi zaman cünkü.
evet aynı kisiBu adam, size genital herpesi olduğunu 6 ay sonra sizin zorlamalarınızla söyleyen adam mı ?
Kız Allah seni hiç güleceğim yoktu öyle bi konusu mu vardıBu adam, size genital herpesi olduğunu 6 ay sonra sizin zorlamalarınızla söyleyen adam mı ?
Öncelikle çok geçmiş olsun , Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın . Yaşanan sadece deprem değil felaketti .Merhaba
evet aynı kisi
zaten instadan fake hesaptan yazdı.Deprem sonrası yazdıgı icin de cevap verdim .Zaten iyi oldugumu ogrendi ve tekrar sorması gereksiz sanrıım.Tekrarı olursa görüldü atmak mantıklı geldiNumarasını engelleyin ve iletişimi tamamen kesin.
Siz bu adamla neredeyse evlenecektiniz. Size, sizin de sağlığınızı direkt olarak etkileyecek bir konuda dürüst olmadığını unutmayın.
Hakikaten sizin gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor.Bu adam, size genital herpesi olduğunu 6 ay sonra sizin zorlamalarınızla söyleyen adam mı ?
Hakikaten sizin gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor.
Ben olsam yüreğine indirmek için ben de hiv var bile yazardım ilk öğrendiğimde.Birisi gelip minnoş minnoş "seviyorsan git konuş bence veya 1 şans daha ver vb" demeden durumu netleştireyim dedim.
Önce adam kim ona bakmak lazım.
Felaket fırsatçılığının bu kadarı. Cinsellik yönünden bir şey veremeyince iyiliğe abanıyor herife bak.Birisi gelip minnoş minnoş "seviyorsan git konuş bence veya 1 şans daha ver vb" demeden durumu netleştireyim dedim.
Önce adam kim ona bakmak lazım.
Ben de minnoş minnoş insaniyet namına aramıştır yazıyorum.Hasta ederken düşünmeyen adam deprem için 3 kere yazmış.pehhhFelaket fırsatçılığının bu kadarı. Cinsellik yönünden bir şey veremeyince iyiliğe abanıyor herife bak.
Ben olsam yüreğine indirmek için ben de hiv var bile yazardım ilk öğrendiğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?