Depresyonda gibiyim. Çok mutsuzum.

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
33
30
Artık geceleri sebepsiz yere ağlamaya başladım. Her daim içimde bi sıkıntı. Biliyorum dünyada ne dertler var ama bendekiler de eften püften şeyler değil o yüzden bana bu cümleyi kurmayın nolur bunu duymaktan çok sıkıldım çünkü. Bugün bir şeyi fark ettim ve bi an durdum kaldım. Yaşıtlarım benden çok daha mutlu gözüküyor. Oysa ben nelerle uğraşıyorum. Yaşımın kaldırabileceğinden fazlası var zaten üstümde. Sıkıldım. Bunaldım. Saçma sapan bi depresyon haline giriyorum. Üniversitedeyim. Uğraştığım sadece derslerim var bu ara. Evet arkadaşlarım da var ve evet dışardan çok normal gözüküyorum. Mutlu gözüküyorum. Ama içimde neler kopuyor hiç kimse bilmiyor..
Sadece yazıp dertleşmek istedim..

İnsan bazen boşluğa düşüyor böyle ben ünideyken sıkıntı yoktu,geçen sene özelde çalştım yıne zman bir şeklde geçiyordu .Ama öğretmenım atanamadım bu sene evdeyım kpss çalışyıorum derken dediğin gbi öyle bir boşluga düştüm ki , evdekıler ne derse ağlar oldum dışarı çıkmak istemıyorum kimseyle buluşmak istemiyorum .Adeta hiçbirşey mutluluk vermiyor boş boş takılıyorum dediğin gbi insanların çok buyuk dertlerı var bunları düşünüp şükretmeye çalışıyorum.Ama bir bakıyorum arkadaşlarım atanmş evleniyorlar mutlular ben hala babamdan harçlık alıyorum.İnşallah bugunlerde geçicek diye bekliyorum bende, inşallah seninde için ferahlar elbet geçer bugünlerde öyle düşün.Sana teselli vericekken kendi derdımı hatırladım bende:)

Ay aynı hal bende. Gereksiz ağlama, gereksiz sinir, dünya başıma yıkıldı modu. Dışarıda ben de mutlu görünmeye çalışıyorum, hatta rol yaptığım için aptal bir mutlu hali görünüyor eminim. Mutlu olmayıp rol yapmak zorunda kaldığım için ayrıca mutsuzluk çöküyor. Uyku en sevdiğim şey. 3 gün yemek yemesem tık yok, ama ertesi gün önce günlük yemek yeme.
Direkt Depresyondayım ama ilaç falan değil biriyle oturup günlerce anlatsam anlatsam bitse. Ama kimsenin ahkam kesip doğru yolu göstermesini de istemiyorum. Böyle saçma bir halı işte...

Herkes bazı dönemlerde boyle hissedebiliyor
Yalniz değilsin yani:)
Bende su an öyleyim hayattaki belirsizlikler,insanların acımasızlığı
Ama güzel şeyler de oluyor mesela
Zamana bırakmak gerek sanırım başka çözümü yok

Bende cok bunalimdayim fakat aglayamiyorum.Biseye cok uzuldugum zaman duvar oluyorum ozellikle bu aralar.Kafamda hep su soru var.Ya hersey mi ust uste gelir?Hicbisey mi duzelmez?Cok zorlandigim anlarda kendime umut vermeye calisiyorum ama nafile.Bendeki dertler dügüm olmus,cozmesi zor:KK50:Ama napalim basa gelen cekilir.Vardir elbet bunda da bi hayir.
Demem o ki yalniz degilsin.O gulen suratlarin altinda ne uzgun insanlar var bi bilsen..

değilsin emin ol canım anlatsam roman olur derler ya hani o hesap... çok özel değilse sorun ne?
1 tane sorun yok aslında. Kesin bir nokta atışıyla işte bu yüzden mutsuzum diyebileceğim tek birşey yok. Birden fazla şey var. Bazıları geçmeye yüz tutmuş gibi mesela ama belli de olmuyor kendimi yine o geçiyor sandığım sebepten dolayı ağlarken bulabiliyorum. Bu sebep 1 buçuk yıl birlikte olduğum adamı kaybetmem saçma sapan bir nedenden ve hala suçluluk duyuyor olmam. Ondan sonra ailesel sağlık sorunları var. Var da var yani.
Ve artık öyle bi hissediyorum ki bazen hiçbiri yüzünden mutsuz değilmişiz gibi, bazen de hepsi yüzünden mutsuzmuşum gibi. Kendimden sıkılıyorum. Ve cidden saçma sapan bi depresyon halindeyim ya

