Merhaba arkadaşlar, daha önce de konülarım olmuştu yine dertli, sinirli ve kafam karışmış durumdayım. Benim sorunlu bir ilişkim vardı aynı okuldan hatta aynı sınıftan bir arkadaşımla yakınlaşıp 1 sene devam eden ilişkimiz oldu. Birbirimizi çok sevdik çok güzel günlerimiz de oldu ama çokta sorunlu bir ilişkiydi. En sonunda ayrıldık kötü bir şekilde. Açıkça söylemek gerekirse kötü sözde söylendi vs. O da ben de hatlarımızı bile değiştirdik kendisiyle hiçbir bağım kalmadı. Görüşmüyorduk 1 aydan fazladır derken beni aradı bi hafta önce bendeki bazı eşyalarını istedi aile yadigarı bir şeyler daha sonra konuşma uzadıkça uzadı, benim şımarıklıklarım yüzünden üstün çabalarım sonucu bu ilişkinin bittiğini söyledi. Şuan hayatımda biri olduğunu biliyor onunla ilgili de çok saçma özel şeyler sordu. Ben insanlığımdan yüzüne kapatmadan sürdürdüm konuşmayı eşyalarını arkadaşıma vermeyi teklif ettim kabul etmedi, bir yere bırakayım dedim kabul etmedi, kargoyla yollayım dedim onu zar zor kabul etti ve ben de kargoyla yolladım. Bu arada numarası bende olmadığından mail attım kendisine kargo ulaşınca mailime cevap ver ki içim rahatlasın diye beni aramış pazar günü 3 kez geç gördüm, sonrada geri dönmedim çünkü evinden aramıştı. Dün akşam tekrar aradı:sen benimle ilgili arkadaşlarımıza konuşuyormuşsun artık konuşma laf etme dedi( ben arkadaşlarıma tek kelime etmedim kendisiyle ilgili ve kendisi devamlı bir şeyler anlatıyormuş benle ilgili arkadaşlarıma, numaramı onlardan almış ben onun numarasını bulmaya çalışmadım bile) . Ben de senle ilgili konuştuğum yok sen de benle ilgili konuşma dedim kapatacak sandım yine başladı senin yüzünden bitti. Çok yakın kardeşim dediği bir kız vardı onla yakınlaşmışlar fakat ona karşı bi şey hissetmediği için aralarında bir şey olmamış onları anlattı. Kargoya mektup sıkıştırmıştım bana nasıl mektup yazarsın sevgilin var senin diye çıkıştı. Ben çok sinirlendim hakettiği cevapları veremedim sinirlenince afallarım fakat sonradan bir mail yazdım bir daha beni aramamasıyla ilgili. Ne yapmaya çalışıyor bu adam? Okulda da biz beraberken benim sinir olduğum kızın dibinden ayrılmıyor bana telefon açıp bunları söylüyor derdi ne bu adamın sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var