Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende de benzer bir durum vardı yogaya başlamadan önce. Yogaya aslında sağlık sıkıntısı yüzünden başlamıştım. Yüksek tansiyonum vardı, onun için başladım ama sonradan baktım ki içimdeki mutsuzluk da gidiyor yogayla birlikte. 2 yıldır yapıyorum yoga, hemen hemen her gün yapıyorum artık ve bana çok iyi geliyor. Mesela son 10 gündür pek yapamadım, aksattım, bugün de işe gelirken yolda onu düşünüyordum. Mutsuz olmamam için aslında hiçbir sebep yok ama mutsuzum. Düzenli yoga yaptığım zaman bu mutsuzluk hissi ya tamamen kayboluyor ya da iyice azalıyor, başa çıkabiliyorum. Hatta mesela yoga kampı oluyor başka bir şehirde, doğanın içinde yoga yapıyorsun, orada nasıl mutlu hissediyorum anlatamam. Sana da tavsiye ederim. Yoga akademiyi ara google'da. Akif Manaf hocamızın adı. Yoga akademi journal diye dergi de var. Onun mesela 2. sayısında depresyonu anlatıyorlardı. Hangi yoga teknikleri iyi geliyor onları gösteriyor resimli falan. Akif hocanın evde yapabileceğin dvd seti de var. Evde alıp, bilgisayarından kendi odanda yaparsın. "Akif Manaf yoga dvd" diye ararsan bulursun. Umarım sana da iyi gelir. Zor bir durum çünkü yaşamayan anlamaz. Benim annem de bana mesela ne var mutsuz olacak diye kızardı, ama insanın elinde olmuyor ki. Karşıdan yaşamadan konuşmak her zaman kolay. Ama insanın kendisinin bir şey yapması lazım. Dışardan hapla falan nereye kadar. Onların da hep yan etkisi var, hem bağımlılık da yapıyorlar. Yogada sadece nefes alıp hareket yapıyorsun, nasıl iyi gelir ki diyor insan ama şaşırırsın ne kadar iyi geliyor. Ama tabi sihirli değnek gibi mucize de beklememek lazım, bir süre düzenli yapmadan fayda etmeyebilir. Bende mesela 6 aydan sonra iyi gelmişti. İnşallah sana da iyi gelir.