- 7 Ekim 2023
- 35
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi Hayatperest
-
Kaç yaşındasınız acaba ?Merhabalar
Çok kötü depresyondayım evlilik hazırlığı yapmam gerekiyor ama bi yere gidecek halim yok başka odaya geçerken bile aşırı zorlanıyorum hayat çok zorlaştı hep gülen ben hiç bir şeye gülemiyorum ilaç kullanıyorum 1 ay oldu sizce etkisi ne zaman etki eder?
net bilgiler verilmeyince işte konu böyle havada kalıyor.Neden evleniyosunuz bu durumda?
Nişanımdan bir ay sonra başladı depresyon bende:) süreç zor ama geciyor merak etme ilaçlar anca etki edecek bir de sana bir tavsiye yarını düşünme ve her zaman bil bugun bir daha gelmeyecek anı yaşa ilaçların etki sğresi bir ay yavas yavas umarım iyi olursunMerhabalar
Çok kötü depresyondayım evlilik hazırlığı yapmam gerekiyor ama bi yere gidecek halim yok başka odaya geçerken bile aşırı zorlanıyorum hayat çok zorlaştı hep gülen ben hiç bir şeye gülemiyorum ilaç kullanıyorum 1 ay oldu sizce etkisi ne zaman etki eder?
Bu ne sacmalık evlendikten sonra da depresyonda olabiliriz o halde de mi eş bizi bırakıcak düşüncenize şaştım kaldımÖnce iyi olun. Siz kendinizi taşıyamıyorken elin oğlu sizi hiç kaldıramaz.
Zaten evliliğe 1 yıl var o süreç içinde geçirmeye çalışıyorumNeden evleniyosunuz bu durumda
Cevap vermek zorunda değilsiniz kaos yaratmanıza kibir yapmanıza gerek yok boşu boşuna çok konu var illa buna cevap vermek zorunda değilsinnet bilgiler verilmeyince işte konu böyle havada kalıyor.
Neyse ...
Depresyonun nisanlilikla evlilikle alakasi var mi? Istemediginiz bi evlilik mi?Zaten evliliğe 1 yıl var o süreç içinde geçirmeye çalışıyorum
O zaman atlatirsiniz bence. Sonucta iyilesmisAksine çok istediğim bi evlilik evlenmek istediğim kişi hastalık geçirdiği için depresyona girdim su an durumu iyi ama ben depresyondan çakamadım maalesrf
Teşekkür ederim saolunO zaman atlatirsiniz bence. Sonucta iyilesmis
Evet iyileşmeyi bekliyorumEvlenmeyin , sakın sakın evlenmeyin düzelmeden
Evlilik sürecinde olduğum kişi ağır hastalık geçirdi o yüzdenKaç yaşındasınız acaba ?
Depresyona girecek kadar hayatınız da ne gibi olaylar vs . geçti.
Hayır evlendikten sonra bırakmayacak (tabi kişiliğine bağlı) ancak evlenmeden önce ilişkinizi yıpratabilir diye önce sağlığınıza kavuşun dedim de bu posta koymalarla falan takılın devam.Bu ne sacmalık evlendikten sonra da depresyonda olabiliriz o halde de mi eş bizi bırakıcak düşüncenize şaştım kaldım
Konunuza yorum yapabilmemiz için depresyona girme sebebinizi o sürecinizi yazmanız gerekiyordu başta..İnsanların konu havada kalmış yazmalarının sebebi bu..Durumunuza gelince ilaçlar 3-4 hafta içinde etki göstermeye başlar ama esas etkisini tedavi edici dozda görürsünüz..İlaç tedavisine ek olarak sizin de yapmanız gereken birtakım şeyler var..Depresyondayken insanın enerjisi çok azalır ve o enerjisini sadece zaruri şeylere harcamak için zevk alacağı birçok şeyi bırakır..Bıraktıkça zevk alamamaya başlar..Size tavsiyem eskiden olsa zevkle yapacağınız şeyleri bir listeye yazıp sırayla onları zorla da olsa yapmanız..Yapmaya başladıktan sonra hem zevk aldığınızı farkedicek hem de depresif düşüncelerinizin içinde kaybolmamış olacaksınızAksine çok istediğim bi evlilik evlenmek istediğim kişi hastalık geçirdiği için depresyona girdim su an durumu iyi ama ben depresyondan çakamadım maalesrf
tesekkur ederim burda acemiyimKonunuza yorum yapabilmemiz için depresyona girme sebebinizi o sürecinizi yazmanız gerekiyordu başta..İnsanların konu havada kalmış yazmalarının sebebi bu..Durumunuza gelince ilaçlar 3-4 hafta içinde etki göstermeye başlar ama esas etkisini tedavi edici dozda görürsünüz..İlaç tedavisine ek olarak sizin de yapmanız gereken birtakım şeyler var..Depresyondayken insanın enerjisi çok azalır ve o enerjisini sadece zaruri şeylere harcamak için zevk alacağı birçok şeyi bırakır..Bıraktıkça zevk alamamaya başlar..Size tavsiyem eskiden olsa zevkle yapacağınız şeyleri bir listeye yazıp sırayla onları zorla da olsa yapmanız..Yapmaya başladıktan sonra hem zevk aldığınızı farkedicek hem de depresif düşüncelerinizin içinde kaybolmamış olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?