Depresyonda mıyım ?

Demek ki attiginiz adim dogru degilmis... Gittiginiz yerde umdugunuzu bulamamissiniz, üstüne esinizle araniza iyice bi ucurum girmis... Bu halden cikamazsaniz, geri dönmek sart olacak, ama sunuda söyleyeyim, geri döndügünüzdede artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak, heleki evliliginiz... Bu yüzden evliyken uzun süre ayri kalmalar iyi degildir...:KK14:

Belki de bir evliliğim bile yoktu ki benim ..Mesela düzenli bir akşam yemeğimiz yoktu,mesela hiç birlikte kahvaltı etmedik ,mesela o hiç biriyle konuştum diye kıskanmadı,ya da hiç gece 1 de eve geldiğimde nerdesin sen diye höykürmedi ..Sorduğumda seviyorum aşkım canım ama hissetirmede yoktu ..Mesela hiç anneme gidicez kavgası etmedi benimle ,ya da hiç üzerime atlamadı sevişmek için,hiç plan yapmadık 10 yıl sonrası için ,hiç çocuk hayali kurmadık beraber..Hiç acımadı,hi. kıskanmadı,hiç merak etmedi ,hiç korkmadı yaptıklarım ...

Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim :KK43:
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .:110:
Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..:63::63:
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..:110:
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum :KK43:

Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..:KK1:Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum:cry: ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım :KK61:

O zaman Ferdi Özbeğen senin için söylüyor;

Gözümde canlanır koskoca mazi
Sevgilim nerede ben neredeyim
Suçumuz neydi ki ayrıldık böyle
Kaybolmuş benliğim bak ne haldeyim...

O zaman Ferdi Özbeğen senin için söylüyor;

Gözümde canlanır koskoca mazi
Sevgilim nerede ben neredeyim
Suçumuz neydi ki ayrıldık böyle
Kaybolmuş benliğim bak ne haldeyim...

erdem ergün diye birini buldum,sebebini bilmeden şarkısı çalıyor son iki saattir farkettim de dinlesene :D

Ne istediğini bilmemek bu...

Ne orada mutlusun ki bence kendi kendine yapıyorsun bunu... ne buraya dönünce mutlu olabileceksin bunu bildiğin için de bu dongudesin

sen iyi tahammül ediyorsun ben olsam hiç tahammül edemem şu çinlilere

geçen bir haber gördüm de yeni doğmuş bebeğini yemeye kalkanı bile var

Ne istediğini bilmemek bu...

Ne orada mutlusun ki bence kendi kendine yapıyorsun bunu... ne buraya dönünce mutlu olabileceksin bunu bildiğin için de bu dongudesin

Bazen neye özeniyorum biliyor musun hani iki odalı sobalı evler olur ya iki de çocuk ilkokula giden ,sobanın başında ders çalışan..Anneleri olan kadına,az paralı,ama fazla şükreden..O çocuklarla ilgilenen ama az şey bilen ,çok kelimesi olmayan konuşacak ..Bildiğin kadar derdin oluyor,bilinç insana kötülük yapıyor :(Bilinç insanı mutsuz ediyor :(

Belki de bir evliliğim bile yoktu ki benim ..Mesela düzenli bir akşam yemeğimiz yoktu,mesela hiç birlikte kahvaltı etmedik ,mesela o hiç biriyle konuştum diye kıskanmadı,ya da hiç gece 1 de eve geldiğimde nerdesin sen diye höykürmedi ..Sorduğumda seviyorum aşkım canım ama hissetirmede yoktu ..Mesela hiç anneme gidicez kavgası etmedi benimle ,ya da hiç üzerime atlamadı sevişmek için,hiç plan yapmadık 10 yıl sonrası için ,hiç çocuk hayali kurmadık beraber..Hiç acımadı,hi. kıskanmadı,hiç merak etmedi ,hiç korkmadı yaptıklarım ...
O zaman neden bu evlilik... Mutsuzsunuz, sevilmiyorsunuz yani en azindan hissetmiyorsunuz, sizde seviyormusunuz belli degil... Bazen herseyi silip yeni bi sayfa acmak gerekir...:ssz:

