• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemmi düşüncesiz benmi fazla hassasım bu konuda?

Eşinize güvenmiyorlar, yanlış hatırlamıyorsam kendi aileside yardım etmemişti siz ev alırken yine sizin aileniz yarısını vermiş.

Çok üzgünüm ama eşiniz sıkıntılı bir adam, sebebi çok büyük ihtimalle bu.
Belki doğrudur ama diğer kardeşlerine de aynı muameleyi yapıyorlarmış hepsi mi istenmeyen evlilik? Benim ailem istemedikleri biriyle de evlense ben mutluyum diye ses etmezlerdi. Şimdi ben mutsuz olayım bazen benden çok düşündükleri damarlarını gözleri görmez. Yani bilemiyorum bence birazda karakter meselesi, belki sonradan görmelik 🤷🏻‍♀️

Belki doğrudur ama diğer kardeşlerine de aynı muameleyi yapıyorlarmış hepsi mi istenmeyen evlilik? Benim ailem istemedikleri biriyle de evlense ben mutluyum diye ses etmezlerdi. Şimdi ben mutsuz olayım bazen benden çok düşündükleri damarlarını gözleri görmez. Yani bilemiyorum bence birazda karakter meselesi, belki sonradan görmelik 🤷🏻‍♀️
Konu sahibi kendisi açıklasaydı daha doğru olurdu ama aldatma teşebbüsü vardı diye hatırladığım için yazmıştım.

İstemedikleri biriyle evlenmekten ziyade, mutsuz olunan bir gün nasılsa bitecek bir evlilik gözüyle bakıyor olabilir aile , ona rağmen evin yarı parasını vermişler , diğerlerine de konu sahibine de yağdırmamışlar ama damlatmışlar işte.

Ailenin görmemişliği konusunda haklısın ama çok çiğ hareketler.

Çok çok yakınımda böyle biri var. Baştan belirteyim siz öylesinizdir diye yazmıyorum bunları. Ailesi ne yapsa ona az geliyor. Annesinin her aldığında, gidilen tatillerde vs gözü var. Annesi biraz harcamayı seven sürekli alışveriş yapan bir insan diye bu onu kötü anne yapmaz ama oturup kızını bir dinleseniz anneye düşman olursunuz. Üstelik kız evlenirken ailesi hiç istemedi yapma diye yalvardı haklılardı da. Mesela aynı şekilde kaç tane evleri var biz kiradayız muhabbeti oldu. Sonra öğrendim ki evlerden birinin kirasını direkt kız alıyor. Bakın tekrar ediyorum siz de böylesiniz gibi bir varsayımım yok. Eğer yapılan şeyler var da siz görmüyorsanız size, ha yok tam anlattığınız gibiyse annenize söylenecek bir şey yok. Bazı şeyleri zorla düşündüremezsiniz.

Konu sahibi kendisi açıklasaydı daha doğru olurdu ama aldatma teşebbüsü vardı diye hatırladığım için yazmıştım.

İstemedikleri biriyle evlenmekten ziyade, mutsuz olunan bir gün nasılsa bitecek bir evlilik gözüyle bakıyor olabilir aile , ona rağmen evin yarı parasını vermişler , diğerlerine de konu sahibine de yağdırmamışlar ama damlatmışlar işte.

Ailenin görmemişliği konusunda haklısın ama çok çiğ hareketler.
Bilmiyorum verip vermemek paranın malın sahibinin inisiyatifinde ama var diye de kimsenin gözüne sokmam ben. İşte bu kısım asıl sorun. Konu sahibi de vermemesine değil gözüne sokmasına şikayet ediyor gibi geldi. Tabii konularını falan bilmiyorum belki de damat gerçekten tuz biber oluyodur bakış açılarına

Size bu şekilde anlattığında anne benim derdim nee senin derdin ne diye söyledin mi normal tonda hafif sitemkar bir şekilde yani. Diyelim ki eşinizi istemiyor sevmiyorlar yinede torun var ortada ikinizi es geçip torunları için bir şeyler yapabilirlerdi, mamayı borçla aldık diyosunuz ne kadar zor zamanlar o stres zamanında bile anne olarak yanınızda olmamış.

Back
X