- Konu Sahibi Turkish Delight
sevgiliTurkish Delight çok geçmiş olsun. 6 yıllık anksiyete+panik atak+depresyon geçmişim var. evliyim ve ilk hamileliğimi ilaçlarla geçirdim. Kızım doğdu ve çok şükür ki o ilaçlara rağmen sağlıklı bir çocuk.emzirirken dahi ilaçları bırakamadım. 3 ay önce kazaren 2.ye hamile kaldığımı öğrendim ve ilaçları bıraktım,b12 ve demirim çok düşükmüş.iğneyle ve demir haplarıyla değerlerimi yükselttim. inanması güç geliyor halen ama ilaçları bırakış o bırakış. ilacı bırakmanın çekilme sancısını dahi yaşamadım desem yeridir. 3 ay oldu gayet iyiyim. kızımla ev ve işimle o kadar meşgulüm ki acaba diyorum kendimi çok dinleyemediğimden mi iyileştim yoksa beyin iyileşti de mi düzeldim. Her ne sebeple olursa olsun iyileştim işte,kurtuldum o ilaçlardan.arada modum düşer gibi olduğunda kendime bir uğraş buluyorum,elimdekiler için şükrediyorum, iyi olacağımı, tekrardan o hastalığın pençesine düşmeyeceğim diyerek telkinlerde bulunuyorum. demem o ki bir gün bir mucize olur ve hayatından bu illet sökülüp atılır,ben yaşadıysam sen de yaşayabilirsin. karnımda 2. bebeğimin tekmeleri,şükrediyorum Rabbime ve verdiklerine, bak benim şifam 2.bebeğim oldu,belki seninki de başka bir şey olur yada başka bir şey vesile olur. Allah tan ümidimizi kesmeyelim,bizi dardan kurtaracak yine O' dur. Rabbim cümlemize şifa versin.
Aynen cok gecmis olsun, her ne kadar darbe yer gibi yapsada bu hastalik,cok düşünüp ciddiye alip, firsat vermeyeceksin bu illette