Puff diyorum. İnanmak mesele degil ki. Soylenmek yerine bisi yapmis olacaksin. Herkes anca konuşuyor.bacım sen bu dediginin olacagina inaniyomusun cidden
Türkiye'nin deprem haritasını muhakkak incelemişsinizdir.Deprem ülkesiyiz.1999 felaketinin üzerinden 20 yil geçti.Uzmanlar sürekli uyarıyor.Eminim Kandili tüm riskleri devlet yetkilileri ile paylaşıyor.Son Elazığ depreminde Naci Görür hoca bölgenin riskli ve önlem alınması gerektiğini ilettiğini beyan ediyor.İstanbul gibi riski çok yüksek bir şehirde,onlem şöyle dursun,toplanma alanlarına avm yapılıyor.Hala yüksek siteler kuruluyor.Yani insan canı ranttan önce gelmiyor.Her deprem zamanı insanlar haykırıyor, deprem bilimciler uyarıyor.Sonuç? Amacınız güzel ama bence işe yaramaz üzgünüm.
tam olarak durum bundan ibaret isteMecliste bugün deprem araştırma önergesi reddedildi
Onun yerine bir saray daha yapıp yapmamayı tartışıyorlar
Bilin istedim.
E yok artikMecliste bugün deprem araştırma önergesi reddedildi
Onun yerine bir saray daha yapıp yapmamayı tartışıyorlar
Bilin istedim.
Eksi yöne çekmek değil ki bu.Ben gerçekçi konusuyorum.Bakin mesela yine Naci Görür hoca kanal İstanbul projesinin felaket getireceğini söylüyor.Dinleyen???Nereye haykiriyor. Kendi kendine. Onu diyorim isye icine icine haykirmaktansa dilekce denen birsey var. 20 milyon dilekce olsa mesela ise yaramaz mi. Veya dilekce parayla mi..yazilinca ne eksilecek sizden. Neden eksi yone cekmeye calisiyor herkes.
tam olarak durum bundan ibaret iste
Nereye haykiriyor. Kendi kendine. Onu diyorim isye icine icine haykirmaktansa dilekce denen birsey var. 20 milyon dilekce olsa mesela ise yaramaz mi. Veya dilekce parayla mi..yazilinca ne eksilecek sizden. Neden eksi yone cekmeye calisiyor herkes.
Uff valla ben bu ulkedeki herkesten aşırı sıkıldım ya. Bir b.k olmaz bizim milletten. Anca konusuyor herkes ama istisnasiz herkes. Kendimi bir an baska yerde sanip konu actim herhalde. Hadi bana iyi geceler. Ne kadar az insanla muhatap ol o kadar iyi. Akil sagligi anca boyle korunur.
size haksizsiniz demiyorum evet haklisiniz ama bunu siyasete cekmeden anlatamam sizde biliyorsunuz bende siyasi yorum yapmaya karsiyimYahu hic mi tarih okumuyorsunuz. Ben siyasrtten cok bagimsiz yazdim ama insanlar nice olayda sadece birlik olarak en despot yonetimlere karsi bile birseyler yapti. Kaldi ki oylama sistemi olan bir ulkede bir talebin sayica coklugu her zaman dikkate alinir. Sayica cok olmaktan ve talep etmrkten bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?