kafama silah dayamayınca sömürmüş olmuyormuYa Allah aşkına nedir bu halin?
Biri girmiş hayatına da 2 sene sömürmüş seni. Sende dünyaya küsmüşsün.
Adam kafana silah mı dayadı? Yooo. Ümit vermiş. Sende insanlık yapmışsın olan olmuş.
Hayat devam ediyor sonuç itibariyle. Bi kendine gel yahu.
vallahi böyle psikolog gibi yazan insanlara bayılıyorum.çok naziksiniz.çok teşekkür ederim.Bakın sorununuz iş değil. Siz bu işi sevmeseniz de idare ediyordunuz bugüne kadar. Özel hayatınızdaki sorunların yansıması bu.
Diğer konuya gelirsek. Evet bu adam sizi kullanmış öfke duyabilirsiniz hatta duyun. Bir süre sonra depresyona girersiniz ve en son kabullenirsiniz. Sizin zaaflarınızı kullanmış yani sizin yerinizde başkası da olabilirdi. Yani siz çok aptal, akılsız falan değilsiniz. Bu olayı okuduğumda sizin hakkınızda bir şey düşünmedim mesela onun karakterinde sorun olduğunu düşündüm.
İşinizi bırakmayın. Boşluğa düştüğünüzde kafanız içindeki düşüncelerle baş başa kalacaksınız ki bu daha kötü. Knediniz hakkında genelleme yapmayın. Tek bir olay için zaten her şey benim başıma geliyor, işimde de başarısızım vs demeyin.
Bugün hayatınız o masadan ibaret olsun. Başka hiçbir şey düşünmeyin. Bir anda mutluluk saçmak zorunda da değilsiniz. Sessiz sakin huzurlu bir müzik açın, çayınızı koyun,ufak ufak işlere başlayın.
Uzun oldu
Neva ben de evlilikte sömuruldum,ama bi şekilde olan oldu diyip ,ondan kurtulduğum için şükredip yoluma devam ediyorum, bir an önce kendini toparla,güzel günler seni beklerkafama silah dayamayınca sömürmüş olmuyormu
para konusumu sizinde.Neva ben de evlilikte sömuruldum,ama bi şekilde olan oldu diyip ,ondan kurtulduğum için şükredip yoluma devam ediyorum, bir an önce kendini toparla,güzel günler seni bekler
Evet,keşke sadece para olsa ,aldatilma ,yalan vs hepsi var 1 yıl geçti üstünden zaman zaman illaki kendimi kötü hissetiğim oluyor ama eskisi kadar degilim,böyle biriyle ya evlilik yapsaydınız benim gibi ,şükredin ki kestirmeden dönmüşsünüz,unutmaya ,atlatmaya çalışın,ben atlatabiliyorsam siz de atlatırsınızpara konusumu sizinde.
psikolog dün dediki ilişkilerde para alışverişi olunca (tabi benim alış yok sadece veriş) ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Büyük geçmiş olsun sizede.Evet,keşke sadece para olsa ,aldatilma ,yalan vs hepsi var 1 yıl geçti üstünden zaman zaman illaki kendimi kötü hissetiğim oluyor ama eskisi kadar degilim,böyle biriyle ya evlilik yapsaydınız benim gibi ,şükredin ki kestirmeden dönmüşsünüz,unutmaya ,atlatmaya çalışın,ben atlatabiliyorsam siz de atlatırsınız
Valla kusura bakma da haline bir bak bide dön o adama bak bu hale gelmeme değiyor mu de hiç birşeye değmez insanlar için günleriniz boşa gidiyor halinize şükredin işsiz bi sürü insan var sizin bu ruh haliniz evde olsanız da böyle olacak başka işyerine geçseniz orda da sinir bozucu insanlar olacak siz kafa oyalamaya değmeyen konular için bu kadar kafanıza takarsanız daha çok kafanız bulanır biletleri oldu bitti demeyi öğrenin önce kalkın bi kendinize gelin ne bu böylekafama silah dayamayınca sömürmüş olmuyormu
Evet değmiyor haklısınız. Bunu bende biliyorum zaten.Valla kusura bakma da haline bir bak bide dön o adama bak bu hale gelmeme değiyor mu de hiç birşeye değmez insanlar için günleriniz boşa gidiyor halinize şükredin işsiz bi sürü insan var sizin bu ruh haliniz evde olsanız da böyle olacak başka işyerine geçseniz orda da sinir bozucu insanlar olacak siz kafa oyalamaya değmeyen konular için bu kadar kafanıza takarsanız daha çok kafanız bulanır biletleri oldu bitti demeyi öğrenin önce kalkın bi kendinize gelin ne bu böyle
İşte bende buna kızıyorum güçlü olmanız gerekiyor bir kadın kendini salmamalı boşvermeyi bilmeli ama kendini değil canını sıkan gereksizleri boşvermeli bırakın ya canınızdan kıymetli mi ??Evet değmiyor haklısınız. Bunu bende biliyorum zaten.
Böyle zamanlarda insan her seyi görüyor da kendine hükmedemiyor.ben sabırlı bir insanımdır.güçlü durmaya çalışırım hep.ama salınca böyle oluyor işte maalesef.
İşte bende buna kızıyorum güçlü olmanız gerekiyor bir kadın kendini salmamalı boşvermeyi bilmeli ama kendini değil canını sıkan gereksizleri boşvermeli bırakın ya canınızdan kıymetli mi ??
pazartesi başka bir firmadan iş görüşmesine çağırıldım.şimdi burdan nasıl izin alıcam.i
pazartesi başka bir firmadan iş görüşmesine çağırıldım.şimdi burdan nasıl izin alıcam.i
GİDEMEDİM İZİN ALIPTAHaydi hayırlısı inşallah herşey gönlünce olsun
Tükenmişsin. Depresif gördüm. Erkekler konusunda dikkatli ol. Şerefli bir erkek kadından para mı ister? Öğrenmiş oldun.
yardım etmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?