- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
kızlar doğum yapalı tam 7 ay oldu lohusalığım çok kötü geçti tam geçti diyorum bir mutsuzluk bir sıkıntı geliyor bu normalmi kendimi kötü hissediyorum bugün yine o sıkıntı geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğiniz kız mı?
Bugünlerde herkes aynı dertten yakınıyor çağın hastalığı herhalde.
loğusalık sendromu daha çok kız bebeklerden sonra görülüyor. kız bebeğin gebeliği de loğusalığı da daha zorlu oluyor. bu durum kalıcı bile olabiliyor. önce kendiniz için sonra kızınız için iyi olmak zorundasınız. neden bir psikologdan yardım almıyorsunuz?evet kız
Tabiki, mesela yeni anne oluşunuz uykusuzluk yorgunluk herşeye koşuşturma evin işi vs insanız sonuçta bizde yeni hayata çabuk adapte olmak kolay değildirgerçektenmi bir türlü geçmiyor altında yatan sebeplerde vardır illaki
loğusalık sendromu daha çok kız bebeklerden sonra görülüyor. kız bebeğin gebeliği de loğusalığı da daha zorlu oluyor. bu durum kalıcı bile olabiliyor. önce kendiniz için sonra kızınız için iyi olmak zorundasınız. neden bir psikologdan yardım almıyorsunuz?
İlk çocuğunuz mu bu arada?
vakit ayırmak zorundasın canım. al kızını yanına git. çok zor değil. arabası da varsa ne ala. bunu hem kızın için hem kendin için yapmalısın. biraz sende araştırabilirsin kız bebekler anne için daha yıpratıcı oluyorbunu ilk defa duydum öğrenmem iyi oldu psikoloğa da gidicem vakit bulabilirsem daha doğrusu vakit ayırabilirsem
Kendinize vakit ayırmalısınız çocuklarınızın size ihtiyacı var siz iyi olun ki onlarda iyi olsun :)ikinci bu ilkinde de lohusalığım çok kötü geçmiş ti hatta ikincide de olunca yapımdan kaynaklanıyordur dedim ama 7 ay oldu ya ne bitmezmiş kiloda da veremedim o nun etkisi var
vakit ayırmak zorundasın canım. al kızını yanına git. çok zor değil. arabası da varsa ne ala. bunu hem kızın için hem kendin için yapmalısın. biraz sende araştırabilirsin kız bebekler anne için daha yıpratıcı oluyor
Kendinize vakit ayırmalısınız çocuklarınızın size ihtiyacı var siz iyi olun ki onlarda iyi olsun :)