Allah yardımcınız olsun cocuklarınızın yüzüne baksın inşallahEvet hicbirsey yok gibi ama zorlanıyorum iki kucuk Cocuk maddi sıkıntılar...
Anaokullarında 3 yaş grubu oluyor. Ben kızımı verdim çok mutlu gidip geliyor.aylik 50 lira veriliyor sadece.İmkanım olsa 3 yasındaki oglumu krese vermek istiyorum aslında ıstemiyorm ama onunla ılgılenıcek yeterli enerji ve vakti bulamıyorum. Ve kendimi asırı sorumlu hissediyorum.
Devlet okullarındamıAnaokullarında 3 yaş grubu oluyor. Ben kızımı verdim çok mutlu gidip geliyor.aylik 50 lira veriliyor sadece.
Evet devlet okulları. Ama sadece anaokulu oluyor. İlkokul olmuyor. Gruplar var 3 yaş bı de 5 yaş. Eskisi gibi çok malzeme de istemiyorlar 150 lira tuttu bizimkiDevlet okullarındamı
Merhaba hanımlar daha oncede yazmıstm iki Cocugun var bırı3 biri 6 aylık bu ara asırı bunalıyorum sıkılıyorum kendimi cok caresız yorgun ogkelı hissediyorum hıcbırseyden zevk almıyorum cok cabuk sinirleniyorum.sankı nefes alamıyorum gibi hissediyorum suratım hep asık yanı kucucuk seye bile sinirleniyorum. Evlenince kapandım cok istediğimden. Simdi kapandıgıma isyan edıcek gibiyim dısarı cıkarken bile hazırlanırken bile isyan ede ede giyiniyorum. Bu hal neden bılmıorm. Sadece asırı uzgun Bı haldeyim. Mutsuzluk mu bılmıorm ama bekar hallerimi ozluyorum.
Eşim ev işlerinde yardımcı olamasada beklentisi yok allahtan hatta ev işi yapma dinlen der ama ben yapmadan duramıyorum hergun aynı işleri yapıyorum.Büyük ihtimal bu aralar yoğunluktan sıkıntıdasınız. Kendinize zaman ayıramıyorsunuz ve aynı zamanda her işe de yetişemiyorsunuz...
Bu yaşadığınız durumu inanın aynı durumdaki çoğunluk yaşıyor. Bir taraftan bebek, diğer taraftan daha 3 yaşındaki çocuğun sorumluluğu sizi yoruyor eminim.
Öncelikle ev işlerinden birazını eşinize postalamalı ya da alabilrseniz yardımcı almalısınız.
Yemeğin, temizliğin ve düzenin mükemmel olmasını beklemeyin ve eşinizinde bunu beklememesini belirtin. 2 Çocuğunuz var çünkü ve ikisi de bebek sayılır daha.
Eminim bu tarz sorumluklardan biraz kurtulunca rahatlarsınız..
Eşim ev işlerinde yardımcı olamasada beklentisi yok allahtan hatta ev işi yapma dinlen der ama ben yapmadan duramıyorum hergun aynı işleri yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?