erkek arkadaşım var ve homofobik olmasam bile bana ait olmayan ve içimde kaygı korku ve uyku terörü ile seyreden bir durumu istemiyorum, istemeigim şey olgu değil algilamam yüzünden fiziksel ve ruhsal degisikliklerim bu da bu dusuncelerin gerçek olmadığı ve OKB ile beslendiğini gösteriyor durum ciddiyken kaygimin tetikleyecek şeyleri yazmayın lütfen kızmıyorum sadece üstümde olumsuz etkisi oluyorErkeklere çekilmekten iyidir ya
Biz bunca yıl erkeklere çekildik de ne oldu, kıllı odun gibi kalp kırıcı tiplere ne payeler verdik
Valla ya keşke kadınlara çekilsek ayrıca bu neden korkutucu birşey olsun çicek gibi kadınlarız ama erkeklerden hoşlaniyoruz bazen buna baya üzülüyorumErkeklere çekilmekten iyidir ya
Biz bunca yıl erkeklere çekildik de ne oldu, kıllı odun gibi kalp kırıcı tiplere ne payeler verdik
Konu ile ilgili farkındalığı yüksek birisin bellierkek arkadaşım var ve homofobik olmasam bile bana ait olmayan ve içimde kaygı korku ve uyku terörü ile seyreden bir durumu istemiyorum, istemeigim şey olgu değil algilamam yüzünden fiziksel ve ruhsal degisikliklerim bu da bu dusuncelerin gerçek olmadığı ve OKB ile beslendiğini gösteriyor durum ciddiyken kaygimin tetikleyecek şeyleri yazmayın lütfen kızmıyorum sadece üstümde olumsuz etkisi oluyor
ilaç almıyorum, üç kez reddettim öncelikle terapi ile iyileşmeye çalışıyorum. Olumlu seyrediyor yüzde 15 oraninds bile olsa etkisi var. Terapistim ve psikiyatri hekimi beni ilaç almam için teşvik etti ama ben şu an ihtiyaç duymuyorum. Telkin ve ikna aynı zamanda maruz kalma terapisi ile ilerliyorum. Ancak üniveriste dönemi kaygım üst düzeylerde seyrederse tedavi almayı düşünüyorum.Konu ile ilgili farkındalığı yüksek birisin belli
Bu çok güzel bir şey
İlacı hekimin mi kesti, kendi kendine mi kestin
anahtar kilit uyumu diye bir şey var ondan olabilirValla ya keşke kadınlara çekilsek ayrıca bu neden korkutucu birşey olsun çicek gibi kadınlarız ama erkeklerden hoşlaniyoruz bazen buna baya üzülüyorum
Yüzde yüz heteroyum diyemem o yüzden bu uyuma çok inanmıyorum ama sonuçta seninki bi hastalık geçmiş olsunanahtar kilit uyumu diye bir şey var ondan olabilir
sağolun, kadinlar cinsellik konusunda çok akışkan ve bu tür eğilimleri zaten var. O yüzden emin olmamak güzel bir şey keşke zihnimi her konuda emin olamazsin diye eğitseydim. Mükemmelliyetci yetismemizin sonucu OKB ya da kaygı bozuklukları oluyorYüzde yüz heteroyum diyemem o yüzden bu uyuma çok inanmıyorum ama sonuçta seninki bi hastalık geçmiş olsun
İlaçlarınızı almaya devam etmeniz gerek. Bu şekilde kendi kafanıza göre ilaç bırakamazsınız.erkek arkadaşım var ve homofobik olmasam bile bana ait olmayan ve içimde kaygı korku ve uyku terörü ile seyreden bir durumu istemiyorum, istemeigim şey olgu değil algilamam yüzünden fiziksel ve ruhsal degisikliklerim bu da bu dusuncelerin gerçek olmadığı ve OKB ile beslendiğini gösteriyor durum ciddiyken kaygimin tetikleyecek şeyleri yazmayın lütfen kızmıyorum sadece üstümde olumsuz etkisi oluyor
ilacı kullanmaya başladım ki bırakayım sanirim mesajlari okumadinizİlaçlarınızı almaya devam etmeniz gerek. Bu şekilde kendi kafanıza göre ilaç bırakamazsınız.
İlaçları kullanmadan nasıl iyileşeceksin eşimde de okb var raporlu hatta hayatını etkileyen bir durumu yok o ilacların belki ilk başlarda alişana kadar ama hiç başlamamışsınilacı kullanmaya başladım ki bırakayım sanirim mesajlari okumadiniz
İlacı niye reddettiğinizi anlamıyorum belli bir miktarı süreci hıxlandıracakken neden bu dirençilaç almıyorum, üç kez reddettim öncelikle terapi ile iyileşmeye çalışıyorum. Olumlu seyrediyor yüzde 15 oraninds bile olsa etkisi var. Terapistim ve psikiyatri hekimi beni ilaç almam için teşvik etti ama ben şu an ihtiyaç duymuyorum. Telkin ve ikna aynı zamanda maruz kalma terapisi ile ilerliyorum. Ancak üniveriste dönemi kaygım üst düzeylerde seyrederse tedavi almayı düşünüyorum.
rapor memuriyeti etkileyebilir, o yüzden başlamak istemiyorumİlaçları kullanmadan nasıl iyileşeceksin eşimde de okb var raporlu hatta hayatını etkileyen bir durumu yok o ilacların belki ilk başlarda alişana kadar ama hiç başlamamışsın
Hiç sanmiyorum ama sen bilirsin kendi kendine çözebileceğin birşey gibi durmuyor çünkurapor memuriyeti etkileyebilir, o yüzden başlamak istemiyorum
Şu kısım ilaç alıyordunuz ama üniversite açılacak diye almıyorsunuz gibi algılanıyor. Ben de öyle anlamıştım ilk başta.ilacı kullanmaya başladım ki bırakayım sanirim mesajlari okumadiniz
ilaç ile devam etmem gerekiyor ancak üniversite açılacak diye almıyorum.
tedaviye devam etmem gerekiyor şu an terapi alıyorum ve ilaç ile terapiye devam etmem gerekiyor demiştimŞu kısım ilaç alıyordunuz ama üniversite açılacak diye almıyorsunuz gibi algılanıyor. Ben de öyle anlamıştım ilk başta.
20-30 arası çok kişide var ama kimse gün yüzüne çıkarmadığı için anlatamadığı için çözümü yok gibi duruyor ama ilaçsızda çözümü var ve bu durum benim gizli homofobiklik yaptığımdan dolayı ortaya çıktı tek yapman gereken beynimi ikna etmek ve sosyalleserek depresyonu hafifletmek çünkü okb depresyon ve kaygı bozukluğu ile bu üst seviyelere ulaşıyorHiç sanmiyorum ama sen bilirsin kendi kendine çözebileceğin birşey gibi durmuyor çünku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?