canımmm benimmm yaa üzülme .. herşeyde vardır bir hayırr
Allahın izniyle düzelir..
yazınınız çok karmaşık nokta virgül yok hiçbirşey anlamadım .kk daki bu sorundan çok sıkıldım .biraz dikkat edin lütfen ,umarım eşinizle aranızı düzeltirsiniz .türk erkeği böyle maalesef çok fazla şey beklemeyin üzülürsünüz .
anaam geleceğimi gördüm resmen. sevgilim ne doğum günü bilir ne yıldönümü ne bişi. ben her seferinde senin giibi hayallerle beklerim ama hep benim zorumla bişiler yapılır ya da yapılmaz. evlenince de aynı şey olur. ne var azcık ince olsa düşünceli olsa şu erkek milleti yaaaaa. sopayla dalaacaam artıkk
bilmiyorum ki diyicek bisi yok tabiki hergün günlük gülistanlik olmaz ama kadin olarak ve daha 21 yasinda biri olarak ve hamile adayi birisi olarak insan gercek yipranio üzülüo hele ben
bir de hamilesin...
Allah yardımcın olsunnn....
yazınınız çok karmaşık nokta virgül yok hiçbirşey anlamadım .kk daki bu sorundan çok sıkıldım .biraz dikkat edin lütfen ,umarım eşinizle aranızı düzeltirsiniz .türk erkeği böyle maalesef çok fazla şey beklemeyin üzülürsünüz .
erkekler evlenınce degısık bır mahluk oluyorlar canım benım senı okadar ıyı anlıyorum kı bız neler beklıyoruz onlar bıze neler yasatıyo benım dogum gunumde benımkı dogum gunun kutlu olsun dedı gıttı ve yattı uyuduben ne hayaller kurmustum oysakı aglaya aglaya canım cıkmıstı cunku ben onun dogum gununu aylar oncesınden planlarım bole olunca ınsan kendını cok degersız hıssedıyo bende 2bucuk yıllık evlıyım bılemıyorum onların bu odunluklarına alısıcakmıyız hıc sanmıyorum allah sonumuzu hayretsız su erkek mılletı cok duygusuz ya
Normalde bende, diğer arkadaşlar gibi okuyamadığım, özensiz yazılarda kızıyorum; ama bari böyle sıkıntılı, duygusal yazılmış yazılarda bunu ısrarla belirtmesek olmaz mı ?
İlla rahatsız olunuyorsa okunmamalı,çünkü belliki konu sahibi hassas.
............
Bu duruma üzüldüğünüzü, içlendiğinizi mutlaka eşinizle iyi olduğunuz bir gün ona anlatın..
Erkekler karşısındakini anlamak için çabalamazlar, bizler kadar hassas değiller, illaki söylenilmesini, duyguların açıkça iletilmesini beklerler..
Tamam, bugünün geçmiş oldu malesef ki üzüntünüzle ama en azından sonraki günlerde dikkat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?