Depresyondayim

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Benim birkaç sorunum var.

Öncelikle sormak istediğim güzel bir kız olmak bizim elimizde mi?

Günlük yüz ve el bakımı nasıl yapılmalı?
El bakımı özellikle evde nasıl yapılır? Tırnaklar uzun mu olmalı?
Yüzümü günlük elma sirkesiyle temizlesem düzelir mi? Beyazlamasi için evde ne yapabilirim?

Kaşlarımı hiç almıyorum ve dağınık. Alirsam çok incelecekmiş gibi hissediyorum. Evde kaşlarımı daha parlak ve bakımlı göstermek için ne yapabilirim? Kaşlarımı almadan bunu yapabilir miyim?

Saçlarımin parlak ve gür canlı görünmesi için ne yapabilirim? Saçlarımı kendi kendime kestim. Çok kötü oldu. Boyatsam mi acaba?

Dişlerim çok kötü. Çevremden tepki alıyorum. 23 yaşındayım tel taktirsam düzelir mi?

Gözlerim miyop astigmat 2.50 derece. Lazerle çizdirebilir miyim? Ne gibi sakıncaları var?

Gardrobumu baştan aşağı yenilemek istiyorum. Giyecek hiçbir şeyim yok. Kapalıyım. Ne almam gerekiyor. Tavsiye verebilir misiniz?

Konuşmam bozuk. Diksiyon kursu işe yarar mı?

Bir erkeğe çirkin miyim güzel miyim diye sorunca bakimsizsin demesi çirkin gördüğünü mü gösterir? Bir erkek benim bütün özgüvenimi yikti. Sevilebileceğime dair umutlarımi yok etti. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Depresyona girdim. Sessiz özgüvensiz oluşumu, dış görüntümü her şeyimi aşağiladi.

Bir kuaföre dişçiye göz doktoruna gitmeye bakıyor işte hepsi.Düşünce ve sorma gücüyle güzelleşemiyoruz ne yazık ki...

Burda yazdigin herseyi kendin evde yapabilirsin. Kuafore git kasini aldir sacini tirnak bakimini yaptir. Kapalı hanımlar artık güzel giyiniyor. Yolda gördügün kapali kızlara bir bak neler giymisler. Onlara benzer seyler al. Klasik kesim pantolonlar tunikler vs.
Hafif makyaj yap mesela fondöten,rimel, parlatici,kalem vs.
Cirkin kadin yoktur bakimsız kadin vardır. Kendine bak. O sana bunlari soyleyen erkeginde yuzunu gectim mesajlarina bile bakma.
Googleda evde yapilabilecek maskeler falan var. Yaz bu sayfadakide baska sayfalardakilerde cikar. Uygulayabildiklerini uygule.
KENDINE GUVEN.

Aradığın her şeyi bu sitede bulabilirsin zaten :KK14:

Saç bakım kürleri var uzatmaya yardımcı olan onları uygulayabilirsin. Kaşlarına ve kirpiklerine tatlı badem yağı sürebilirsin. Ayrıca kuaföre gidip sadece toparlatmak istiyorum, incelmesin dersen kaşlarını düzene sokabilirsin. Dişlerin için kesinlikle diş hekimine git bu yaşta tel takılabilir tabii ki. Yüzün için de sabahları sade sodayla yıkayabilirsin tonic etkisi yaratır. Ellerini ve vücudunu nemlendirici kremle nemlendirebilirsin. Tırnaklarını da uzat ve oje sür hoş dursun. Gözlerin için de doktora git en doğru bilgiyi o verir sana. Giysilerini de internette kapalı kadınlar için giyim siteleri mevcut oradan kendine göre bir şeyler bakabilirsin.

Aslında bakarsan her şey senin elinde.

Lazerle astigmat tedavi edilmiyor diye biliyorum ama yaşın diş teli takmak için erken. Umutsuzluğa kapılma. Saçını da düzgün bir kuaföre kestir paraya kıyıp. Uzadıkça uçlarından mahalle berberine aldırırsın. Kolay gelsin :)

Çirkin betty dizisi geldi aklıma :KK8:

Oradaki kız tam anlattığınız gibi. Ama değişimi de tam bir afet. Bi bakmanızı tavsiye ederim. Yo soy Betty,la fea diye aratın.

Son düzenleme:

Yüzümü günlük elma sirkesiyle temizlesem düzelir mi? Beyazlamasi için evde ne yapabilirim?

Kaşlarımı hiç almıyorum ve dağınık. Alirsam çok incelecekmiş gibi hissediyorum. Evde kaşlarımı daha parlak ve bakımlı göstermek için ne yapabilirim? Kaşlarımı almadan bunu yapabilir miyim?

Saçlarımin parlak ve gür canlı görünmesi için ne yapabilirim? Saçlarımı kendi kendime kestim. Çok kötü oldu. Boyatsam mi acaba?

Dişlerim çok kötü. Çevremden tepki alıyorum. 23 yaşındayım tel taktirsam düzelir mi?

Gözlerim miyop astigmat 2.50 derece. Lazerle çizdirebilir miyim? Ne gibi sakıncaları var?

