• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon

Şikayetler aynı kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama Allaha ben de yalvarıyorum ecelimle canımı alsın diye çünkü annem babam hayatta onlara evlat acısı yaşatmak istemiyorum aslında iyi hissetmek istiyorum ama 18 yıldır bir iyi bir kötü antidepresanlarla yaşamaya çalışıyorum artık umutsuz görüyorum halimi bu hayatın sonunu bu şekilde nasıl getirebileceğimi bilmiyorum içimde zerre yaşama sevinci mutluluk yok gerçekten ne yapacağimı şaşırmış durumdayım evliyim çocuğum yok iyiki de yok ona da sağlıklı bir annelik yapamazdım şuan ev işleri her şey kaldı yapamıyorum çok bunaldım çok Allahım cidden hepimizin yardımcısı olsun inşallah🙏😔
Amin Cansu nerede yaşıyordun ilaç ne kullanıyorsun

Efexor 150 ve serex 25 kullanıyorum Ankaradayım ben bu duruma bir mucize bulmak için sürekli arayıştayım ama olmuyor Allahım kendi kendimize şifa olmayı nasip etsin ne diyim..
Sabahları nasıl uyanıyorsun benim sabahları berbat geciyor

Benim Allahın zoruna gitmesin yaşadığım içimde bir yaşama isteği yok sanarsın hayatla aramdaki bağlantı kesilmiş gibi sadece hiçbir şey düşünmeden uyumak istiyorum en ufak bir iş bile yapmak istemiyorum sabahları olsun ve kalkıyım bile istemiyorum gerçekten çok kötü bir ruh halindeyim kimseyi görmek istemiyorum kimse bana nasılsın bile diye sormasın ben sadece yatayım hissindeyim ve bunlar sağlıklı düşünceler değil sizin bir de 2 çocuğunuz varmış ne yapıyorsunuz Allah gerçekten yardımcımız olsun bu karanlıktan çıkmayı nasip etsin😔🙏

Benim Allahın zoruna gitmesin yaşadığım içimde bir yaşama isteği yok sanarsın hayatla aramdaki bağlantı kesilmiş gibi sadece hiçbir şey düşünmeden uyumak istiyorum en ufak bir iş bile yapmak istemiyorum sabahları olsun ve kalkıyım bile istemiyorum gerçekten çok kötü bir ruh halindeyim kimseyi görmek istemiyorum kimse bana nasılsın bile diye sormasın ben sadece yatayım hissindeyim ve bunlar sağlıklı düşünceler değil sizin bir de 2 çocuğunuz varmış ne yapıyorsunuz Allah gerçekten yardımcımız olsun bu karanlıktan çıkmayı nasip etsin😔🙏
Ah ah Okadar zor ki bide çocuklarına yetememe düşüncesi isterseniz telefon numaranı verin konuşalım istwgramınız varsa ordanda konuşabiliriz belki birbirimize iyi geliriz

Allah yardımcımız olsun gerçekten çok sor hisler,durumlar Allahım düşmanım varsa ona da vermesin dediğim bir hal.Benim aslında burada bulunma amacım belki bir mucize beklemekti ama bu duruma bir çare bulmaktı burada yalnız aynı şeyleri yaşayan kişilerin sadece kendimiz olmadığını gördük ama kimsede net bir çözüm yok aksine bence konuşmamak galiba daha iyi olacak belki de konuştukça bu olumsuzluğu daha cok besliyoruz bilmiyorum Allah biliyor çok çaresiz hissediyorum bu durumdan nasıl çıkacağım nasıl normal hissedeceğim bilmiyorum ama konuşmalarımız da bana iyi gelmiyor aksine bizim hayatımızda olumlu konuşan kişilere ihtiyacımız var ama o da benim hayatım da pek yok o yüzden benim gibi olan herkese dua ediyorum Allahım bize kendi kendimize şifa olmayı doğru yolu göstersin

Canım nasıl oldun toparlanabildinmi

Artık çok sıkıldım, bir haftayı geçti yemek yiyemiyorum, sabah göz açar açmaz panik atak
Şu bir haftadır totalde max 1 öğün yemek yemişimdir
çalışmak istemiyorum ev işi yapmayı zaten hiç istemiyorum artık ne için yaşadığımı bilmiyorum, hayattan keyif aldığım bir şey kalmadı
Maddi sıkıntılar, başka kayıplar vs vs
Siz neye tutunarak yaşamınızı idame ettiriyorsunuz, benim yarınlardan bir isteğim kalmadı
Yemek yemek için bile motivasyona ihtiyacım var artık
Galiba ben artık yaşamak istemiyorum
Telefonumu ozaman hic kulanmiyorum mutlu insanlari girdukce kendimi sorguladim icin caliaiyosaniz biraz izin alin derim bol bol yatin ve kendinize telkin verin meditasyonlar dinleyin yapin izzet gullu hocanin telkinlerini finlemistim telkin herzaman iyidir eyer size kucuklikten korkusuzlu telkinlerseler korkusuz olursunuz eyer ki korkakli telkin ederseler korkaka olursunuz diyor ve hakli ben kotu okdunda iyim iyim ben iyi yatmadan cok yon yasadim icin bu telkinler hafifletiyor atak animi ben uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum kusuyorum ama geciyor bunun bi donem oldunu telkinleyin en bende depresyon panik atak ,anksiyeteve okb var ama piskolom okb yi yendimi soyledi daha cok abksoyetemin kaldini telkinler herzaman hayat kurtarir iyi oldunuzdafa telkinleyin ben mesela tv de yalniz eski turk filmleri izlerim cunku yeni nesil diziler filmler ozenti yapiyor sorgulama ama eski filmler ne guzelmis eskiler diyorsunuz tabi geldinde cok zor bağzi seyleri farkinda olamniza ramen zor o kuyudan ciktinizda tekrar dusmemeye calisin zor ama calisin

Back
X