Ay aynı hal bende. Gereksiz ağlama, gereksiz sinir, dünya başıma yıkıldı modu. Dışarıda ben de mutlu görünmeye çalışıyorum, hatta rol yaptığım için aptal bir mutlu hali görünüyor eminim. Mutlu olmayıp rol yapmak zorunda kaldığım için ayrıca mutsuzluk çöküyor. Uyku en sevdiğim şey. 3 gün yemek yemesem tık yok, ama ertesi gün önce günlük yemek yeme.
Direkt Depresyondayım ama ilaç falan değil biriyle oturup günlerce anlatsam anlatsam bitse. Ama kimsenin ahkam kesip doğru yolu göstermesini de istemiyorum. Böyle saçma bir halı işte...
O son yazdığınız cümle o kadar anlatıyor ki beni. Birine oturup her şeyi anlatasım geliyo. Ama bazen anlatmaktan dahi yoruluyorum. Ve zaten istediğim gibi beni dinleyecek insan yok. Yakın arkadaşım çok evet ama ne kadar yakınım olurlarsa olsunlar herşeyinizi o kadar anlatamazsınız ya. Öyle işte. Birinin beni gerçekten profesyonel bir şekilde oturup dinlemesi lazım ama o da çok ütopik işte :) psikoloğa git falan derseniz de belki yararı olur zamanında gitmiştim de ama bu ara bunu istemiyorum ne biliyim

1 tane sorun yok aslında. Kesin bir nokta atışıyla işte bu yüzden mutsuzum diyebileceğim tek birşey yok. Birden fazla şey var. Bazıları geçmeye yüz tutmuş gibi mesela ama belli de olmuyor kendimi yine o geçiyor sandığım sebepten dolayı ağlarken bulabiliyorum. Bu sebep 1 buçuk yıl birlikte olduğum adamı kaybetmem saçma sapan bir nedenden ve hala suçluluk duyuyor olmam. Ondan sonra ailesel sağlık sorunları var. Var da var yani.
Ve artık öyle bi hissediyorum ki bazen hiçbiri yüzünden mutsuz değilmişiz gibi, bazen de hepsi yüzünden mutsuzmuşum gibi. Kendimden sıkılıyorum. Ve cidden saçma sapan bi depresyon halindeyim ya
anlıyorum canım seni düşünmemeye çalış sorunlarını ,derslerine falan yoğunlaş ne diyeyim:KK43:

Bende cok bunalimdayim fakat aglayamiyorum.Biseye cok uzuldugum zaman duvar oluyorum ozellikle bu aralar.Kafamda hep su soru var.Ya hersey mi ust uste gelir?Hicbisey mi duzelmez?Cok zorlandigim anlarda kendime umut vermeye calisiyorum ama nafile.Bendeki dertler dügüm olmus,cozmesi zor:KK50:Ama napalim basa gelen cekilir.Vardir elbet bunda da bi hayir.
Demem o ki yalniz degilsin.O gulen suratlarin altinda ne uzgun insanlar var bi bilsen..
Anlamadığım bir diğer konu da bu kadar üzgün insan varken dünyada niye herkes mutlu gözükmeye çalışır ben de dahil :) Çok doğru aslında dışarda hep ne kadar güler yüzlü olduğumu söylerler ama evde kendi içimde nasıl olduğumu bilseler bi de

Anlamadığım bir diğer konu da bu kadar üzgün insan varken dünyada niye herkes mutlu gözükmeye çalışır ben de dahil :) Çok doğru aslında dışarda hep ne kadar güler yüzlü olduğumu söylerler ama evde kendi içimde nasıl olduğumu bilseler bi de
Diger insanlari bilemem de ben dusman sevindirmemek icin yapiyorum bunu.Bir nevi zirh misali.Kimse mutsuzlugumdan keyif almasin diye.Bu yorumumdan da anlasilacagi uzere benim insanlara guvenim sifir sifir:KK70:.

Back
X