- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Merhaba herkese iyi aksamlar. Hayatımda 3 senedir düzgün giden bir şey yok. Arkadaş kazığı da yedim. Sevdiğim çocuk başkasıyla çıktı. Çok calismama ragmen universiteyi kazanamadim. Mezuna kaldim istemeyerek. Sene basinda en kotu Bogazici Uluslararasi Ticaret'i kazanirim diyordum simdi neresi olursa olsun diyorum. Eskiden ders calismayi cok seviyordum simdi kitap gormek bile istemiyorum
3 sene once hayatim cok iyi degildi ama mutluydum. Panik atak okb anksiyete yuzunden hayatim mahvoldu. Olumden, uzaydan asansore ve ucaga binmekten cok korkuyorum. Banyoya girince bunaiyorum. Ozellikle baskalarinin banyosuna girince... Akrabalarim rol yaptigimi dusunuyorlar
Hafta sonu otobuste eski sevdigim cocugu gordum. Ailem yanimda oldugu icin benimle dalga gecemedi. Ama icten ice gecmistir
Onu gorunce kotu oldum. 2 gundur agliyorum gozlerim sisti aglamaktan. Her seye ragmen onu cok sevdim onun icin cok mucadele ettim. O ise baskasina gitti. Kendimi guzel bulmuyordum bana yaptiklarindan sonra kendimi iyice cirkin hissetmeye basladim. Ne giysem yakistiramiyorum ustume
Akrabalarimdan nefret ediyorum. Simdi yuzlerine guluyorum ama okuyup evlendikten sonra hic birisinin yuzune bile bakmayacagim.
Gelecegmden cok endiseliyim. Istedigim liseyi kazanamadim psikolojim bozuldu ya istedigim universiteyi de kazanamazsam? Ya sevmedigim biriyle evlenmem icin zorlarlarsa? Yurtdisina cikmak istiyorum ama ucaga hic binmedim korkuyorum
Eskisi gibi mutlu olmak icin elimden geleni yapiyorum ama olmuyor. Sizce ne yapmaliyim?

Gelecegmden cok endiseliyim. Istedigim liseyi kazanamadim psikolojim bozuldu ya istedigim universiteyi de kazanamazsam? Ya sevmedigim biriyle evlenmem icin zorlarlarsa? Yurtdisina cikmak istiyorum ama ucaga hic binmedim korkuyorum