deprem sonrasi

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
merhabalar.Bugunku malum deprem yasadigim bolgede baya hissedildi.O saatten beri surekli deprem olacak diye korkuyorum hafif bir panik durumum vardi ama tetikledi sanirim ne yedigim yemekten ne ictigim sudan tat aliyorum.Sinavlar da baslayacak bu gecici bir durum mudur yoksa hastalik boyutunda mi seyrediyor.Surekli aklimda o an dusunceler.

Bir daha boyle olaylar yasamayiz insallah.

merhabalar.Bugunku malum deprem yasadigim bolgede baya hissedildi.O saatten beri surekli deprem olacak diye korkuyorum hafif bir panik durumum vardi ama tetikledi sanirim ne yedigim yemekten ne ictigim sudan tat aliyorum.Sinavlar da baslayacak bu gecici bir durum mudur yoksa hastalik boyutunda mi seyrediyor.Surekli aklimda o an dusunceler.

Bir daha boyle olaylar yasamayiz insallah.

ayy canım bende öyleyim ya uyuyamıycam bu gece sürekli sallanıyormuşum gibi geliyor. ben böyle deprem görmedim bu güne kadar. hepimize geçmiş olsun :2:

Bende hissettim (istanbuldayim). Ama cidden o kadar şiddetlimiydi? Ben bilemedim; daha önce 2 kez fln yaşadım ama hafifti yine. Korkulcak bişey var mı cidden :s. Ben türkiyeye gelene kadar ömrümde yaşamadım o yüzden bilemiyorum...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bende hissettim (istanbuldayim). Ama cidden o kadar şiddetlimiydi? Ben bilemedim; daha önce 2 kez fln yaşadım ama hafifti yine. Korkulcak bişey var mı cidden :s. Ben türkiyeye gelene kadar ömrümde yaşamadım o yüzden bilemiyorum...

ben deprem merkezinde oturuyorum tek başıma bi odadan diğerine gidemiyorum bu apartman nasıl yıkılmadı hala şaşkınım nasıl sağ çıktığımı bile bilmiyorum inanın çok zor bi gündü.

Ayyy kızlarr bende o sırada bilgisayar başındaydım fena sallandım bi gittim geldim.Başım dönüyo sandım ama sonra avizeye falan baktım sallanıyo.Allahdan hiç korkum yok öyle şylerden.Sonra baktım haberlerde de çıktı deprem olmuş:50:

Aynen bahsettiginiz gibi surekli sallaniyoruz gibi.Nesnelerdeki fiziksel degisim bariz belliydi evde ondan korktuk daha cok.
Bz trakya tarafindayiz 17 Agustosu da hatirliyorum ama bu cok farkliydi.

ben deprem merkezinde oturuyorum tek başıma bi odadan diğerine gidemiyorum bu apartman nasıl yıkılmadı hala şaşkınım nasıl sağ çıktığımı bile bilmiyorum inanın çok zor bi gündü.

Geçmiş olsun. Aslında düşündüğümde anlıyorum o korkuyu; ne depremler oldu bu ülkede. Ne desem bilemedim ki. Ama bence üstünüzden, kafanızdan atmaya çalışın kötü düşünceleri. Allahım korusun bizi...

Cok gecmis olsun size de.Biz merkeze cok yakin degiliz ama epey sallandik oturdugum koltuk besik gibiydi.Allahim sabir versin

Ben cekyattaydim baya sallandim lamba sallandi uzun surdu deprem bizim site 12 katli aksam boyu disardaydik simdi girdik eve simdi yatarken bile ustumu giyindim dogru duzgun gece deprem falan olursa annem korku icinde bana kalsa ben evden cikmycktim ama baya sallandik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 17 ağustosu coj cok çok yakinen yasadigim icin bu cok hafif geldi. Devamli olucakmis gibi korkmak elde olmasada hicbir ise yaramaz. Kendinize güvenli bi nokta belirleyin depren olunca burda olurum die orayada bir şişe su koyun bu bile sizi rahatlatacaktir.

Edit: bu sadece su iki günlük surede sizi rahatlatnak icin bir oneridir. Elbette her evde yasam alani olusturulmali yasam çantası olmalı o ayri.

Bende bisey yapamadim bugun.surekli aklimda.ve esim ise gidecek yarin yalniz basima ne yapcam diye dusunuyorum:(allah birdaha yasatmasin beterinden korusun..

Ben 17 Agustos depreminden sonra tedavi gormus ve bu sayede eve girebilmis biriyim. Umarim sizinki gecicidir.

Back
X