• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyondamıyım ?

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
çok yorgun uyanıyorum,işe geliyorum iş arkadaşlarımla muhabbetimiz kötü değil gidip sohbetlerine katılıyorum boş zamanımızda,ama açmıyor tekrar masama dönüyorum yemek arasında bile varsa işlerim onunla ilgileniyorum ,evliyim 12 haftalık hamileyim eşimi,işimi ailemi seviyorum bebeğimi daha doğmadan deli gibi seviyorum hepsi için binlerce ŞÜKÜR.. ama çok sıkılıyorum ben içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor yataktan kalkıp işe gelmek zor geliyor,ailemle arkadaşlarımla görüşüyorum zevk alamıyorum,vücudum uyuşmuş gibi sanki kendi hayatımı dışardan seyrediyorum,kendime bakımım azaldı içime kapanıyorum zaman zaman,hamilelikten mi bitmek bilmeyen yorgunluk yoksa bende mi bir problem var bilmiyorum. Bildiğim tek şey bıraksalar yarın bu saate kadar uyurum... arkadaşlar sizde böyle şeyler yaşıyomusunuz zaman zaman yoksa benmi durduk yere kafayı yedim:KK61::KK61::KK61:

Dün haberlerde vardı, sonbahar depresyonu çok sık görülüyormuş. Sizinki de böyle bir şey olabilir mi?

• Beğen
Reactions: mbz
çok yorgun uyanıyorum,işe geliyorum iş arkadaşlarımla muhabbetimiz kötü değil gidip sohbetlerine katılıyorum boş zamanımızda,ama açmıyor tekrar masama dönüyorum yemek arasında bile varsa işlerim onunla ilgileniyorum ,evliyim 12 haftalık hamileyim eşimi,işimi ailemi seviyorum bebeğimi daha doğmadan deli gibi seviyorum hepsi için binlerce ŞÜKÜR.. ama çok sıkılıyorum ben içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor yataktan kalkıp işe gelmek zor geliyor,ailemle arkadaşlarımla görüşüyorum zevk alamıyorum,vücudum uyuşmuş gibi sanki kendi hayatımı dışardan seyrediyorum,kendime bakımım azaldı içime kapanıyorum zaman zaman,hamilelikten mi bitmek bilmeyen yorgunluk yoksa bende mi bir problem var bilmiyorum. Bildiğim tek şey bıraksalar yarın bu saate kadar uyurum... arkadaşlar sizde böyle şeyler yaşıyomusunuz zaman zaman yoksa benmi durduk yere kafayı yedim:KK61::KK61::KK61:
Hamilelikte oluyor sürekli uyuma isteği

5 yada 6 aylık olunca da gereksiz bir enerji oluyor

Sağlıklıca kucağınıza alırsınız umarım:KK68:

benim canımmmm..yazdıklarını okuyunca ıcıme oturdu kelimelerin,senı sevdıgımı bılırsın.Evlilikte hamilelikte hep var olan seyler bunlar.Hamılelıgınde acaıp katkısı var bu yasadıklarına ve ozellıkle uyku halıne..Inan evde olsan da aynı seylerı hıssedeceksın.Özlemle opuyorum senı..zamanla hepsı gececek Rabbımın ıznıyle.selamlar

hamilelik + mevsimsel geçiş...
canınızı sıkmayın geçici bir dönemdir..Oyalanacak keyifli bir şeyler bulun olmaz mı? Ya da uyuyun ne olacak...dinlenirsiniz bazen geçici olarak hayattan kendini geri çekmek de rahatlatıyor insanı

benim canımmmm..yazdıklarını okuyunca ıcıme oturdu kelimelerin,senı sevdıgımı bılırsın.Evlilikte hamilelikte hep var olan seyler bunlar.Hamılelıgınde acaıp katkısı var bu yasadıklarına ve ozellıkle uyku halıne..Inan evde olsan da aynı seylerı hıssedeceksın.Özlemle opuyorum senı..zamanla hepsı gececek Rabbımın ıznıyle.selamlar
bende seni cok seviyorum canım çok teşekkür ederim yazdıkların için canım ,bana ne oldu bu aralar bilmiyorum içime kapandım galiba,şöyle bi izin alıp uyusam dinlesem iyi gelir diye önümüzdeki haftayı bayramla birleştirip senelik izin istedim umarım dinlenince biraz daha toparlarım çok öpüyorum seni:KK60::KK60::KK60:

hamileliktendir :)
ama geçer. o haftalarda oluyor öyle halsizlik bitkinlik.
6.ayda bir enerji gelmişti bana şimdi bile o kadar enerjik değilim :KK48:

bende seni cok seviyorum canım çok teşekkür ederim yazdıkların için canım ,bana ne oldu bu aralar bilmiyorum içime kapandım galiba,şöyle bi izin alıp uyusam dinlesem iyi gelir diye önümüzdeki haftayı bayramla birleştirip senelik izin istedim umarım dinlenince biraz daha toparlarım çok öpüyorum seni:KK60::KK60::KK60:
ınsallah kendıne bak mutlu et kendını hepsı gecıcı seyler hersey harıka olucak Allaha emanet ol cnm :KK25::KK25::KK25:

hamileliktendir :)
ama geçer. o haftalarda oluyor öyle halsizlik bitkinlik.
6.ayda bir enerji gelmişti bana şimdi bile o kadar enerjik değilim :KK48:
o enerji hep olur yorulmak bilmeyiz
süreyya ayhan o nedenle diskalifiye edilmişti
hamilelik doping sayılıyor :)
ben kmlerce yol yürürdüm banamısın demezdim

o enerji hep olur yorulmak bilmeyiz
süreyya ayhan o nedenle diskalifiye edilmişti
hamilelik doping sayılıyor :)
ben kmlerce yol yürürdüm banamısın demezdim
karnın kocaman oluyor ama enerjin artıyor ne kadar ilginç bunu bilmiyodum,moral oldu teşekkür ederim :)

