- 18 Şubat 2016
- 61
- 6
- 36
- Konu Sahibi Trankobuskas
İçimi dökebileceğim tek yer burası..Üniversiteden mezun oldum her şey çok güzeldi,evime geri döndüm ve KPSSye hazırlanmaya başladım.İyi gidiyorum taa ki görmezden geldiğim sorunlarım ortaya çıkana dek..Önce diş eti çekilmemin olduğunu öğrendim,dişlerim sağlıksızdı üstelik şekli de bozuk ama ben bunca zaman kafaya takmamıştım hata ettim tabi.Derken takıntılarım artmaya başladı aynaya baktıkça üstünü kapattığım kabullendiğim sorunlarımla karşılaştım.Ben oldukça tüylü bir kızım.Hormonlarda sıkıntı yok ama anormal derecedeyim yüzüm boynum kıl içinde.Lazerdi iğneliydi şimdi gidemiyorum ancak kışın onda da insanların yıllarca sürdüğünü duyunca moralim bozuluyor.Ve bunlara sadece geçici çözümler üretebiliyorum ağda vs. artıracak diye korkuyorum öyle zor ki..Evden çıkamaz dereceye geldim sanki herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi.Ailemi çok üzüyorum annem kanser hastası babam okb hastası..Bir de onları üzmenin yükü biniyor üstüme..Diğer yanda yarım kalan hayallerim..Sınavdan öyle koptum ki bu özgüvensizlik yüzünden işe bile giremem diyorum..Psikiyatra götürdüler,ilaçlar çok kötü yapıyor geceleri hiç uyuyamıyorum 2 saat bir şey uyuyorum sadece.Ben neden böyleyim diye ağlıyorum sürekli..Erkek arkadaşım evliliği uzatmayalım evlenelim diyor,el ele verir her şeyi aşarız diyor.Ona da layık olmadığımı düşünüyorum kendime güvenimi öyle kaybettim ki bu halde nasıl evlenirim ailesiyle nasıl tanışırım bilmiyorum.Tüm bu sıkıntılar beni çok yoruyor..Bazen tek çözümün ölmek olduğunu düşünüyorum onu da yapamıyorum..Diğer kızlara imrenmekle geçiyor hayatım..Hiçbir şeyi dert etmeyin halinize şükredin..