• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyondayim ve bugün benim evlilik yildönümüm

merhaba kizlar cok kötüyüm bugün benim evlilikteki ilk 1.yilim benim icin önemli cünki cok kisi vardi iki uc güne biter belki bu is yapamazlar kiz daha genc de felan ----neyse esim hediye felan almamis cani sagolsun nerdeyse israrla yemege gittik normal güzeldi ordan bi centruma gidelim bari zaman geciririz ve biseler yapariz dedim yok ya ben üsüyorumda sogukda felan neyse zorla ikna ettim ama tabi arabayla geciyoruz sadece bakioruz dedim hadi girelim bi yere tatlimizi yiyelim yemegin üstüne dedim yok burasi alman yeri o´ra güzel degil burasi yunan hic olmas simdim du bu derken eve dogru yol aldik bari dedim bi dondurma alalim canim cekti e ama neymis hava sogukmusda felan ofofofofofofofofofofo bagirdim bendde bari mc donoldsa gidelim dedim durudurdu arabayi dönüyim gidelimmi dedi ben cevap vermedim ama haksizmiyim bu kelimeden baskane anlanir sorulmasi bile sacma ben o sinirle ne diyim ne cevabi veriyim daha kizdi eve gitti komsu var oraya misafirler gelmis sen cik ben bi girim sen cik dedi haydaaaaa ya sen bekar adammisin senin karin yokmu gel beraber gidelin desene ne kaadar sacma ben böle bisi yapsanm ne der simdide geldi ben yattakodasindayim o asagida bi kac kere hadi gel beraber oturalim dedi hyr dedim cokda israr etmedi israr etse dururdum saten ama ne bilimmicim acio ben bukadar duyguluyken bugüne okadar anlamlar yüklerken bugün icin neler nelre hayal ederken olcak seymiydi buya lütfenn ama enkötü kadin bile bunu mu hakeder yaaaa:2::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::19::19::19::19::19::19::19::19:

Yemek için ısrar etmek bile kendiliğindenlik halini kırıyor. Baskı hissediyor insan üzerinde. Bu baskının üzerine başka başka şeyler de ilâve etmişsiniz.
Bana hediye al demek gibi bence. Bu sözün zemini; neden beni düşünmüyorsun, kırgınlığını belli de ediyorsa daha da fena..

Özel günlere ehemmiyet verme kişiden kişiye farklı seyredebilir. Eşinizin evlilik günü, sevgili günü vesaire gibi belirli günlere bakış açısını az çok bilirsiniz. Çok da düş kırıklığına uğramamalı gibi bu yönden bakılınca.

Karşı tarafın fikrinden yola çıkılınca anlayışlı olunabiliyor. Olunadabilir aslında.

Back
X