Ahh kalıcı bir tedavisi olsa keşke neler yapmazdım..( Uzak durmaya çalışıyorum bu konudan ama bir bebek gördümmü gözlerim doluyor içim gidiyor..Annelik duygularım hat safhada.. Eşim benim çok büyük destekçim herşeyin bir zamanı vardır der hep.. Allah'a sığınıyorum Allahtan diliyorum çünkü artık yapabileceğim birşey yok.. Her yolu denedi halada umutla sabırla denemeye devam ediyorum..
acaba hamile kalırsanız kullanmaya devam edebileceğiniz bitkisel ilaçlar yokmudur iyi araştırdınızmı bence mutlaka bir çaresi vardır jinekoloğunuzlada görüşün bakalım o ne diyecek bu ilaçları gebelikte kesinlikle kullanmamak mı gerekiyor
canım seni çok iyi anlıyorum bende panik atak hastasıyım ve bebek düşünüyorum ... hapı bırakınca neler olduğunu sende iyi biliyorsun ama ben bunu kırdım ve 1 haftadır hap içmiyorum ve çok iyiyim çok şükür aslında bilerek bırakmadım doktorum burda değil onu bekliyorum hapım bitti ve içmiyorum baktım ki iyiyim sadece terapi düşünüyorum ama moralini çok yüksek tut ve aklına bu hastalığı getirme bence bir an önce bebiş çalışmalarına başla bu seni oyalıyacaktır ve daha dirençli yapacaktır en azından bebiş için ataklar sırasında daha dirençli olursun çünkü ben öyle yapıcam ....bu arada ataklar sırasında neler yaşıyorsun....
canım bende senin gibiydim ölsem daha iyi diyordum bende panik atak ve hastalık hastalığı var ikisi bir arada ölüm gibi anlatamam... geçenlerde bende bir konu açmıştım ve kızlarla konuşmak inanılmaz rahatlattı beni...umarım sende öyle olursun panik atağı yenmek aslında çok basit cnım ona kafa tutacaksın .. ataklar geldimi hemen bişeylerle ilgilen.. ben öyle yapıyorum başta ölcem sanıyodum baktım ölmüyom sonra aldırış etmedim ama bu hastalık hastalığını henüz atmış değilim .. diceğim o ki onunla alay et ... ben eşime tık tıkım geldihadi şunu yapalım bunu yapalım ...öyle atlattım şimdi ataklarım hiç yok çok şükürrrr.. benden korktu galiba
Geçmiş olsun sana da canım.. ahh ataklar sırasında neler yaşadığımı kelimelere bile dökemiyorum..( Çünkü kelimeler kifayetsiz kalıyor.. o an ölsemde kurtulsam diyorum sürekli olarak.. Tansiyonum 18lere çıkıyor.. İnşallah bende bigün senin gibi bırakırım ilacı ve kurtulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?