- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.154
- 798
- Konu Sahibi Miss Salvatore
Bence herkesin yapısı ve kendisine iyi gelen şeyler bambaşka, mutlak bir yöntem olduğunu düşünmüyorum bu konularda. Bir de, kimisi 6 ayda toparlanır kimisi 6 günde, bu da değişken. O yüzden de kendini kimse ile kıyaslamamak ve iyi olmak konusundaki acele etmemek, kendini zorlamamak, kendine zaman vermek lazım. Bir de, kendi hakkında ve kendinle bu kadar kötü konuşmamalısın, enerjini de karartıyorsun bu şekilde, dolayısıyla bi şeylerin iyi olma ihtimali de kalmıyor.Yaş oldu 29 . Her şey için çok geç kaldın, millet 18 yaşından çalışmaya başlıyor birikim yapıyor, kendini geliştiriyor senin elinde kocaman bir hiç var diyorum kendime.
Peki sence çalışma konusundaki korkularım ile ilgili ne yapabilirim? Açıktan okumayı düşünüyorum yine. Kurslara da bakıyorum internetten kontrol ediyorum arada bir. Evde spor, egzersiz , squat yapmaya çalışıyorum.
İnsan kendisini nasıl keşfeder, yeteneğinin neye meyilli olduğunu ya da neyi yapamadığını nasıl anlar? Benim gibi uzayda, ütopik bir dünyada yaşamayan normal insanlar nasıl özgüvenli oluyorlar sence ?
Bazı korkular üzerine giderek yenilir bazıları ise bambaşka yöntemlerle. Psikiyatri veya psikolog ile konuştun mu bu korkularını, konuştuysan ne önerdiler?