Derdi olmayan var mı?

zey_nep

Umudunu kaybetme...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
810
767
358
Birgünüde dertsiz tasasız geçiren varmı acaba çok merak ediyorum yoksa tüm dertler beni mi buluyo ..........

dermanı olmayan dert vermesin Allah herkesin var tabiki ufak tefek de olsa can sıkıcı dertleri :ssz:

benim bir ara başım beladan kurtulmazdı her Allah ın günü muhakkak bir vukuatım olurdu :27:

tabi biraz da dert ettiğimiz şeylere bağlı değil mi. bazen hiç derdimiz yokken de yaratabiliyoruz. Ama derdi sıkıntısı olmayan yoktur diye düşünüyorum. 4 - 4 lük olmuyor tabi

"sanmaki bir tek sende dert var, sendeki derdi nimet sayan var"

bence herkezin ufak tefek dertleri var. bizden daha kotulerin oldugunu dusunup, halimize sukretip, herseyi Allah a havale etmek en dogrusu.

o yuzden pek kafaya takma derim

:24:derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim....
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...

Allah sevdiği kullarına dert verirmiş,sabrını sınamak için..
derdimiz yoksa endişelenmeliyiz asıl bence!!!!

"Çok dert etmeyin şu dünyayı , nasıl olsa içinden canlı çıkamayacağız."

Pazartesi günlerinden nefret ediyorum !

"sanmaki bir tek sende dert var, sendeki derdi nimet sayan var"

bence herkezin ufak tefek dertleri var. bizden daha kotulerin oldugunu dusunup, halimize sukretip, herseyi Allah a havale etmek en dogrusu.

o yuzden pek kafaya takma derim

yok cnm yanlış anlama bn derdim var diye yakınmıyorum bile bu konuyu açmama neden ola durum bn arada girebiliyorum hani arkadaşların
yazılarını okuyorum dertlerine bakıyorum hani bu kadar da olmaz diyorum hani hiç derdi olmayan biri varmı diye merak ettim

Back
X