Şiddet konusunda bir daha tekrarlarsa biteceğini boşanacağımı biliyor. O yüzden bir daha yapmaz yaparsa da sonucuna katlanır diye düşünüyorum. Milletin ne dediği umrumda değil. Ben sadece böylesine karışıkken yanlış yapmaktan korkuyorum. İleride pişman olmaktan. Sürekli düşünür haldeyim ama güvenim tamamen bitti...şiddet vs de varmış neden devam ettiriyosun ki evliliği? millete kötülerse kötülesin o dayağı millet mi yedi sen mi yedin?
Şiddet konusunda bir daha tekrarlarsa biteceğini boşanacağımı biliyor. O yüzden bir daha yapmaz yaparsa da sonucuna katlanır diye düşünüyorum. Milletin ne dediği umrumda değil. Ben sadece böylesine karışıkken yanlış yapmaktan korkuyorum. İleride pişman olmaktan. Sürekli düşünür haldeyim ama güvenim tamamen bitti...
Yok aslında bir mecburiyetim. Sadece korkuyorum işte neden bilmiyorum. Psikolojik olarak hazır değilim belki de hiç bilmiyorumÇok üzüldüm.
Boşanmadığınıza göre mecbursunuz bu adama.
Çocuğunuza daha çok üzüldüm...
Haklısınız sadece düşünüyorum işte korkularım var bunlarla baş etmeye çalışıyorum sanırım.e ben şunu anlamıyorum.
adam dövdü hakaret etti. evde uzak duruyosunuz. mutsuzsunuz.
boşanmamak için sebebiniz ne?
Sonu varsa da ben artık güvenimi kaybettim bu evliliğe ve eşime. Eşim ruh halimi görüyor ama her zamanki gibi küçümsüyor sanırım olan bitenleri. Aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimle o yüzden dönmek iyi gelmez.Aslında yazdığınız yazıda bu evliliğin sonunun olmadığını sizinde farkında olduğunuz anlaşılıyor, ilerde pişman olmamak adına bekliyorsunuz umarim beklediğinize değer ama suan eşiniz sizin ruh halidinizden bı haber ve boşanmanın eşiğinden dönen evliliği icin pek çaba göstermiyor, işe dönseniz eğer çocuğunuza bakacak biri varsa bu bekleme sürecini daha az hasarla atlatırsınız belki...
Sizin için de inşallah düzelir her şey. Göz yummayacağım sağolun. İstediğim hayat kesinlikle bu değildi...Bende depresyondayim elim kolum kalkmıyor hiçbir iş yapamıyorum.Bunların yaşadıklarınla ve istemediğin bir hayatı yaşamanla birebir bağlantısı var.Destek al isterden tek başına aşamayabilirsin.Bir de şiddete lütfen göz yumma
Haklısınız sadece düşünüyorum işte korkularım var bunlarla baş etmeye çalışıyorum sanırım.
Hayal kırıklıkları maalesef bizi bu halr getiren umarim hakkinizda hayirlisi olur .....bir an önce düzelirsiniz insallahSizin için de inşallah düzelir her şey. Göz yummayacağım sağolun. İstediğim hayat kesinlikle bu değildi...
Evet yanımdalar.aileniz boşanmanız konusunda destek de veriyor sanırım.
Sağolun inşallah siz de düzelirsinizHayal kırıklıkları maalesef bizi bu halr getiren umarim hakkinizda hayirlisi olur .....bir an önce düzelirsiniz insallah
Haklısınız, sanırım ben boşanmanın kıyısından dönünce üstüne bir de hayal kırıklıkları yaşayınca evliliğime olan güvenim sarsıldı ve kendimi yeniden inandırmaya korktum. Dediğinizi yapacağım çünkü madem şans verdim ona göre davranmalıyım. Şu an aileleri de düşünmüyorum. Önemli olan çekirdek ailemizde ne olacağımız. Akışına bırakmak en iyisi...Bir karar verdiniz ve eşinize bir şans verdiğinize göre kendinizi dinlemeyi bırakıp biraz zaman verin evliliğinize.
Bir de suan eşinizle kendi aranızdaki sorunlara odaklanıp ailelerinizi bir kenara koyun. Zaten eşinize bile soğumuşsunuz kaldı ki ailesini gormek duymak hepten sinirinizi yıpratır. Aynı şekilde sizin aileniz de esinize karşı kızgınlık ve kırgınlık icinde olduğundan onlar da esinizi gormek duymak istemez, sonucta adam sizi üzdü. Kızlarını üzen damat icin pek guzel seyler düşünüyor olamazlar.
