• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondan anksiyeteden nasıl kurtulunur? Lütfen yardım edin.

BEsma_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
40
5
1
18
Aşırı kötüyüm nefes alamıyorum artık. Hiçbir şey yapasım yok, günlük işleri bile yapmakta zorlanıyorum. İlaçsı bir yolu yok mu? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor, kurtulmam lazım.

Aşırı kötüyüm nefes alamıyorum artık. Hiçbir şey yapasım yok, günlük işleri bile yapmakta zorlanıyorum. İlaçsı bir yolu yok mu? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor, kurtulmam lazım.
Iyi bir psikiyatriste gidin ve güzel güzel düzenli olarak ilaçlarınızı kullanın. Çok geçmiş olsun.

Başlığa istinaden tedavi olarak kurtulabilirsiniz. Nefes alamayacak duruma geldiyseniz tek başınıza halledemezsiniz. Psikiyatriste gitmeniz gerekiyor.

psikiyatr ve/veya psikolog. ilaç bir tedavi yöntemidir (psikiyatr), terapi ise bir diğer yöntem (genelde psikologlar yapar ancak terapi eğitimi olan/ terapi yapan psikiyatrlar da var). ilaç+ terapi orta ve üstü belirtilerde en güzel yöntemdir.

Altında yatan düşünceler nedir?

Bu noktada bir uzmandan destek almadan hobilerle ya da kişisel gelişim tarzı şeylerle sonuç alamazsınız, en kısa zamanda profesyonel destek alın lütfen.

Günlük işlerde sıkıntı yaşıyorsanız kaybedecek vaktiniz yok. İlaca başlayıp kısa sürede toparlamaya bakın derim.

Düşüncelere önem verdiğimizde onlar bizi sıkıntıya sokabiliyor.dusunce gelip gider .
İnanın ki hiç önemleri yok.

Back
X