Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?
Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.Bende sürekli uyuyorum kimseyle konuşmuyorum
Sürekli uyuyorum nedensiz başım da çok ağrıyor.Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.
Umarım, teşekkürlerYanık şarkılar dinleme
Romantik komedi izleme
Kafanı boş bırakma
Daha 2 gün olmuş geçer.
İlaç kullanarakSevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?
Ne ilacı acabaİlaç kullanarak
İlaç ismi yazmak yasak ama psikiyatriye gidin psikiyatri yazıyorNe ilacı acaba
Şuanda ilaç kullanamam polis olma ihtimalim var sorun oluşturuyorİlaç ismi yazmak yasak ama psikiyatriye gidin psikiyatri yazıyor
Haklısınız Sağlığımdan olmaktan korkuyorum. TeşekkürlerEn iyisini yapmışsın.. yaşanan en son acı en büyük, geçmicek gibi gelir ama hepsi geçer..
dostoyevski diyorya: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. aşağılık insanoğlu her şeye alışır!"
Acını yaşamanı tavsiye ederim. Bastırılan duygular
Haklısınız Sağlığımdan olmaktan korkuyorum. Teşekkürler![]()
Bu ruh hali sorun oluşturmuyorsa, tamam. Ne gibi bir sorun oluşturuyormus ?Şuanda ilaç kullanamam polis olma ihtimalim var sorun oluşturuyor
Maşallah size. Darısı başımaAynı durumu yıllar önce yaşadım canım. Ayrıldım birkaç ayı gözlerim hep yaşlı hayattan zevk alamayarak geçirdim. Benim durumum farklıydı gerçi terk edilmiştim. Ama hepsi geçti şimdi çok mutlu bi evliliğim 1 buçuk aylık oğlum var :) zaman her şeyin ilacı. Sadece kendini eve kapatma bu süreçte. Arkadaşlarınla görüş bol bol dışarı çık. Komedi dizileri filmleri izle. Yalnız kalıp çok düşünme. Telefonundaki hüzünlü şarkıları da sil![]()
Çok güzelmiş teşekkür ederim