depresyon mu mevsimsel mi bilemedim...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
18
37
merhaba kızlar sizle dertleşmek istedim 3 gündür sürekli uykum gelıyor gün içinde uyukluyorum gece 12 de yatıp sabah 10 da kalktıgım halde uykumu alamıorum 2 hafta once kan testide yaptırmıştım herşeyim normal kan kolestrol şeker...içim sıkılıyor eve sığamıyorum anlamadım nefes alamıyorum sanki neden böyleyim eşimle dahi konuşmak istemiyorum herşeyden sıkıldım sanki... teyzemin sözü vardı dün ben istanbulda oturuyorum onlar bize 3 saatlik mesefede gidebilirdim ama gitmedim gerçi gitmememin nedeni başka benımde nişanımda misafir gibi gelmişti yarım saat durup gitmişti benim annem yok teyze anne yarısıdır ama ondan hiçbir şefkat göremedim belkide aramızda 5 yaş olduğu içindi hep yarış halindeydi benle zaten... eşimde zavallı dışarı çıkalım onu yapalım bunu yapalım diyor ama ben istemiyorum işin tuhafı evde de durmak istemiyorum neden böyle oldum anlamıyorum mevsim geçişlerinden mi bilmiyorum nekadar sürer onuda bilmıyorum içimde mutluluk adına hiçbirşey kalmadı sanki yemek yapmak istemıyorum kaç gundur dışardan söyluyorum allahtan eşim uyumlu ses çıkarmıyor...bu ev benı boğuyor iki yanımda da kentsel dönüşümden inşaat halinde onların gürültülerinden de delirdim zaten komşu adına birşey de yok sıkıntıdan patlıcak gibiyim içim çok dolu playstation aldırdm eşime sıkılıyorum diye ama gün oynadım bıraktım...napıyım kızlar nereye gideyim...

kurslara falan katılmanı öneririm.bir şeylerle ilgileniren sıkılmaya zamanın kalmaz bi dene derim :)

Kan testi demesen direk kansizliga baktir diyecektim. Geçer insallah sevdigin seyleri yapmaya calis, keyif alacagin seyler yap canim.

Saglik sorununuz yoksa ozaman fazla üzerinde durmayin derim..
Olur arada böyle hepimize. Gelip gecici birsey..
Illa mutlu olayim diye caba sarfetmeyin..mutsuzlugu da yasayin herseyi oldugu gibi kabul edin.

benim de hiçbir şey yapasım yok içim sıkılıyor sebepsiz mutsuzum garip,anlamsız,gıcık bir durum..

allah korusun cnm ya ani karar verme sakın sakin olmaya çalış... bnmde eşim evden gitti gece gelir sanırım nasıl bir ruh haliyse artık bizdeki
ortada hiçbir şey yokken tartışıyoruz böyle evlenemeyiz hep kavga hep

ortada hiçbir şey yokken tartışıyoruz böyle evlenemeyiz hep kavga hep
bizde nişanlıyken sebebsiz yere tartısıyorduk mesele telefonu ndn kapadın gibi saçma şeyler ama evlendıkten sonra duzeldi taa ki bugune kadar sunu soyleyebılırım evlilik çok zor bir karar evlenmek için evlenmek olmaz çok aşk varsa fedakarlık ancak oyle olur hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…