depresyon hali

Normal değil biliyorum ama 3.5 ay oldu daha geçmedi.üstelik herif nişanlı şu anda.umarım seninki çabuk geçer. Valla bunun bi taktiği yok.düşünmemek farklı uğraşlar bulmak boş vermek vs...gibi.burada öyle yazan arkadaşlars yapabiliyorlarsa eğer çok imreniyorum.acını yaşıyacaksın bacım.inancın varsa dua et bol bol.insan bi nebze olsun rahatlıyor

Sevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?

Varlığı mahveden adamı napçan , ömür bu geçer miydi öyle , herşey alnımıza yazılmıyor , kendi irademizle yolumuzu çiziyoruz , önünde iki seçenek varmış bence sen güzel seçeneği seçmişssin. Biraz başağrısı yapar sonrada iyiki dersin merak etme... İnsanız yaşayarak tecrübe ediniyoruz.

Bende sürekli uyuyorum kimseyle konuşmuyorum
Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.

Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.
Sürekli uyuyorum nedensiz başım da çok ağrıyor.

Sevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?
İlaç kullanarak

En iyisini yapmışsın.. yaşanan en son acı en büyük, geçmicek gibi gelir ama hepsi geçer..
dostoyevski diyorya: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. aşağılık insanoğlu her şeye alışır!"
Acını yaşamanı tavsiye ederim. Bastırılan duygular başka suretle geri döner.. ağla sızla ama geçeceğini bil.. bunları yaşadıktan sonra da kesinlikle dizi öneriyorum.

En iyisini yapmışsın.. yaşanan en son acı en büyük, geçmicek gibi gelir ama hepsi geçer..
dostoyevski diyorya: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. aşağılık insanoğlu her şeye alışır!"
Acını yaşamanı tavsiye ederim. Bastırılan duygular
Haklısınız Sağlığımdan olmaktan korkuyorum. Teşekkürler :(

Peyami Safa'nın çok sevdiğim bir sözüdür sayesinde depresyondan çıkmıştım :KK37:
indir.webp

Aynı durumu yıllar önce yaşadım canım. Ayrıldım birkaç ayı gözlerim hep yaşlı hayattan zevk alamayarak geçirdim. Benim durumum farklıydı gerçi terk edilmiştim. Ama hepsi geçti şimdi çok mutlu bi evliliğim 1 buçuk aylık oğlum var :) zaman her şeyin ilacı. Sadece kendini eve kapatma bu süreçte. Arkadaşlarınla görüş bol bol dışarı çık. Komedi dizileri filmleri izle. Yalnız kalıp çok düşünme. Telefonundaki hüzünlü şarkıları da sil :KK70:
Maşallah size. Darısı başıma

Back
X