Amannn devril yatt.. :KK53:
şimdi yardım al, piskoloğa git dicem olmayacak...:confused:
Zaten dünyanın bi ucundasın.. bilemedim ki.... napsan geçer acep:KK14:
kelin saçı olsa başını kaşır :KK48:

Eşinizden uzak bir yere mi gittiniz? İş mi okul mu? Uzun zaman mı kalacaksınız gibi sorularım var ama.
8 yıldır aşk yok gibi bir şey yazmışsınız, evlilik sürüyor ama doğru mu anladım? Terapiste gittiniz mi?

Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim :KK43:
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .:110:
Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..:63::63:
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..:110:
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum :KK43:

Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..:KK1:Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum:cry: ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım :KK61:

Özlem , yalnızlık bunları hepsi dolmuş taşmış sende ..
Arada olur böyle .. Bir de uzaktasın böyle hissetmekte geç bile kaldın ..
Bu da geçici ..

Bazen neye özeniyorum biliyor musun hani iki odalı sobalı evler olur ya iki de çocuk ilkokula giden ,sobanın başında ders çalışan..Anneleri olan kadına,az paralı,ama fazla şükreden..O çocuklarla ilgilenen ama az şey bilen ,çok kelimesi olmayan konuşacak ..Bildiğin kadar derdin oluyor,bilinç insana kötülük yapıyor :KK43:Bilinç insanı mutsuz ediyor :KK43:

Hay ağzını yiyim.
:)
(Nevşehirce)

Halk eğitimde kurslara gitseniz?
Sosyal cevreniz gelişir Değişik insanlarla tanışırsınız
Arkadaşlık kurarsınız Bayanlarla Cokta güzel olur
Yavaş yavaş kafanız dağılır hem insan evde otur otur saglıklı insan bile çürür valla
Okurken ben bile bunaldım
Eşinizden niye uzaktasınız onuda anlayamadım ama
Bu fikrimi bir değerlendirin Eğer hiç birşey yapmassanız Daha kötüye gidersiniz.

O zaman neden bu evlilik... Mutsuzsunuz, sevilmiyorsunuz yani en azindan hissetmiyorsunuz, sizde seviyormusunuz belli degil... Bazen herseyi silip yeni bi sayfa acmak gerekir...:KK14:

hissetmiyorum evet sevildiğimi sevdiğimi falan sevmiyorumdur belki de ,soruyorum kendime sanki ev arkadaşımmış gibi,sanki kardeşimmiş gibi,başına bir şey gelmesin de sağ salim olsun gibi ..Sonra boşanmak ne kadar zor geliyor bir bilsen ,o zaman daha da sudan çıkmış balığa dönecekmişim gibi .Bir de sırtımı mı yasladım ona böyle kolay mı geliyor bilemiyorum ..Kimbilir belki menfaatim için,belki boşanmış laflarıyla uğraşmamak için.Belki sevmiyorsam bile belki bir çocuğum olur için,belki de birincisinden ne hayır gördüm ki ikincisi olsun için ...

Halk eğitimde kurslara gitseniz?
Sosyal cevreniz gelişir Değişik insanlarla tanışırsınız
Arkadaşlık kurarsınız Bayanlarla Cokta güzel olur
Yavaş yavaş kafanız dağılır hem insan evde otur otur saglıklı insan bile çürür valla
Okurken ben bile bunaldım
Eşinizden niye uzaktasınız onuda anlayamadım ama
Bu fikrimi bir değerlendirin Eğer hiç birşey yapmassanız Daha kötüye gidersiniz.

ne halkeğitimi kuşum Çindeyim ben,temmuza kadar da buradayım sonra madagaskar a falan giderim ben bu kafayla :(

Back
X