Bilmiyorum umarım öyle bişeydir o_O
Ne kadar bilinçsiz olduğunuz bu cümlenizden belli.
Umarım öyle bir şeydir demek ne oluyor?
Depresyonun ne kadar kötü bir durum olduğunu bilmeyen, araştırmayan insanlar sizin gibi en ufak bi yorgunluğu, can sıkıntısını buna yoruyor zaten.
Sanki çok basit bir şeymiş gibi.
Depresyon böyle olmaz. Canınız sıkılmış sadece sizin.
Uamrım öyle bir şeydir de demeyin.
Çünkü çalışamaz hale gelirsiniz depresyona girdiğinizde.
Toparlanması da aylar sürer. İçinizi ferah tutun, iyi şeyler düşünün.
Ki zaten şükreden birisiniz. Problem yok.

Hamilelikle baglantili bir sey soyleyemem bilmedigim icin ama ayni durum bende de var uzun suredir. Hayatimda sorun yok ama mutsuzum isteksizim bikkinim usengecim. Ama altinda az da olsa bir seyler yattigini dusunuyorum bizim bile farkina varamayacagimiz. Sanirim biraz degisiklik lazim belki kafan dagilir ama calisiyorken ve hamileyken ne kadar firsatin olur bilemem. En azindan haftasonu 2 gunluk planlar yapilabilir. Ama duzelmeniz icin zaman lazim saniyorum. Ben hala duzelemedim.. En azindan senin hayatinda bebekle birlikte buyuk bir degisiklik olacak :)

Bunlar hormonlarının etkisinden. 4. aya girince muhtemelen rahatlayacaksın. Daha çok duygu patlamaları yaşayacaksın. Şimdi bünyen hamileliğe alışmaya çalışıyor çok normal. Artı havalar çok kötü zaten bizim bile kalkıp işe gelesimiz olmuyor ki senin isteksizliğin normal.

Yavrusunun döverken sevmek sözü size nekadar da uyuyor,bilinçsizliğimden başladığız iyi dilekle bitirdiniz,birine bilmediği bişeyi öğretmek kıymetli bir durumdur fakat bunu ne kadar cahilsin göndermesiyle yapmak bir o kadar iticidir ne diyim siz psikolojiden benden iyi anlıyorsunuz yinede teşekkür ederim.
Ne kadar bilinçsiz olduğunuz bu cümlenizden belli.
Umarım öyle bir şeydir demek ne oluyor?
Depresyonun ne kadar kötü bir durum olduğunu bilmeyen, araştırmayan insanlar sizin gibi en ufak bi yorgunluğu, can sıkıntısını buna yoruyor zaten.
Sanki çok basit bir şeymiş gibi.
Depresyon böyle olmaz. Canınız sıkılmış sadece sizin.
Uamrım öyle bir şeydir de demeyin.
Çünkü çalışamaz hale gelirsiniz depresyona girdiğinizde.
Toparlanması da aylar sürer. İçinizi ferah tutun, iyi şeyler düşünün.
Ki zaten şükreden birisiniz. Problem yok.

Hamilelikle baglantili bir sey soyleyemem bilmedigim icin ama ayni durum bende de var uzun suredir. Hayatimda sorun yok ama mutsuzum isteksizim bikkinim usengecim. Ama altinda az da olsa bir seyler yattigini dusunuyorum bizim bile farkina varamayacagimiz. Sanirim biraz degisiklik lazim belki kafan dagilir ama calisiyorken ve hamileyken ne kadar firsatin olur bilemem. En azindan haftasonu 2 gunluk planlar yapilabilir. Ama duzelmeniz icin zaman lazim saniyorum. Ben hala duzelemedim.. En azindan senin hayatinda bebekle birlikte buyuk bir degisiklik olacak :)
İNŞALLAH canım teşekkür ederim ,umarım bir an önce düzelir sizinde durumunuz keyifsizlik sürekli hale gelince çekilmez oluyor :(

bende 30 haftalık hamileyim ilk dört ay aynı sizin gibiydi sürekli yorgun bitkin hissediyordum ama benim nedenim demir eksikliğiymiş hamilelikte iyice düşmüş doktor nedenini buna bagladı demir ilacı kullanıyorum şuan gayet iyim kan testi yaptrmadıysanz yaptrn derim

Ben 1 haftadır böyleyim uyanmak istemiyorum Hİç birşey yapmak gelmiyor içimden
havalardan sanırım ben ona bağladım

Back
X