• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Hamile olabilir miyim lütfen yardım edin, desteğiniz çok kıymetli 🙏

• Konu Sahibi Konu Sahibi frye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

frye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
2
0
1
39
Biraz uzun olucak lütfen okuyup tecrübe ve fikirlerinizi paylaşın 🙏
40 yaşındayım ve 14 aydır gebelik istiyorum, eşimle 32 yaşında evlendik korunuyorduk çünkü ciddi tansiyon hastasıyım normalim 18/13 ve hamile kalmam yasaktı, eşim korunmasına rağmen 32 yaşında hamile kaldım yaklaşık 5 haftalık iken öğrendim, ve doktorlarım izin vermediğinden ve tedavim bitmediğinden 7 haftalıkken sonlandırdım😢 ve 14 ay öncesine kadar da korunmaya devam ettik, ta ki tedavi için ameliyat olamayacağımı ve riskle hayatımı yaşayacağımı öğrendiğim de her türlü riski göze alarak gebe kalmak istedim, lütfen linçlemeyin her sorunun veya olasılıkların farkındayım ama anne olmak istiyorum.
Amh 1.23, E2 14 diğer testlerim pcos yok regl düzenlidir, eşimde sorun yok. Dr.um doğal yolla olmasının zor oldugunu söyledi temmuz ayında aşılama yaptırdım maalesef negatif, aylardır ciddi takviye alıyorum solgarın yetkili bayisi gibi evim, ağustos ayında bir sorunum olmasa da soğan kürü yaptım, eylül 10 da regl oldum bu arada innovito ovulasyon testi ile takip ediyorum, bazen hergün bazen gün aşırı sürekli ilişki oldu, yumurtlama 29 eylül gösterdi, döngüm 26/27 günde bir, sorun şu ki 22 eylül ve 28 eylül arası kimi zaman hafif kimi zaman yogun ara kanamam oldu hayatım da ilk kez, ve 7 ekim gibi regl olmam gerekirken 2,4 ekim pembe kahve lekenmem oldu, 6 ekim de innovito gebelik testi yaptım 2 tane negatif çıktı, hala başka regl olmadım, ama bir hamile belirtilerinin neredeyse tamamını yaşıyorum, kasık agrısı, birden kilo almışım gibi oldu, sürekli regl sancısı yaşıyorum ama yok, şeffaf akıntım çok, bel ağrım çok alınganlığım ve agresifliğim hat safhada beynim uyuşmuş gibi, sizce hamile olabilir miyim? O kadar yoruldum ki yeniden test alıp negatif görmeye ruhum dayanmıyor, buraya kadar okuduysanız Siz cansınız ❤️

Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli.
Umarım hamilesinizdir.

Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli.
Umarım hamilesinizdir.
Çok teşekkür ediyorum, inşallah 🙏Aşılamada 2 yumurta vardı, kontrollerim de de genelde sağlıklı yumurtam oldugu söylenirdi , ama stres süreci maalesef hep öteliyor.

Back
X