Gardrobumu baştan aşağı yenilemek istiyorum. Giyecek hiçbir şeyim yok. Kapalıyım. Ne almam gerekiyor. Tavsiye verebilir misiniz?

Bir erkeğe çirkin miyim güzel miyim diye sorunca bakimsizsin demesi çirkin gördüğünü mü gösterir? Bir erkek benim bütün özgüvenimi yikti. Sevilebileceğime dair umutlarımi yok etti. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Depresyona girdim. Sessiz özgüvensiz oluşumu, dış görüntümü her şeyimi aşağiladi.
Bende depresyondayim deyince;benim gibi harbi depresyondasin sandim..
Bunlarda kafaya takacak seyler mi ??
Yaa..
Kaslarim kalinmis inceymiş ne onemi varki??
Ben mutsuz olduktan sonraa...

Kapaliysan sana tavsiyem ..
Uzun elbiseler var cok guzeller..
Bunlardan giyebilirsin.
Ben bayilirim mesela..
Baska gomlek etek tarzi cok spor kiyafetler var..
Bende yaşli gosteriyom .öleyimmi mi o zaman:KK43:
Her gittigim yerde yaşima inanmiyorlar ..
Napalim??
Ben boyleyim iste ..
Yasim kucuk gorunusum buyuk galiba..

Öncelikle özgüveninizi yıkan kişi zıkkım yesin. Benimkini de yıktılar zamanında kendimi çok çirkin sandım hiç de öyle değilmişim. Yakında düzelirsiniz.
Diş teli takarsanız düzelir, ihmal etmeyin bir an önce başlayın ne kadar çabuk başlarsanız o kadar çabuk biter.
Göz konusunda size yardımcı olabilirim göz numaram sizden yüksek. Ben çizdiremiyorum yüksek numaralarda lazer başarılı değil ancak sizin numaranızla çok yüksek ihtimalle halledilir. Büyük bir riski kalmadı artık. İyi bir yerde yaptırın dünya göz gibi. Asla bilmediğiniz yerde yaptırmayın. Pazartesi gününe randevu alın göz için salı da dişçiye gidin. Bunlar çözümü olan sorunlar.
El ve ayak bakımı konusunda ben de çok tecrübesiz ve beceriksizim biraz internetten manikür pedikür videosu izledim de ı ıh beceremedim. Yarın maniküre gideceğim mesela, bir yerden başlamak lazım siz de gidin. Zamanla öğrenirsiniz. Hijyen takıntınız varsa kendi manikür setinizi alıp kuaföre öyle gidin.
Saçlar için saç uçlarına saçınız yağlı değilse kesinlikle zeytinyağı sürün yıkamadan önce. Bir hile olarak da saç kremi kullanıyorsanız yıkamadan sonra değil de önce uygulamanız, saçlarınızı her zaman ayırdığınız yönün tersi yönde ayırmanız, at kuyruğu yaptığınızda ikili at kuyruğu yapmanız (internette var videoları) daha gür gösterir saçı. Ayrıca saç ayrımı olan derinizin göründüğü yeri saçınızla birebir aynı renk göz kalemleriyle doldurabilirsiniz o da gür gösteriyor.
Kaşlarınız dağınıksa mutlaka toparlatın dağınık kaş görüntüsü moda falan ama şahsi olarak hiç şık bulmuyorum. Daha biçimli göstermek için kaş farı ya da kaş kalemi edinirsiniz doldurursunuz bir güzel. O gördüğünüz muazzam kaşların çoğu bu şekilde yapılıyor. Kaş kontürü yöntemi de var tabii ama önce bu şekilde deneyebilirsiniz evde kendiniz.
Gardrop bir anda yenilenmez çok zor. Her hafta bir parça eşya almaya çalışabilirsiniz. Mesela tunik ve pantolonunuzu uyumlu alın kombin yapacak şekilde sırayla kıyafet alın bunu oluşturunca hemen yeni kıyafet almayın önce uyumlu bir ayakkabı ve çanta edinin, güzel bir saat alın.
Yüz beyazlatmak için en etkili yöntem bence doğal çareler. Kil maskesinin içine birkaç damla limon suyu da atın ama cildinizin kesinlikle kuru olmaması gerekiyor yoksa çok kurutur. Sonra da bir güzel yağsız nemlendiriciyle nemlendirin.

Bunlar için kendinizi üzmeyin.

Yorum yapabileceğim tek konu .''Tırnakların kesinlikle kısa olmalı '' Eskiden çok severdim uzatırdım . Şimdi o tırnaklar ne kadar temiz görünsede arasında olabilicek mikroplar geliyo aklıma başkasının elinde görunce onun yaptigi yemegi yiyesim gelmiyor . İstediğin kadar yıka arkadaş o tırnak etin boyutunu geçince tam bir pislik yuvası...

Ben 6.50 derece miyop 2.75 derece astigmatla lazer oldum. Göz yapın uygun bulunursa tavsiye ederim. 2.5 sene oldu ameliyat olalı. Şuan yalnızca 0.50 miyopum var. O da malesef zaten sıfırlanmadığı için kaldı

Back
X