derdim 26 günlük evladım....doktor arkadaşlar;kayseridekiler yardım edin ALLAH RIZASI İÇİN...

Çooook büyük geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum

Rabbim acil şifalar versin cnm inşallah birşey çıkmazda boşuna üzülmüş olursunuz.. Dualarım sizinle inşallah..

Canım benim Rabbim tez zamanda bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin evladına.
Çok zor canım senin için tabi ki ama dur bakalım Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Bak bir sürü arkadaş örnek vermiş inşiallah düşer yavrunun değeri. Sende bize inşiallah müjdeli haberi verirsin. Rabbim iyi haberler duymayi duyurmayı nasip etsin. Dualarımız seninle canm

Canım arkadaşıma sordum geç oldu ama kusura bakma arkadaşa ulaşamamıştım. O sarılık için gittiklerinde tsh değerlerinin normal olmadığı anlaşılmış özel hastanede doktor tahlillerin normal olmadığını ama sebebini bilmediklerini söyleyip üniversite hastanesine yönlendirmiş. Selçuklu Tıp Fakültesi'nde Prof a göstermişler o koymuş teşhisi. Sentetik hormon ilacına başlanmış 2 haftada bir kontrole gidiyorlar ilaç dozu az yada çok gelirse ayarlanıyormuş. Sabah aç karnına içiriyor ve 3 saat hiçbirşey yedirmiyor malesef doktorun dediğine göre anne karnında bir zarar vermediyse ve doğumdan sonra geç kalınmadığı sürece sorun olmaz demiş. Şu an bebişi çok sağlıklı arada ilacın dozu az geliyormuş ve çok yorgun oluyormuş kuzum onun dışında gayet iyi maşallah. Sen de sıkma canını en azından dermanı var. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye bulunduğunuz şehirde tıp fakültesi varsa oraya götürün muhakkak yada yakın bir şehirde... Rabbim bir an önce şifasını versin inşallah...

Cnm bnm Rabbim kimseyi evlatla sinamasin Bebeğine safi ismiyle şifa versin inşallah bişey çıkmaz bebeginde mübarek günlerdeyiz bol bol dua et Rabbim duyar sesini

Bugün güzel haberler vereceğine inanıyorum. İnşallah hemen tedaviye başlayacaksiniz hiç kaybınız olmayacak.
Yardımsever halden insanlar çıksın karşına.

onu aradık aradık bugün cevap veren çıkmadı canım..

Canim pazar kapali.ozel klinik oldugundan.6gun acik. Behbet uz dada cocuk polklinigi baktı sonra ayni gun endokrinci baktı.ilacs basladik6gun sonra tektar gel ilac dozunu ayarlaualim dediler.belki denk geldi bilmiyorum.seninde cabuk teshis konur tedavi olur insallah canim

3 saat mi??? Bize dr

Kızımın yardimsever duacisi teyzeleri..dün gittik sonuç olarak bize hap verdi 50 mcg günlük 1 kere sabah 7 ile 9 arasi siringa ile 2-5 ml su katip eritin icirin Pzt günü gelin ama o gun icirmeyin testleri tekrarlayalim ilacin dozunu ayarlayalim dedi.özellikle sordum dedim aç tok karnına farkeder mi. HAYIR DEDI...
Bebegim içerken agzinin kenarından akiyor ama % 75 inden fazlasi gidiyordur.
Dvitamini de iciriyorum günlük 3 damla ama o saati saatine degil ne zaman aklimiza gelirse iciriyoruz.
o verdiği hapin ismi de EUTHYROX

öncelikle sakin olun lütfen internetten sakın herşeyi okumayın bu sıze ve bebeğe zarar verir ... bizler oruçlu halimizle o bebişe ve tum sıkıntıda olanlara duacıyız anne sütü herşeye devadır ne yap ne et sutunu kestırme ona en çok lazım olan şey anne bunu unutma....

EUTHYROX hapını bize de verdiler canım. günde 1 kere sabah 7 ile 9 arası. 50 mgc . 2-5 ml suda şırıngada eritip hepsini içir dedi. haftaya pazrtesi tekrar gidip dozu belirleyeceklermiş. AÇ TOK farkeder mi diye iki sefer sordum YOO FARKETMEZ
dedi.????çocuklarda sabah güne başlarken alınır yazıyor ama biz zaten sabah12 de 4 te 6 ta uyanıp emiyoruz.
ACABA SEN NE ZAMANDAN BERİ YARIM SAAT EMZİRMİYORSUN.
bir de bebeğim içerken ara ara ağzının kenarından akıp dışarı dökülüyor. çoğu içine gidiyor ama %10 -20 arası dökülüyor olabilir.iNŞALLAHSIKINTI OLMAZ.

KULLANMA TALİMATINDA
Bebeklere doz, günün ilk öğününden en az yarım saat önce tek seferde verilir. Tabletler, verilmeden hemen önce ezilir, biraz su ile karıştırılır ve bir miktar sıvı ile verilir. Karışım her zaman hazırlandıktan hemen sonra kullanılmalıdır.
YAZIYOR. AMA BİZİM ÖĞÜN ANNE SÜTÜ MAMA YOK. ACABA duygu45 MAMA KULLANDIĞIN İÇİN Mİ YARIM SAAAT VERME DEDİ.

Canim bu ilac yetiskinlerdede kullaniliyor.onlarda sabah uyaninca icip yarim saat ac kaliyorlar.benim cocugum hem anne sutu hem aptamil iciyordu.sutum azdı.sabaha karsi 4te emzirirdim.sabah 7de ilacini uyurken agzina enjektorle verirdim.7.30 da uyaninca mama verirdim.ilaci verirken uyanirsa yarim saat sallardim ayagimda oyalardim.benim ailemde tüm kadinlarda hipotiroidi var.ayni ilaci kullaniyorlar.onlarda ac icip bekliyor yarim saat.sizde yarim saat oyalayin bebeginizi

canım oncelıkle cok gecmıs olsun. Erkılete mı yonlendırdıler cocuk polıkınlıgı olarak. Bak sana tek tavsıyem sakın fakulteye gıtmeyın. Bırseyı yokken bıle bırseyler cıkarıyorlar.

Cok tesekkur ederim cevap verdigin için canim.senin bebegin kaç aylıkken basladi ilaca.
ben 2 sefer sordum ac tok farketmez dedi yaso da baya gencti bilmiyor muydu bu ayrıntıyı acaba
onumuzdeki pzt tekrar gidecegiz bunun yuzunden sikinti yasanmaz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…