Derdi olan varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmayabilir tabi.aklıma geldi öyle yardim edebileceğim birşeyler olur mu diye.derdi olan konuşmak isteyene
Bu site böyle bir yer değil kuralları var. Derdini konu sahibi yazar bizde fikrimizi ve tavsiyelerimizi söyleriz. Onun dışında kimsenin ismen tanımadığı bir üyeye derdini açacağını zannetmiyorum keşke dert yazan konuları cevaplayarak yardım etmeye çalışsaydınız.

İnsanlara yardim etmeyi severim maddi destek olamıyorum maalesef manevi olurum belki birine diye. başka bi amacım yok yani.

Bu site böyle bir yer değil kuralları var. Derdini konu sahibi yazar bizde fikrimizi ve tavsiyelerimizi söyleriz. Onun dışında kimsenin ismen tanımadığı bir üyeye derdini açacağını zannetmiyorum keşke dert yazan konuları cevaplayarak yardım etmeye çalışsaydınız.
biliyorum ben sadece destek olmak için dedim anlatmak isteyeni dinlerim diye kötü birşey yapıyor gibi hissettirdiniz ama

İyilik de sorgulanır olmuş iyi örneklee kalmadı kötü bir çağda yaşıyoruz tabi doğrudur

Burada çok ciddi konular bile dalgaya alınıp duruyorken bu tür bir konu sizce ciddiye alınır mı? Üzülmüşsün bir de , zaten ülkede dertten çok ne var dinle dinle bitmez 🤣

Burada çok ciddi konular bile dalgaya alınıp duruyorken bu tür bir konu sizce ciddiye alınır mı? Üzülmüşsün bir de , zaten ülkede dertten çok ne var dinle dinle bitmez 🤣
Bişey yapmak istedim kendimce ama pişman oldum.yeri değilmiş.

Maalesef bu platformda böyle şeyler oluyor takmayın geçin gitsin
Hep dalga geçiliyor ya burda biraz da ondan açtım. insan bazen konuşacak dertleşecek ve yargılamayacak birine ihtiyaç duyar diye.yanlış yapmışım.

Hep dalga geçiliyor ya burda biraz da ondan açtım. insan bazen konuşacak dertleşecek ve yargılamayacak birine ihtiyaç duyar diye.yanlış yapmışım.
Herkes için demiyorum ama kendini çok fazla üstten gören insanlarla normal konuşmayı bilmeyen ve üstünlük taslamaya çalışan insanlar var sanki girecekleri bir metre mezar değilmiş gibi 😊👍🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X