• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondakilere umut olsun

xbilinmeyenx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
15
16
88
İstanbul
Bu başlığı açmamın sebebi benim yaşadıklarımı yaşayıp umudunu kaybedenlere moral olsun diye.herkesin yaşadığı tabi ki kendine kötü ama ben yaşadıklarımı tarif bile edemem.2013 şubat itibariyle tiroid ameliyatı sonrası major depresyona girdim.2 kez hastaneye yattım,elektroşok tedavisi gördüm,defalarca ölmek istedim.şimdi çok şükür ilaçlardan komple kurtuldum.bu durumda olanların konuşmaya ve kendisi gibi birinden moral bulmaya ne kadar ihtiyaç duyduklarını biliyorum ve o yüzden bende yaşadıklarımı paylaşmaya karar verdim.kimse umutsuz olmasın.eğer ben dört yıl sonra hayatta ve aklım yerinde kalabildiysem imkansız diye birşey yok bu hayatta.sizde depresyondan dolayı çaresizseniz konuşarak destek olabiliriz birbirimize.

Depresyonda değilim şükür başlığınız dikkatimi çekti. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam sizinle olsun.

Geçmiş olsun canım anlattığına göre baya ağır geçirmişsin, ameliyat yüzünden mi oldu anlayamadım tam? Depresyonun biyolojik temeli de oluyor sonuçta, hormonların da tetikledi mi acaba

Ameliyat zormuydu ki sizi depresyona sürükledi ?
Geçmiş olsun.
Herkesin olduğu tiroid ameliyatı.depresyona sürükleyen ameliyatın zorlupu değildi tiroid bezim komple alındığından dolayı ilaca başlayana kadar tiroid hormonun vücutta olmamasıydı.birçok doktorun tahmini bu şekildeydi.tabi alakası yok diyenlerde oldu

Herkesin olduğu tiroid ameliyatı.depresyona sürükleyen ameliyatın zorlupu değildi tiroid bezim komple alındığından dolayı ilaca başlayana kadar tiroid hormonun vücutta olmamasıydı.birçok doktorun tahmini bu şekildeydi.tabi alakası yok diyenlerde oldu
Anladım cok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım anlattığına göre baya ağır geçirmişsin, ameliyat yüzünden mi oldu anlayamadım tam? Depresyonun biyolojik temeli de oluyor sonuçta, hormonların da tetikledi mi acaba
Nedenini Allah'tan başka bilen yok.biyolojikte olabilir tabi ama bir çok doktora göre tiroid bezinin komple alınmasından dolayı hormanlar yüzünden

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Dert paylaşarak azalıyor umarım herkes derdinin devasını bulur.

Çok geçmiş olsun, bir daha size uğramasın, çok mutlu olun inşallah.

Depresyon çok ciddi ve toplumda gizli bir hastalık bildiğim kadarıyla, bir çok insan farkına varmıyor ya da aksiyon almıyor, normal hayat sıkıntıları sanıyoruz. Çok iyi düşünmüşsünüz başlığı açarak :)

Çok geçmiş olsun, bir daha size uğramasın, çok mutlu olun inşallah.

Depresyon çok ciddi ve toplumda gizli bir hastalık bildiğim kadarıyla, bir çok insan farkına varmıyor ya da aksiyon almıyor, normal hayat sıkıntıları sanıyoruz. Çok iyi düşünmüşsünüz başlığı açarak :)
İnanın depresyon farkına varılmayacak bir hastalık kesinlikle değil.bazen çevremizdekilerden de duyarız ya "bu ara depresyondayım canım hiç birşey yapmak istemiyor " öyle birşey değil.onların ki dediğiniz gibi hayat sıkıntısı ,monotonluk.hata çevremde bu modda olanlar kendi kendine yenebileceğini ve kesinlikle ilaca başlamamalarını söylüyorum.

İnanın depresyon farkına varılmayacak bir hastalık kesinlikle değil.bazen çevremizdekilerden de duyarız ya "bu ara depresyondayım canım hiç birşey yapmak istemiyor " öyle birşey değil.onların ki dediğiniz gibi hayat sıkıntısı ,monotonluk.hata çevremde bu modda olanlar kendi kendine yenebileceğini ve kesinlikle ilaca başlamamalarını söylüyorum.

Depresyonunda çeşitleri var bildiğim kadarıyla, siz major depresyon geçirmişsiniz örneğin. Ben annemden biliyorum yıllardır depresyonda ama minor depresyonda ve en başlarda bunu hayat sıkıntısı vs ile açıklıyordu. Dra gittiğimizde doktorun yorumları yukarıda yazdıklarım gibiydi, insanlar gelmiyor bile artık hayattan zevk almamalarına rağmen demişti.

Tekrar geçmiş olsun size.

Çok geçmiş olsun abla bende depresyona girmiştim,okul ve aile kaynaklı oldu .Gerçekten çok zor süreç anlatılmaz yaşanır maalesef :)
Rabbim bu süreçten geçenlerin yar ve yardımcısı olsun...
Konuyu takipteyim:))

Back
X