- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Hayatınızı erkekler üzerine kurarsanız daha çok üzülürsünüz. İlk önce kendi kendinize yetinmeyi bilin.İyi geceler hanımlar, yaşadığım ayrılık sürecini buraya yazmıştım ve birinin beni sevebilme umudunu yitirdim kendimi seviyorum ama evlenip daha doğrusu hayat arkadaşı bulma inancını yitirdim bu genç yaşta 2 günden beri sadece bol bol yemek yiyorum dizi izleyesim gelmiyor yürüyüş yapıyorum ama eve gelince sıkılıyorum. Günde 3 paket noddle yedim sıkıntıdan bu süreçten nasıl kurtarabilrim kendimi şimdiden yorumlar için teşekkür ederim ruhum çok yorgun
Yalnızlık korkulacak bişey degil aslında tadına varınca hayatında kimseyi istemeyen biri oluyorsun erkeklerden ibaret olmasın bütün dünyan sen zaten kendine deger verip sevince mutlu olunca erkekler mantar gibi bitiyor etrafında aman çok kıymetli bişey degiller gerçekten daha gençsin ne bu umutsuzluk hayatında biri olmadan da çok mutlu olabilirsinİyi geceler hanımlar, yaşadığım ayrılık sürecini buraya yazmıştım ve birinin beni sevebilme umudunu yitirdim kendimi seviyorum ama evlenip daha doğrusu hayat arkadaşı bulma inancını yitirdim bu genç yaşta 2 günden beri sadece bol bol yemek yiyorum dizi izleyesim gelmiyor yürüyüş yapıyorum ama eve gelince sıkılıyorum. Günde 3 paket noddle yedim sıkıntıdan bu süreçten nasıl kurtarabilrim kendimi şimdiden yorumlar için teşekkür ederim ruhum çok yorgun
Hayır amacım o değil tabiki evlilik çok da meraklısı olduğum konu değil ama sadece hayat arkadaşımın olmayacağını birinin beni sevebileceği ya da mutlu bir yuva kurmamın imkansız olduğu düşüncesini kapılıyorum21 yaşındasın ve evlenmeyi, evlenecek birini bulmayı mı düşünüyorsun gerçekten
2 3 gün önceNe zaman ayrildin?
Daha cok yeni, 2 günde sevilme umudunu nasil kaybettin ki bu yasta2 3 gün önce
21 yaşında baska idealleriniz yok mu ,eğitiminiz bitti mi mesela?İş buldunuz mu?Her sey tamam da umudunuz burda mi takılı kaldı?Kendinizi ve geleceğinizi geliştirmek için gerekli altyapıyı sağladınız mi?Insan bu yasta bu kadar vakit bulamaz eğer buluyorsa sıkıntı vardırHayır amacım o değil tabiki evlilik çok da meraklısı olduğum konu değil ama sadece hayat arkadaşımın olmayacağını birinin beni sevebileceği ya da mutlu bir yuva kurmamın imkansız olduğu düşüncesini kapılıyorum
21 yaşında baska idealleriniz yok mu ,eğitiminiz bitti mi mesela?İş buldunuz mu?Her sey tamam da umudunuz burda mi takılı kaldı?Kendinizi ve geleceğinizi geliştirmek için gerekli altyapıyı sağladınız mi?Insan bu yasta bu kadar vakit bulamaz eğer buluyorsa sıkıntı vardır
Geçmiş deneyimlerden ama zamanla hayat öğretiyor babaDaha cok yeni, 2 günde sevilme umudunu nasil kaybettin ki bu yasta
Atandiniz mi bu arada ,gecen soruyordunuz.Benim kardeşim su an atandi 3 gündür değil kardeşim tüm geniş aile gündemimiz bu.Haklısınız yapmaya çalışıyorum ingilizceni geliştiriyorum boş bir zaman kaybı haklısınız
Yas kaçGeçmiş deneyimlerden ama zamanla hayat öğretiyor baba
Yas kaç
Hayır ama ailem sürekli arkamda ders konusunda hiçbir zaman bir dediğimi 2 etmedilerAtandiniz mi bu arada ,gecen soruyordunuz.Benim kardeşim su an atandi 3 gündür değil kardeşim tüm geniş aile gündemimiz bu.
21 yasinda gecmis deneyimlerle hayat ogretti sana, ok o zaman, ilk evliligimden cocuk yapsam senden buyuk kizim olurdu simdi, hayat sana daha bisey ogretmedi, sen yasadigini cok büyük saniyosun sadece,neyse yasadikca gercekten ogretecek hayat. Zamanla gecer bugunler.Geçmiş deneyimlerden ama zamanla hayat öğretiyor baba
İnşallah21 yasinda gecmis deneyimlerle hayat ogretti sana, ok o zaman, ilk evliligimden cocuk yapsam senden buyuk kizim olurdu simdi, hayat sana daha bisey ogretmedi, sen yasadigini cok büyük saniyosun sadece,neyse yasadikca gercekten ogretecek hayat. Zamanla gecer bugunler.
O kadar benimle ilgili bir aile ki bazen nankör olduğumu düşünüyorumHayır ama ailem sürekli arkamda ders konusunda hiçbir zaman bir dediğimi 2 etmediler
Siz yazmak için yer sorunca kesin atanacaksiniz sanmıştım. Mesela su an sizin yerinizde kardeşim olsaydı atanamadım diye çok üzgün olurdu ,gündemi o olurdu.Atandi gene bitmedi ,ev kurma telaşesi, alışma, bir de alanında cok iyi olmasına rağmen kendimi nasil geliştiririm,öğrencilerime mahcup olmadan diye kendini yiyor.Ailenizin arkanızda olmasi değil ki burda sorun ,sizin gündeminiz ve öncelikleriniz.Kadinlarimiz aşktan, eşten önce ayaklarının üstünde durmayı dert ettiğinde umarım kurtulacağızHayır ama ailem sürekli arkamda ders konusunda hiçbir zaman bir dediğimi 2 etmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?