• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Arkadaşlar selamlar, amacım kimseyi korkutmak değil fakat belki benim gibi hissedenler vardır diye düşündüğüm için yazmak istedim, ülkemizde komşularımızda sık sık deprem haberleri görüyoruz bu aralar. Daha önce ABD'deki bir saldırıdan önce bir rüya görmüştüm, insanların kaçıştığı ben de onların arasında olduğum için dehşet içinde uyandım, insanlar yaralı kaçışıyordu, üzerinden 1 hafta gibi bir süre geçti ve ABD'de saldırı haberini gördüm konserde. Ben sabah namazı sonrası tekrar uyurum oğlum uyanana kadar, bu esnada rüya görürüm genellikle, bu sabah kendimi başka bir evde gördüm ve çoğu kadın olan kalabalık vardı evde, hafif bir sarsıntı oluyordu evde ve kalabalığı uyarmak için kalkıp ellerimi havaya kaldırıp Ya Hafız, La ilahe illallah, Ya Rahmanirrahim dedim, insanlar da benimle birlikte kalktılar, hiçbirşey yıkılmadı şiddetli değildi, sakinlik olunca da insanlara aşağıya inmelerini söyledim, bir kısmı beni dinliyor, bir kısmı yemek istiyor umursamıyordu, ben gene de anlatmaya devam ettim, az öncekinin sadece bir öncü olduğunu söylediğim halde, bir kısım insan beni dinlemedi ve bu şekilde uyandım. Ben az önce bu zikirleri çektim, daha önce gördüğüm ve çıkan rüyalar da oldu, fakat ilk defa kalabalığa öğüt verdiğimi gördüğüm için paylaşmak istedim. Bugün cuma Allah dualarımızı kabul eylesin, felaketlerden afetlerden muhafaza eylesin.

Ne yapabiliriz ki? Deprem olana kadar dışarda mı yatalım kalkalım. Rüyayı suya anlatın derler. Suya anlatın akıp gitsin. Allah korusun. Herkese yayarak sadece kötü enerji ortaya çıkıyor. Hamileyim ve 99 depremini yaşadığım için korkuyorum zaten.
Konu hiç doğru değil.

Böylesi rüyalar anlatılmak için değildir. Hayrolsun deyip sadaka verilir. Hayatta en çok korktuğum şey depremdir. Hadi buyrun benimde korkularım başladı tekrardan. En ufak bir sarsıntıya bile büyük tepkiler veriyorum elimde olmadan ve sonrası migren atakları. Cidden kötü konuşmak istemiyorum ama çok çok gereksiz bir konu bu.

Biraz akli mantigi olan,cografya ve tarih bilgisi olan herkes buyuk bir deprem olacagini biliyor. Allah korusun da, konunuz bence yanlis yerde,keske dua bolumune acsaydiniz. Burasi bdv

Back
X