Derdi ne bunun bunca olaydan sonra?

Bana şiddet uyguladı ve karakolluk olduk bende o gün davayı açmasını yoksa şikayetçi olacağımı söyledim ve açtı davayı ben de karşı dava açtım çekişmeli şu an dava. 2 ay içinde cüzi para teklifleriyle anlaşmalı istedi ben de kabul etmedim 4. Kez de karşıma barışalım diye çıktı ama ne çaba var ne samimiyet “her yapılanı unutup onun peşine düşüp başka şehire gidecekmişim ama asla para istemeyecekmişim dava mı da çekecekmişim” hangi akla hizmet bu kadar salak bir düşünceyle çıktı karşıma bilmiyorum bu sözden başka hiçbir çabada olmadı
erkekler kendilerini çi
Bana şiddet uyguladı ve karakolluk olduk bende o gün davayı açmasını yoksa şikayetçi olacağımı söyledim ve açtı davayı ben de karşı dava açtım çekişmeli şu an dava. 2 ay içinde cüzi para teklifleriyle anlaşmalı istedi ben de kabul etmedim 4. Kez de karşıma barışalım diye çıktı ama ne çaba var ne samimiyet “her yapılanı unutup onun peşine düşüp başka şehire gidecekmişim ama asla para istemeyecekmişim dava mı da çekecekmişim” hangi akla hizmet bu kadar salak bir düşünceyle çıktı karşıma bilmiyorum bu sözden başka hiçbir çabada olmadı
hem suçlu hem güçlü pes doğrusu

Daha önceden konu açmıştım belki hatırlarsınız 2. Evliliğimin bitişi ile ilgili.. şimdi geleyim asıl konuya 2 ay evvel olaylı şekilde ayrıldık davalar açıldı şu an duruşma tarihini bekliyorum. Sorun şu 2 ay boyunca hiçbir şekilde bu kişi bana ulaşmaya çalışmadı oğluma maddi destekte bulunmadı, memur olduğum için 2 sonra artık gerisin geri beraber yaşadığımız şehre gelmek zorunda kaldım ve gelirken kimseye söylemedim dışarı bile çıkmadım görmesin diye. Ertesi gün kapıma çıktı geldi oğlumu görücem diye izin verdim görüştü oğlumu almak için kapıya çıktığımda bana ya anlaşmalı boşanalım ya da herşeye sünger çek gel burdan gidelim dedi bende aileme söylicem dedim. Kesinlikle bir daha iletişime geçmedim. Bir kaç gün sonra avukatım aradı bana 200 bin liralık tazminat davası açmış dayanağı ise küfür hakaret.. şimdi davayı açıp kapıma gelmesi hiç samimi gelmedi bu mevzu olalı 15 gün oldu son 1 haftadırda sürekli oğlumu bahane edip bana mesaj atıyor arıyor ama ayrılık ya da barışma dallarına konmuyor... kalbimde beynimde hem fikir ayrılık konusunda ama niyetini de merak ediyorum... kendisi bana barışma teklifini annemde duydu ve ben de son dilekçeme bunu ekledim beni küfür konusunda affetmiş sayılıyormuş ve bende tazminatı arttırdım 200 bin yaptım zina ve şiddetten dava açmıştım ikisininde delili tanığı ve ispatı var...
Sorum şu bayanlar bu ne yapmaya çalışıyor??
Sizi ikna edince aynı eve gırınce daha onceki dilekcelerın hükmü kalmıyor.Sizi kandırmaya çalışıyor.Bi arkadaşımda ole çok delil vardıkı sonra çocuk buna yazdı çizdi ne olur agfet benı dedı yenı ev tutalım dedı evı tuttular cocuk tekrar barıstıklarına dair butun her seyı resmını almış mesajları almış mahkemeye sundu daha oncekı delıllerın hukmu kalmadı her seyı kabul edıp aynı eve gırdıgı ıcın.Anlaşmalı boşandı hiç bir sey almadan .İnanmayın.

kocanız her küfredenin 200 bin ödediğini mi düşünüyor 🤣
eski olmaya aday kocanıza bir şey demeyin, ama aramızda kalsın;
bizim köyde g.te g.t denir.
beyefendi şeref yoksunu bir yol seçip, sonunda madalya bekliyorduysa onu bilemem.

Back
X