Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Depresyondan anksiyeteden nasıl kurtulunur? Lütfen yardım edin.
Aşırı kötüyüm nefes alamıyorum artık. Hiçbir şey yapasım yok, günlük işleri bile yapmakta zorlanıyorum. İlaçsı bir yolu yok mu? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor, kurtulmam lazım.
Aşırı kötüyüm nefes alamıyorum artık. Hiçbir şey yapasım yok, günlük işleri bile yapmakta zorlanıyorum. İlaçsı bir yolu yok mu? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor, kurtulmam lazım.
psikiyatr ve/veya psikolog. ilaç bir tedavi yöntemidir (psikiyatr), terapi ise bir diğer yöntem (genelde psikologlar yapar ancak terapi eğitimi olan/ terapi yapan psikiyatrlar da var). ilaç+ terapi orta ve üstü belirtilerde en güzel yöntemdir.
Bu noktada bir uzmandan destek almadan hobilerle ya da kişisel gelişim tarzı şeylerle sonuç alamazsınız, en kısa zamanda profesyonel destek alın lütfen.