Depresyonda olan varmı

gul43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
251
0
26
Kütahya
Iki haftayi gecen logusalik depresyonu sikintisi yasayanlar gelin beraber paylasalim. Cok zor gunler yasiyorum ve tecrubeli olanlar varsa yardim istiyorum.

Valla canim yasanabilecek cogu seyi yasiyorum hicbirseyin altindan kalkamiyacagimi ozelliklede bunun hic gecmiyecegini dusunuyorum yasamaktan hic zevk almiyorum sabahlari ozellikle cok kotu kalkiyorum hep umutsuz mutsuz dusunceler cocugun sorumlulugu cok agir geliyor buyutemicem gibi geliyor aslinda ikinci cocugum bu ilkini cok guzel tek basima buyuttum ama bunda depresyona girdim birde panik atak var ikisi canima okuyor istemesemde yedi gun once ilaca basladim lustural iciyorum daha bi faydasi yok

Allah yardımcın olsun kardeşim En yakın zamanda atlatırsın inş. Böyle bir durum yaşamadığım için sana sadece dua edebilirim Allah kalbine ferahlık versin

Allah yardımcın olsun kardeşim En yakın zamanda atlatırsın inş. Böyle bir durum yaşamadığım için sana sadece dua edebilirim Allah kalbine ferahlık versin

Sagol canim allah razi olsun. Allahim kimsenin basina vermesin boyle birsey cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…