Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı Ürünlerideracine bionem nemlendirici krem kullanan varmı?
Deracine Bionem kuru normal ciltler için Gün boyu kalıcı nem sağlaması dışında dışarıdan gelen toz kir ve bakteriye karşı cildimizi korur. Bionem karma yağlı ciltler için de Gün boyu cildimizin yağlanmasını engeller. Losyon gibidir. Ayrıca dış etkenlerden cildimizi korur.
İçeriğinde Zeytinyağı ,Kayısı çekirdeği yağı , Soya Yağı ve Tatlı Badem yağı bulunur.
hoş kokuya sahiptir. Cildinizi rahatlatır.
bende 1 haftadır numunelerini kullanıyorum sadece parfümlü olması rahatsız ett bunun dışında bi sorun olmadı. memnun kalırsam deracine bionem kremi alıcam çünkü cildimin acil ve yoğun olarak neme ihtiyacı var sivilce hapları kullandığım için çok kurudu cildim.Ama numunelerinden memnun kaldım diyebilirim.
ben aldım deracine yoğun nemi şimdilik memnunum içinde çok fazla yağ olması kafamı karıştırmıştı ama denemlerim esnasında bi etkisini görmedim. inşallah kullanırkende görmem ama kutusu hiç kullanışlı değil.:):umursamaz::umursamaz:
ben de 4-5 aydır deracıne yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum.çok güzel bi ürün.sürdüğüm zaman annda farkını hissedebiliyorum.sanırım 2.kutuyu da alıcam
ben de 4-5 aydır deracıne yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum.çok güzel bi ürün.sürdüğüm zaman annda farkını hissedebiliyorum.sanırım 2.kutuyu da alıcam
ben aldım deracine yoğun nemi şimdilik memnunum içinde çok fazla yağ olması kafamı karıştırmıştı ama denemlerim esnasında bi etkisini görmedim. inşallah kullanırkende görmem ama kutusu hiç kullanışlı değil.:):umursamaz::umursamaz: