- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
Ben de bu şikayetlerden ruh halimden gitmiştim doktora bana da antidepresan verdi doktor. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Ve çevremdeki herkes bütün doktorlar artık her şeye antidepresan veriyo. Baş ağrısına gittim antidepresan verdi vs vs gibi sözler duydum ben de bağımlılık yapar diye kullanmak istemedim.
Aynı şekilde halam da kullanıyor antidepresan ve doktor kontrolünde dozunu azaltırken kendimi camdan pencereden atacak gibiydim dedi.
Bence öncelikle kendini meşgul edebilecek şeyler bul. Olmazsa yine aynı şeyi hissediyorsan başla derim. Mevsimin ve havaların da etkisi vardır.
Sonra kendi kendine düzeldi bu durumum. Ben de liseyi yeni bitirdim ve istediğim bölümü kazanamadım şimdi 7/24 evdeyim. Sevdiceğim de başka bi şehirde ve yalnızken çok kötü oluyorum tekrar eski halime gelmeme ramak kaldıkendimi kitaplara verdim şimdi kafamı dağıtıyorum kitap kahve keyfi yapıyorum iyi geliyo.
Onun dışında kendime bakım yapıyorum saçlarıma vs
Dün de puzzle aldım çook bunalırsam onunla ilgilenicem
Bi ara da örgü ördüm![]()
Yaparken eğlenebileceğin şeyler bulmalısın kendine yoksa vakit geçmiyo canım ben de aynı durumdaydım bikaç güne kadar.
Ayy canım senle ben suan aynıyız yemin ediyorum tek farkımız ben üniversite sınavına hazırlanıyorum tekrardan bi de aralıkta atamam var inşallah giderimm.. bize gel oturalım dertleşelim valla nasıl bunalıyorum sıkılıyorum anlatamamm damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ya o hesap :))