Depresyon ve hiç iylesemiyceksin kaygisi

sevgili Turkish Delight Turkish Delight çok geçmiş olsun. 6 yıllık anksiyete+panik atak+depresyon geçmişim var. evliyim ve ilk hamileliğimi ilaçlarla geçirdim. Kızım doğdu ve çok şükür ki o ilaçlara rağmen sağlıklı bir çocuk.emzirirken dahi ilaçları bırakamadım. 3 ay önce kazaren 2.ye hamile kaldığımı öğrendim ve ilaçları bıraktım,b12 ve demirim çok düşükmüş.iğneyle ve demir haplarıyla değerlerimi yükselttim. inanması güç geliyor halen ama ilaçları bırakış o bırakış. ilacı bırakmanın çekilme sancısını dahi yaşamadım desem yeridir. 3 ay oldu gayet iyiyim. kızımla ev ve işimle o kadar meşgulüm ki acaba diyorum kendimi çok dinleyemediğimden mi iyileştim yoksa beyin iyileşti de mi düzeldim. Her ne sebeple olursa olsun iyileştim işte,kurtuldum o ilaçlardan.arada modum düşer gibi olduğunda kendime bir uğraş buluyorum,elimdekiler için şükrediyorum, iyi olacağımı, tekrardan o hastalığın pençesine düşmeyeceğim diyerek telkinlerde bulunuyorum. demem o ki bir gün bir mucize olur ve hayatından bu illet sökülüp atılır,ben yaşadıysam sen de yaşayabilirsin. karnımda 2. bebeğimin tekmeleri,şükrediyorum Rabbime ve verdiklerine, bak benim şifam 2.bebeğim oldu,belki seninki de başka bir şey olur yada başka bir şey vesile olur. Allah tan ümidimizi kesmeyelim,bizi dardan kurtaracak yine O' dur. Rabbim cümlemize şifa versin.

Aynen cok gecmis olsun, her ne kadar darbe yer gibi yapsada bu hastalik,cok düşünüp ciddiye alip, firsat vermeyeceksin bu illette :(

Çok yoruldum 2 aydır bu illet le savaş veriyorum ilgim kemiğim agiriyor artık. Olumlu düşünme yettim elimden alındı. Sürekli "iylesemiyceksin"diyor bana bu illet hem depresyon hemde anksiyete hastasıyım ilaçlar bana fayda etmez böyle kalırsam diye çok korkuyorum.İlacın biri beni kısmen iylestirdi sonra başka ilaçlara geçtik daha ağrılarına bana fayda etmez depresyon kroniklesir diye aşırı korku var içimde tüm gün sürüyor iylesen ler bi el atsın arkadaslar
Duzeldiniz mi biraz ben de aynı durumdayım da

Evet kullanıyorum ama ağlama krizleri daha fena olucam korkusu kendimi toparlayamıyorum
ne kadar süre oldu peki benim doktor daha kötü olunca ilaçlarımı değiştirip agır ilaç başladı da ben öyle topladım biraz bir sabah içinde aniden güller açıyor üzülme depresyonun söylediği yalan o sana ilaca yeni mi başladın?

ne kadar süre oldu peki benim doktor daha kötü olunca ilaçlarımı değiştirip agır ilaç başladı da ben öyle topladım biraz bir sabah içinde aniden güller açıyor üzülme depresyonun söylediği yalan o sana ilaca yeni mi başladın?
Yok 1 senedir kullanıyorum 1 hafta ara verdim cok kotu oldum ilacı degistirmistim

Back
X