Depresyonda gibiyim. Çok mutsuzum.

Diger insanlari bilemem de ben dusman sevindirmemek icin yapiyorum bunu.Bir nevi zirh misali.Kimse mutsuzlugumdan keyif almasin diye.Bu yorumumdan da anlasilacagi uzere benim insanlara guvenim sifir sifir:KK70:.
İnsanları bilmem de benim güvenimin erkeklere sıfır olduğu kesin :D :KK14:

Uzulme canim herkesin bir derdi vardır sadece sen değilsin bak ne guzel okuyorsun üniversitesi bitirdikten sonra güçlü bir kadın olacaksın hayata bu yaninda nda düşün hayat guzel acılara rağmen A hhh bende anlatsam gozyaslarim sel olur

İşte ben bunu kimseye anlatamıyorum Kimse mutlu falan değil sen sadece.gördüğün kadarını biliyorsun o mutlu dediğin arkadasların bile mutlu değil BURASI DUNYA CENNET DEĞİL
Ay bu cümle çok tanıdık geldi :) Bugün acaba ne yaptım da bu kadar mutsuzum acaba öldüm de cehenneme mi düştüm çünkü sanki cehennem gibi bildiğin ızdırap çekiyorum diyodum kendime :) işte böyle mutsuzluğumu anlatırken bile kendimle dalga geçebiliyorum niye böyleyim bilmiyorum ben :D

Uzulme canim herkesin bir derdi vardır sadece sen değilsin bak ne guzel okuyorsun üniversitesi bitirdikten sonra güçlü bir kadın olacaksın hayata bu yaninda nda düşün hayat guzel acılara rağmen A hhh bende anlatsam gozyaslarim sel olur
Ne güzel demişsiniz :)
Evet tüm kk içini döküyo sayemde ay ağlama duvarına çevirdim buraları :D
O değil de yazık bize ya :(

O son yazdığınız cümle o kadar anlatıyor ki beni. Birine oturup her şeyi anlatasım geliyo. Ama bazen anlatmaktan dahi yoruluyorum. Ve zaten istediğim gibi beni dinleyecek insan yok. Yakın arkadaşım çok evet ama ne kadar yakınım olurlarsa olsunlar herşeyinizi o kadar anlatamazsınız ya. Öyle işte. Birinin beni gerçekten profesyonel bir şekilde oturup dinlemesi lazım ama o da çok ütopik işte :) psikoloğa git falan derseniz de belki yararı olur zamanında gitmiştim de ama bu ara bunu istemiyorum ne biliyim

Ben de bir ara niyetleniyorum psikoloğa gitmeye sonra bakıyorum anlatacak halim yok. Diyorum ya bir de doğruyu gösterecek konuşmalara hiç halim yok. İnsana en iyi ilaç kendisi yine, bir de şükür, sabır.

Artık geceleri sebepsiz yere ağlamaya başladım. Her daim içimde bi sıkıntı. Biliyorum dünyada ne dertler var ama bendekiler de eften püften şeyler değil o yüzden bana bu cümleyi kurmayın nolur bunu duymaktan çok sıkıldım çünkü. Bugün bir şeyi fark ettim ve bi an durdum kaldım. Yaşıtlarım benden çok daha mutlu gözüküyor. Oysa ben nelerle uğraşıyorum. Yaşımın kaldırabileceğinden fazlası var zaten üstümde. Sıkıldım. Bunaldım. Saçma sapan bi depresyon haline giriyorum. Üniversitedeyim. Uğraştığım sadece derslerim var bu ara. Evet arkadaşlarım da var ve evet dışardan çok normal gözüküyorum. Mutlu gözüküyorum. Ama içimde neler kopuyor hiç kimse bilmiyor..
Sadece yazıp dertleşmek istedim..

bir dertimiz ortak senle hemde en büyük derdimiz nefes aldığım her an ALLAH TAN tek dileğim ve istediğim annemim sağlıgını kazanması

Doğumdan sonra ben de böyle olmuştum. Daha yeni topluyorum kendimi.
Birşeyleri değiştir hayatına yeni birşeyler ekle ozaman oyalanırsın kafandakileri bi nebze unutursun.
Aslında sen yeniden aşık olmalısın :) ozaman geçer

Sorunların neler?
Böyle bir konu açarken herkes sayfaları teker teker okuyamaz ki birinci mesajında bahsetmen sana yardımcı olunması açısından çok önemli.

Ay kızlar vallahi içim daraldı.
Bir sayfa da bari 2-3 olumlu cümle göreyim dedim ama bulamadım ve yazmaya karar verdim :KK70:hoş kelin ilacı olsa başına sürermiş ama en azından ben pozitif bir insanım artık. İçimden geçenleri paylaşmak istedim.
Konu sahibesi arkadaşımız gibi buraya yazanların çoğu 20'li yaşlarda sanıyorum. Ama bu ne karamsarlık yahu? 20 ya 20. 40+ değil :)
22 yaşındayım, yeni mezunum, işim yok. Ev kuşundan farksızım. Dost diyebileceğim bir insan nerdeyse hiç kalmadı. Çok güzel arkadaş kazığı yedim, onun yüzünden insanlarla iletişim kurma güçlüğü çekiyorum son 1 senedir... Çok zorlu bir çocukluk geçirdim, kavganın,gürültünün eksik olmadığı. Annem ve babam ayrı. Oralara hiç giremeyeceğim şimdi :) arkadaşlık,aşk kısacası bütün ilişkilerime yansıyan şeyler yaşadım. Ama sonunda farkettim ki seni ancak sen iyi edebilirsin. Kendi kendinin doktoru olman gerek bu hayatta. Bunları tedavi edebilecek bir doktor olduğuna inanmıyorum. Hep güçlü bir insan oldum ama şuan daha güçlüyüm ve hayata karşı direniyorum, pes etmiyorum. Güzel düşünüyorum,güzel yaşıyorum. Halbuki doğru düzgün arkadaşlarımla görüştüğüm bile yok. Yalnızım yanı ama huzurluyum çok şükür.
Arkadaşım her şey senin elinde. Sahip olduklarına şükret ve seni üzen insanları hiç düşünmeden, ışık hızıyla hayatından çıkar. Eminim daha Mutlu olacaksın. Kendini sev, kendini seversen başkaları da seni sever. Neler yaşadın bilmiyorum ama değer ver kendine. Senden önemli hiçbir şey yok bu hayatta. :KK68:

Doğumdan sonra ben de böyle olmuştum. Daha yeni topluyorum kendimi.
Birşeyleri değiştir hayatına yeni birşeyler ekle ozaman oyalanırsın kafandakileri bi nebze unutursun.
Aslında sen yeniden aşık olmalısın :) ozaman geçer
Doğru aslında belki yeniden aşık olmalıyım :)

Back
X