Deprem Yardımını Kim alır?

Ee o aldirmdiysa siz niye sildirmediniz? Nufus kayita gidip sildirebilirsiniz ki neticede bosanmissiniz ayni soyadda degilsiniz.
Gidip nufusa bunu soylerseniz esiniz ikametiji tasimadigi icin ceza bile alabilir.
Ben görmedim ki dava süreçleriyle soyadımı değiştirmekle de cok ugrastım bu aklıma gelmedi yani normal olarak

Depremi yaşamışsınız geçmiş olsun. Çok üzüldüm bir de böyle bir şeyle uğraşıyorsunuz😞. Afada bir sorun isterseniz. Belediyeye sorun bakalım ne diyecekler?
Sagolun🙏gercekten adam hep varliginda hep yoklugunda hep sorun oldu bana sinirlerim alt ust her yönden

Kira sözleşmesi sizin adınıza olduğundan size yatar muhakkak.
E devletten sürekli kontrol edip bulunduğunuz belediyeye de online başvurular yapın.
Ev sahibinin daskı var mıymış onu da bir öğrenin poliçe kapsamı nedir diye.
Çok geçmiş olsun…
Hayır haneden birine yatırılıyor, bizim sözleşme eşimle ama annemde bizimle yaşıyor anneme yatmış.

Verilecek ama evde iki kisi gozukuyor,bosandigim esime yatarsa sorun
Büyük ihtimalle eski eşinize yatmıştır,hanede gözüküyorsa. eşim eve gelsin sorarım sizin için neler yapılabilir diye.

Sagolun🙏gercekten adam hep varliginda hep yoklugunda hep sorun oldu bana sinirlerim alt ust her yönden
Sordum eşinize yatmıştır, ondan isteyeceksizniz mecbur. Çünkü sizin hakkınız. Hesabınıza da gerek yok elden alabilirsiniz. Gerçi o çekip size vermesi lazım artık.

Sordum eşinize yatmıştır, ondan isteyeceksizniz mecbur. Çünkü sizin hakkınız. Hesabınıza da gerek yok elden alabilirsiniz. Gerçi o çekip size vermesi lazım artık.
Ayy gercekten mi. İgrenc bi insan iletisime gecmek bile istemiyorum birilerine aratayim

Ayy gercekten mi. İgrenc bi insan iletisime gecmek bile istemiyorum birilerine aratayim
Ayrıca eğer taşınacaksanız 15bin de verilecek, yeni ev için 5bin de yardım bir yıl boyunca.

Eklentiler

• Screenshot_20230219_170435.webp
    Screenshot_20230219_170435.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 50
Şimdi benim de tanıdıklarımın evleri yıkıldı veya hasarlı. Ziraat bankasından hesabı olmazsa para yatmıyor mu ve ziraat bankasında hesap varsa başvuru yapmadan otomatik mi yatıyor ev hasarlı diye devlet sisteme girerse?

Depdevrik ve bol birleşikli cümle olmuş.

Şimdi benim de tanıdıklarımın evleri yıkıldı veya hasarlı. Ziraat bankasından hesabı olmazsa para yatmıyor mu ve ziraat bankasında hesap varsa başvuru yapmadan otomatik mi yatıyor ev hasarlı diye devlet sisteme girerse?

Az hasarlı bile girilmişse aile bireylerinden yetişkin herhangi birine yatıyor. Yani sözleşme yada ev kimin üstüneyse ona yatar diye bişey değil. Hesaba gerek yok bankafan elden çekicekler. Bizim sözleşme eşimin üstüne ama ennem bizimle yaşıyor anneme tanımlanmış, onunda benimde hesabım yok, annemi götürüp elden alcaz, bu soğıuklar geçince evin tadilatına vercez ev sahibine bişey demedik bununla yaparız evi.

Hesabı olmasına gerek yok TC kimlik no ile alabilir diye biliyorum.

Back
X