depresyonmu ne anlayamadım

Busran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
205
0
46
Samsun
çok bunalmış durumdayım yaptıklarımdan zevk alamıyoru gülemiyorum ne yapcağımın bilincinde değilim eskiden daha doğrusu 1 yıl önce çok iyiydim şimdi battım berbat haldeyim ne yapıcam bilemiyorum :2:

yani sağolun koskoca site bir yardım eden yok herkez belirli konulara yoğunlaşmış sağolun vallaa:47:

canım benım bende aynı duygular ıcerısındeyım yanı eskıden sevdıgım seylerı sımdı yapıyorum ne bır zevk alıyorum nede bır mutlulukk hayattan bıkmıs gıbıyım hıcbırseyın anlamı yokk boş boş sman gıbı yasıyorum gıbı

psikologa gıtmem gerek sanırım

ayrıcaa herseye sınırlenıyorum hıc yoktann seylere parlayıp kopuruyorum offf offf

aynıyız guzelım yaaaa ne yapacaz bılemıyorumm sıkıcı dunyaa sıkıcı hayat anlamsız ve boşşş:50:

Konunuza yorum yapılması için daha fazla bilgiye ihtiyaç var sanırım.

Öncelikle sorunun tam olarak ne olduğunu, neden değiştiğinizi ve yaşadığınız hangi olayların size depresyonda olduğunuzu düşündürttüğünü açıklamalısınız.

Aksi halde, "canım sıkılıyor, sizce neden?" diye konu açmaktan farksız oluyor yaptığınız.

canım bende çok sıkıntılı günler geçiriyorum sevgilim beni aldatıı eski kız arkadaşın döndü,ilk erkek arkdaşımdı düşün çok sevdim ,çok istedim düzelsin diye ama o kolayı seçti beni yarı yolsa bıraktı işimi değiştiriyorum hatta yarın görüşmeye gideceğim yani herşey üst üste geldi senin sorunların ne durup duruken mi böyle bunalıma girdin ?

canım bencede tam olarak konuya girmemişsin biraz daha ayrıntıya girsen belki bişeyler yazan olurdu
ama su anda dicek pek bişey yok gibi

ben yükselmek işimde yükselme amaçlı bir sınava girdim ve çok kötü geçti sonra böyle tuhaf oldum başaramıcam fln gibisinden o gün bu gündür böyleyim...

ben yükselmek işimde yükselme amaçlı bir sınava girdim ve çok kötü geçti sonra böyle tuhaf oldum başaramıcam fln gibisinden o gün bu gündür böyleyim...

kış ayına girdiğimiz için bir çoğumuz bunalım halindeyiz. mevsimlerde etkiliyor.

en azından yükselebileceğiniz bir işiniz var. baksanıza birçoğu iş iş diye ağlarken, sizin işiniz var. bence çok dert etmneyin. bir daha sınav açılır ve sınavınız güzel geçer. silkelenip kendinize gelin.

B 12 vitamin eksikliğinden dolayı unutkanlık,yorgunluk yapıyor buna bir baktırınız

Dönem dönem hepimizinde böyle SIKILDIGI bunaldigi zamanlari olur, fakat seninki 1 yildir varsa ozaman bunu bizlere sormak yerine belkide kendi icinde aramalisin cevabi:53: Yani bir sinav seni bu kadar bunalimli bir duruma sokabiliyorsa ozaman yeterince güclü ve mücadeleci biri olmadigin ortaya cikar. Uzun lafin kisasi söyle bir silkelenip kendine gelmelisin ve kendine bir hedef koymalisin, o hedefe giden yoldada güclü ve dimdik durmalisin, sakin mücadeleyi elden birakma, sakin kendini olumsuz düsüncelerin icine hapsetme:20:Hayatta yasadigimiz bir cok sey bizim kendi elimizde olan seyler, mücadele edersen kazanan sen olursun eninde sonunda, mücadeleyi birakirsanda kaybeden olursun sonunda. Kendine olan inancini asla kaybetmemelisin bu yolda:20:

bir şeye bir olaya çok fazla umut bağlandığında ve o istenen gerçekleşmediğinde bir çöküntü yaşamanız normal ama düşünün bir kere bu sınav sizin ruh sağlığınızdan daha mı önemli?
kesinlikle değil...
yine sınav olur yine girersiniz veya işyerinizde aynı statüde çalışmaya devam edersiniz
ama psikolojinizi bozarsanız işyerinde yükselmek, düşmek vs nin artık hiç anlamı kalmıyor. bu gibi nedenlerle depresyonla müsadele etmiş biri olarak şunu söyleyeyim, ruhunuza sahip çıkın sağlıklı tutun geri kalan herşey halledilir.

cnm hiçbirşey sağlığından değerli değil sen elinden geleni yapıp sınava girmişin sonucta hakkında hayırlsını dile pozıtıf düşün

evet ama işte bu da iş yapacak çare yok diğer sınava giricem mecbur yani her yıl açılıyor nasıl olsa daha iyi çalışırım şimdi okuyunca daha bi umutlandım :52:

Back
X