Depresyonun dibinin dibindeyim..cehennemin dibinden hallice

Bizbeyle

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
92
127
8
38
Cikamiyorum bu ruh halinden..tam duzeldim diyorum yok en dibe vuruyorum..uzun sure sonra bir erkek arkadasim.oldu ,baslarda gozumun icine bakan adam sıkıldì benden ,bulutlarin uzerindeyken yerin dibine battim..ayni zamanda ilgi gosterip hayatimda olmak isteyen biri daha vardi ,sadakat adina onun arkadasligini da silip attim
simdi yapayalniz ,merak edilmeyen ,ayrilmayi basaramayan ,gunden gune yaslanip hayati iskalayan.bi kadinim..surekli onu arayasim var ,kaybetmek istemiyorum,bu durumu konusunca manupule olup hep ona hak verirken buluyorum kendimi..mutsuzum dostlarim,icinizden benim icin iyi dilekte bulunun ne olur ..

yani bunlar sadece bir erkek için mi??
bak ne güzel gözlerin görüyor, ellerin tutuyor, kulağın duyuyor, ayakların adımlıyor . bunlara oturup şükretmezken, bir erkek için diplere inmek pek de mantıklı değil.
hani evli barklı olsan bir nebze,ama şu durumda kendine eziyet ediyorsun. hayatına bak. çalışıyorsan işine konsantre ol, okuyorsan derslerine. hiçbiri yoksa bir uğraş edin. demek ki o hayırlı değilmiş. ya sen yalandan gökyüzünde uçmuşsun gerçeğe döndün demek. bunlar daha iyi emin ol.

depresyonda olduğunuzu unutarak hayata baksanız . açın bir iki komedi filmi filan izleyin biraz çikolata yiyin az soğuk alın . Sonra size gülmeyi unutturan şeyleri hayatınızdan çıkartın bakın sorun nasıl çözülüyor

Belkide hayatına daha iyi biri girecek geçmişi bırakmaya çalış inşallah ömür boyu mutlu olacağın insanla karşılaşırsın
depresyona girme sonu hoş değil
kötü birşey ama ana haberleri seyret senin derdin dert olmadığını düşünürsün
benim düşüncem bu

Ana haberlerde hep cocuk olumu var ,ben eski bi ogretmenim,cocuklarimi.cok ozledim ,onlar aklima gelince daha da kotu.oluyorum..ogretmen.olarak atanamayinca hizmet ici alimla baska bir devlet kurumuna girdim,cocuklarin burnunda tutmesi de etken sanirim..oyyy kurban.olur ogretmeni ,napiyolar bensiz acaba

Gerceklerle yere cakilisim biraz sancili.oluyor ,sizler varsiniz en azindan cok tesekkur ederim

Hayatı sadece ilişkiler üzerine indirgerseniz sonuç böyle olur

Benim icin depresyona girmeyen erkek icin Ben niye depresyondayim demek zormu

O kadar haklisiniz,ki ,deniyorum yemin ederim deniyorum ,her defasinda aglarken.buluyorum.kendimi..agir bi depresyon geciriyorum ,binlerce kez tesekkurler ki sizlere sigindim

Benim icin depresyona girmeyen erkek icin Ben niye depresyondayim demek zormu
Zor degil,diyorsun zaten de bi de isin duygu kismi var ,duygu iradesizligi var..tiyatroya gidicem birazdan ornegin,tamamen.bi salmisligim da yok ama bir anda cokmus buluyorum kendimi

Hayatı sadece ilişkiler üzerine indirgerseniz sonuç böyle olur
Elbette oyle degil,zaman zaman yasanan seyler bunlar ..su anlik canimi yakan.duygu bu ,dun icin ogrencilerimi ozlememdi..insaniz ,degiskeniz bi de ustune mutsuzum ben..tesekkur ederim gene de

O kadar haklisiniz,ki ,deniyorum yemin ederim deniyorum ,her defasinda aglarken.buluyorum.kendimi..agir bi depresyon geciriyorum ,binlerce kez tesekkurler ki sizlere sigindim

psikoloğa gidin en doğru tercih bu olur mesela onlar sizi yönlendiriyor sana ilaç verip başından atmıyor seni değerlendiriyor ve mesela sana ödev veriyor sana diyor ki işte sosyal medyada böyle bir sayfa aç git arkadaşlarınla şöyle eğlen ve bu direktifler sonucu daha iyi oluyor . Benim arada sohbet ettiğim bir doktor abla bana sana biriyle ilişki yaşamk çok iyi gelir demişti mesela

Isim de tetikliyor sanirim..meslegim geregi surekli suc profili yuksek insanlarla calisiyorum ,cocuk istismarcisi misal..ama cok haklisiniz psikologa gitmeliyim

Psikiyatriste gidin ilaclari duzenli kullanin bakin cicekleri böcekleri çok seviceksiniz ben Kedi köpek pek sevmem ama onlarla bile konuşmak sevmek geliyor ya içimden. oleyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…