depresyondayim ve bugün benim evlilik yildönümüm

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
merhaba kizlar cok kötüyüm bugün benim evlilikteki ilk 1.yilim benim icin önemli cünki cok kisi vardi iki uc güne biter belki bu is yapamazlar kiz daha genc de felan ----neyse esim hediye felan almamis cani sagolsun nerdeyse israrla yemege gittik normal güzeldi ordan bi centruma gidelim bari zaman geciririz ve biseler yapariz dedim yok ya ben üsüyorumda sogukda felan neyse zorla ikna ettim ama tabi arabayla geciyoruz sadece bakioruz dedim hadi girelim bi yere tatlimizi yiyelim yemegin üstüne dedim yok burasi alman yeri o´ra güzel degil burasi yunan hic olmas simdim du bu derken eve dogru yol aldik bari dedim bi dondurma alalim canim cekti e ama neymis hava sogukmusda felan ofofofofofofofofofofo bagirdim bendde bari mc donoldsa gidelim dedim durudurdu arabayi dönüyim gidelimmi dedi ben cevap vermedim ama haksizmiyim bu kelimeden baskane anlanir sorulmasi bile sacma ben o sinirle ne diyim ne cevabi veriyim daha kizdi eve gitti komsu var oraya misafirler gelmis sen cik ben bi girim sen cik dedi haydaaaaa ya sen bekar adammisin senin karin yokmu gel beraber gidelin desene ne kaadar sacma ben böle bisi yapsanm ne der simdide geldi ben yattakodasindayim o asagida bi kac kere hadi gel beraber oturalim dedi hyr dedim cokda israr etmedi israr etse dururdum saten ama ne bilimmicim acio ben bukadar duyguluyken bugüne okadar anlamlar yüklerken bugün icin neler nelre hayal ederken olcak seymiydi buya lütfenn ama enkötü kadin bile bunu mu hakeder yaaaa:2:

bilmiyorum ama cok kötü sen icin icini yerken adamn gayet rahat hic biseyi tin lamamamsi insani bitirior bumu yani vala bisi diomiom üzülüom üzülüom bida üzülüom

Canım benim ya üzülme...
Erkeklerin hepsi mi böyle yahu!
Şu forumda neler okuduk be...
Biri kutlamaya gittik üstüne özenmedi, biri hediye aldı beğenmedim der.
Senin gibi bekleyen hatunlarda hayal kırıklığına uğrar.
Adaletsiz dünya ahh
Hepsi aynı amazondan fırlamış odunlar işte....

anaam geleceğimi gördüm resmen. sevgilim ne doğum günü bilir ne yıldönümü ne bişi. ben her seferinde senin giibi hayallerle beklerim ama hep benim zorumla bişiler yapılır ya da yapılmaz. evlenince de aynı şey olur. ne var azcık ince olsa düşünceli olsa şu erkek milleti yaaaaa. sopayla dalaacaam artıkk

yazınınız çok karmaşık nokta virgül yok hiçbirşey anlamadım .kk daki bu sorundan çok sıkıldım .biraz dikkat edin lütfen ,umarım eşinizle aranızı düzeltirsiniz .türk erkeği böyle maalesef çok fazla şey beklemeyin üzülürsünüz .

bilmiyorum ki diyicek bisi yok tabiki hergün günlük gülistanlik olmaz ama kadin olarak ve daha 21 yasinda biri olarak ve hamile adayi birisi olarak insan gercek yipranio üzülüo hele ben

kusura bakmayin özür dilerim suan kli kötü ruh halimden dolayi noktsiydi virgüliydi hic akliima gelmedi ama müsait bi zamanda düzeltirim ayrica cok tesekkür edrim iyi dilekkleriniz icin

ayyy simdiden öle demek ins. düzelir ya cok kötü bisi cünki insan basta ilerde evlenince degisir farki olur beklentisine girio ama asla heleki erkekler asla deismes

erkekler evlenınce degısık bır mahluk oluyorlar canım benım senı okadar ıyı anlıyorum kı bız neler beklıyoruz onlar bıze neler yasatıyo benım dogum gunumde benımkı dogum gunun kutlu olsun dedı gıttı ve yattı uyudu ben ne hayaller kurmustum oysakı aglaya aglaya canım cıkmıstı cunku ben onun dogum gununu aylar oncesınden planlarım bole olunca ınsan kendını cok degersız hıssedıyo bende 2bucuk yıllık evlıyım bılemıyorum onların bu odunluklarına alısıcakmıyız hıc sanmıyorum allah sonumuzu hayretsız su erkek mılletı cok duygusuz ya

Son düzenleme:

Normalde bende, diğer arkadaşlar gibi okuyamadığım, özensiz yazılarda kızıyorum; ama bari böyle sıkıntılı, duygusal yazılmış yazılarda bunu ısrarla belirtmesek olmaz mı ?

İlla rahatsız olunuyorsa okunmamalı,çünkü belliki konu sahibi hassas.

............

Bu duruma üzüldüğünüzü, içlendiğinizi mutlaka eşinizle iyi olduğunuz bir gün ona anlatın..
Erkekler karşısındakini anlamak için çabalamazlar, bizler kadar hassas değiller, illaki söylenilmesini, duyguların açıkça iletilmesini beklerler..

Tamam, bugünün geçmiş oldu malesef ki üzüntünüzle ama en azından sonraki günlerde dikkat eder.

Son düzenleme:
ah cnm yaaa uzulme :26: dua et cokca et ki Rabbım yardımcın olsun. bak bebegınızde olcakmıs daha yı olursunuz o wesıleyle

esinizi hizaya getirmeyi ogreneceksiniz kizlar, yoksa evlilik cekilmez...
hizaya getirme isini de zamanla ogreneceksiniz ama susarak degil isteklerinizi beklentilerinizi belirterek...

tesekkür ederim cnm aynen cok dogru ama yapmiycan caba sarfedince karsilik olarak deil ama bisiler görmek istiyo kücük bile olsa ama nnerde

cok tesekkür ederim desteginiz icin dogru onlar bizim kadar hassas deil keske bizler onlar gibi olabilseydik barri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…