depresyon mu?

Istanbulda arkadasların fılan varmı barı durunlar ne

arkadaşım var lise arkadaşlarım sürekli çağırıyorlar fakat içimden gitmek hiç gelmıyor hep tek durmak istiyorum. hafta sonları sevgilim gel gezelim diyor kaç haftadır hep bahane uyduruyorum gitmemek için. onuda üzmek istemıyorum ama herşeyden soğuyorum.

arkadaşım var lise arkadaşlarım sürekli çağırıyorlar fakat içimden gitmek hiç gelmıyor hep tek durmak istiyorum. hafta sonları sevgilim gel gezelim diyor kaç haftadır hep bahane uyduruyorum gitmemek için. onuda üzmek istemıyorum ama herşeyden soğuyorum.

Iste. Bu durumdan kurtulmak ıcın cumartesı arkadaslarınla pazar gunu erkek arkadasınla bulus

Kızlarla cumartesı bı yerlere gıdın ıkı lak lak hahah hi hi p
Pazar gunude sewgılınle pazar kavaltısı. Sonra kavaltıda accık gazede. Sonra sınama
Sonramordan cıkınca yemek. Ikı bıra :)

Iste. Bu durumdan kurtulmak ıcın cumartesı arkadaslarınla pazar gunu erkek arkadasınla bulus

Kızlarla cumartesı bı yerlere gıdın ıkı lak lak hahah hi hi p
Pazar gunude sewgılınle pazar kavaltısı. Sonra kavaltıda accık gazede. Sonra sınama
Sonramordan cıkınca yemek. Ikı bıra :)

off düşüncesi bile rahatlattı yaaa:16:

sorunlar üst üste geldiğinde depresyon olur,hemen uzman desteği alın,boşuna beklemyin,beklemekle geçmiyor..Benim dr yeni bir ilaç başladı,ilk dozunu aldığım halde sanki iyi geldi,bir de iyi gelişmeler oldu biraz,biraz da benim gayretim..kendimi hep hoş tutmaya çalışıyorum..

Bende major depresyon gecıren bırı olarak dıyorum kı durum cıddı
bende 36 saat uyku uyumadıgımı bılırım
ıse gıderdım calısmak ıstemezdım
hıc sıgara ıcmayen ınsan gunde 3 paket sıgara ıcmeye basladım
agresıflık anı tepkıler sıddet
sadece cay kahve bende tam tersı ıstahsızlık vardı
ılk gıttıgım dr. Numara yapıyor bılerek yapıyor dedı :27: Boyle bırsey olabılır mı
sonra baska bır dr. Sagolsun onun sayesınde ıyı oldum her zamanda dua ederım kendısıne
ılac kullandım tabı sende muhakkak kullan
ıns. Faydasını goreceksın benımde ılaclarım gunduz ıs yapmamı engellemıyordu
sadece gece ıcılen ılacı alınca davul calsalar duymaz oluyordum oncelerı
yanı senın anlattıgın butun belırtıler vardı bende

Back
X