Esinizle güzel vakit gecirmeye bakın, kendinizi ic sesinizi bir süreliğine duymazdan gelin . Esinizle ilk zamanlarınızdakk gibi olmaya çalışın, o plan yapmıyorsa gunduz o işteyken mesaj atın. Cok bunaldik cocukla ikimiz, aksama hazirlaniyorm bir yerlere gidelim diye siz plan belirtin. İnanın ki zaten ic sesiniz susmazsa yada huzuru bulamazsanız zaten sonu boşanmaya gidecek ama en azından son kez denemek icin eve döndünüz zaten. O yüzden biraz akışına bırakıp kendinizi zorlayın enerjinizi yeniden toplamak için.
Merhaba hanımlar,
Sanırım son zamanlarda yaşadıklarım çok ağır gelmeye başladı. Kendimi suçluyorum kimseyi değil. Evime döndüm ama mutsuzum. İntihar vs durumları vardı biliyorsunuz eşim blöf mü yaptı bilemiyorum ama geçen gün yine içtiği sırada hüngür hüngür ağladı: “Beni kimse anlamıyor annem de dövdü babam da ama babaannem beni anlardı” falan dedi. O an düşündüm o gece gerçekten yatıştırmasaydım bir an intihar edebilirdi diye. Bilmiyorum kafam öyle karışık ki... Boşanmayı düşünüyorum; eşimin arkamdan yalan söylemesi millete kendini haklı çıkarmak uğruna beni kötülemesi ailesinin bana beddualar etmesini falan kaldıramıyorum. Boşanma olursa babasının arabayı başkasına devret demesi üzerine bir şey dememesi çok canımı yakıyor. Başından beri haketmediğim hakaret şiddet yalan hepsine dayandım. Şu an bitik hissediyorum kendimi. Evde yalnız hissediyorum. Evliliğimde kendimi yapayalnız hissediyorum. Ailem eşimi istemiyor artık ne görmek ne duymak. Onları da çok yıprattı yaptıklarıyla. Ben zaten artık onunkilerle görüşmem. Duygularım alınmış sanki ruh gibiyim. Olanlar aklıma gelince ağlayasım geliyor. Evin içinde uzak duruyorum bana yaklaşmaya çalışıyor. Öyle kırgınım ki geçer mi onu da bilmiyorum. Boşanmaktan da korkuyorum ileride pişman olur muyum herkesin çıkar bir şeyleri diye kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Hazmedemiyorum yaşadıklarımı ve kusuyor beynim sanki düşündükçe aklıma geldikçe. Geldiğimden beri ailece dışarı çıksak hava alsak dedim hala ayarlayamadı. Sürekli uyuyor işe gitmediği sıralarda.Artık onunla çıkmak da istemiyorum o hep arkadaşlarıyla gezsin! Evimi temizlemek ütü yemek yapmak bebeğimle oynamak hiçbir şey içimden gelmiyor çok mutsuzum çok yorgunum... Evlendiğime pişmanım böyle bir insanla! Bana olan sevgisine de inanmıyorum artık. Psikoloğa gidiyoruz bu arada. Çalışma hayatına da bebekten dolayı ara verdim ondan ve bu yaşadıklarımdan mı bilmiyorum ama giderek kayboluyorum sanki.. Çok kendimden verdim ve sonunda kayboldum galiba. Özgüvenim hayat sevincim her şey yokoldu gibi.. Depresyon olabilir mi bunlar? Bir yandan da kızımı emziriyorum ilaç kullanamam.
Sanjl beni anlatmissin..benm de esim hee turlu kotulugu yapti bana kendini hakli cikarmak adina ailesine bisuru yalan soylemis gecen memlekefe gittik herkes bana dusman olmus..kimse yuzume bakmiyor ama benm sucum yokki demedim cunku beni dinleyince hak verme sureleri ogullarini dinleyene kadar..derdimi kimseye anlatamiyorm bosanmak istedigimi soyleyince evde kiyametler kopiyor Allah yardimcimiz olsun..ben de depeosyandayimBende depresyondayim elim kolum kalkmıyor hiçbir iş yapamıyorum.Bunların yaşadıklarınla ve istemediğin bir hayatı yaşamanla birebir bağlantısı var.Destek al isterden tek başına aşamayabilirsin.Bir de şiddete lütfen göz yumma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?