Çok yoruldum 2 aydır bu illet le savaş veriyorum ilgim kemiğim agiriyor artık. Olumlu düşünme yettim elimden alındı. Sürekli "iylesemiyceksin"diyor bana bu illet hem depresyon hemde anksiyete hastasıyım ilaçlar bana fayda etmez böyle kalırsam diye çok korkuyorum.İlacın biri beni kısmen iylestirdi sonra başka ilaçlara geçtik daha ağrılarına bana fayda etmez depresyon kroniklesir diye aşırı korku var içimde tüm gün sürüyor iylesen ler bi el atsın arkadaslar
Öncelikle merhaba.
Sevgili Türk lokumu. :)
Konularına bir kaç kez denk geldim ama pek faydam olmayacak diye yazmak istemedim.
İnşallah bugün yazacaklarım sana bir parça olsun faydalı olur.
Lokum gibi hatunsun da kendine bu depresyon illetinden önce de yazık ediyordun bence sen.
Sürekli fiziğinle ilgili endişeler taşıyan, çirkin miyim diye kafaya fazlaca takan bir kadınsın.
Neden?
Çok güzel olmasak ne olur mesela?
Benim bir ablam var her tanışan kişinin ilk günden söylediği çok güzelsin, nasıl güzelsin, hay Allah
o yaşta mısın hayatta inanmam falandır.
Ama hayat öyküsünü dinlesen keşke güzel olmasaydı da güzel bir bahtı olsaydı dersin.
Sana yapılan şaka neydi, seni neden bu derece dibe çekti bilmiyorum.
Ama umarım güzellik konusu üzerine değildir :S
Cidden üzülürüm.
Şekil, görüntü, giyim, güzellik gibi kavramlar insanın hayatında bu kadar büyük rol oynamamalı.
Çirkinsin, güzel olmamış, yakışmamış, ne biçim giyim, çökmüşsün.
Bunlar beni yaralayan sözcükler olamaz mesela.
İnsanların ne giydiklerine dikkat etmem, genel olarak hatırlamam.
Güzel olmalarıyla da ilgilenmem, bu tarz detayları fark etmem.
Ruh, kişilik, üslup, vücut dili.
Bunlara dikkat ederek yaşıyorum.
Sen dediğim gibi bu kavramlara değer yüklemeyi bıraktığında iyileşeceksin.
Tamamen mutlu olacaksın.
Herkesin dönem dönem kendini saldığı, çöktüğü olur.
Bu zamanlarda bile mutlu olup güzel hissetmeyi başaracaksın.
Çok geçmiş olsun, geçip gitsin inşallah.
İyi olmanı dilerim.