Depresyona girmek üzereyim!!

bediss91

Hayallerim var benim ;)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
29
1
16
Samsun
Arkadaşlarr eşimin kendi işi. çok yoğun çalışıyo sabah 8 de çıkıp gece 12 den aşağı dönemiyo eve cok yorgun argın geliyo banyo yapıp yatıp uyuyo. ne sabah kahvaltısı ne akşam yemeği birlikte yiyemiyoruz hoş birlikte olsakta sofrada suyunu ekmeğini bile benden istediği için ve aynı zamanda çocuğuda ben doyurduğum için ben onun isteklerine yetişirken o çoktan karnını doyurmuş kalkmış oluyo ben ağzıma lokma almadan kala kalıyorum öylee ben çok gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim oda aksine yatıp uyumaya düşkün tam ev kuşu gezmeye giderken falan hep söylenir işin gücün gezmek der aksine ben benim gibi bir işine bağlı bir iş kadını eşim olsun isterdim diyo hiç azimli değilsin diyo çok ters düşünüyoruz ..yataktada aynı konu geçerli o sırtını dönüp rahatca uyumak canı istediği zaman (ayda bir kere ) beraber olmak ister ..bende konuşmaya çalışınca sen dinleniksin akşama kadar diyo ( benim gibi sorun yaşayanlar var mıdır aranızda acabaa ??

o kadar yogun calısan bi insanın canı ne gezmek ister ne de baska bişi ama acaba eşiniz bi yardımcı fln bulamaz mı?işlerin yükünden biraz kurtulabilir belki böylece

evlenmeden önce esinizin yogun calistigini bilmiyormuydunuz peki?
evlenmeden önce sabah 8.30 akşam 6 çalışıyodu :) ama malumm geçim halii çocukta olunca masraflar arttı oda kendi işini kurdu sevineyim mii üzüleyimm mii bilemiyorum :/ tabi işi olması iyi bişey ama yalnızlık zor şey mesela sabah 8 de çıktı su saat oldu hala çalışıyor şimdi konuştum şehir dışına çıkmış yoldaymış geliyor muş :

o kadar yogun calısan bi insanın canı ne gezmek ister ne de baska bişi ama acaba eşiniz bi yardımcı fln bulamaz mı?işlerin yükünden biraz kurtulabilir belki böylece
zaten işi kendi yapmıyo yardımcıları yapıyo kendi bile söylüyo ben yapsam bu kadar yorulmam diye .. kendi sürekli hesap kitap toplantı ayak işlerini yürütüyo firmanın gerisini düşünün yanii

cnm eşinle konuşsaana bu durumu bırbırınıze vakit ayırmanız gerektığını sole oda bu durumu bılsınkı ona göre adım atsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…