derdim azmış gibi dert açtım kendi başıma:((

Bu benim gorusumdur. Katilmak zorunda degilsin. Katilmamak zorunda da degilsin. Is aramayin arkadasim. Polemik istiyorsan cok iyi cevap veririm ama burasi yeri degil. -Ki "Yine de konu sahibi, eger ki ilac kullaniyorsan kafana gore birakmani tavsiye etmem. Doktoruna danismani tavsiye ederim. Kendine neyin yararli, neyin yararsiz geldigini ancak sen bilirsin." demisim bunun ustune yazmaniz tuhaf olmus. Isinize bakin ve konu sahibiyle muhattap olun benimle degil.

gereksiz bir agresifliğiniz var nedenini anlayamadım hakikaten. herhangi rencide edici bir şey yazdığımı sanmıyorum. kendimi mahalle kavgasının ortasında kalmış gibi hissettim, üzüldüm doğrusu.

selametle...

Kişisel Gelisim kitaplarindan neden uzak duruyormuşuz anlam veremedim...neden aklı olan uzak dursun dediğinizi hiiiç anlayamadim açikçasi. Neye dayanarak böyle yazdiniz.:53::53:

bu kitapları yazanların çok büyük bir kısmı hayatında psikoloji eğitimi almamış kişiler. her önüne gelenin evlilik terapistiyim ilişki koçuyum ya da nlp'ye 8 sn'de ingilizce öğretiyorum demesi gibi yani. tamamen çıkar amaçlı boş yarar yerine zarar sağlayacak kitaplar var piyasada.

eğer kendinizi iyi hissettirecek ya da size yol gösterecek şeyler okumak istiyorsanız profesyonel kişilerin yazdıklarını okumanızı tavsiye ederim. isterseniz özel mesajla isim de verebilirim.

başka uzun uzun sebepleri de var ama temel sebep bu :)

Anlayamadim tam olarak kafede unuttugun defterinle ilgili kismi.

Defteri birileri mi okumus? O gorustugun cocuk mu?

Bunun onunla ne ilgisi var?

çocuktan uzaklaşman, hiç bir şekilde iletişime girmemen gerek. Defter ile ilgili kısmı ise ben de anlayamadım..

gereksiz bir agresifliğiniz var nedenini anlayamadım hakikaten. herhangi rencide edici bir şey yazdığımı sanmıyorum. kendimi mahalle kavgasının ortasında kalmış gibi hissettim, üzüldüm doğrusu.

selametle...

Gereksiz yere yorumum alinti yapilinca ben de gereksiz yere agresiflesiyorum. OCD nin hangi beyin dalgalarini etkilemesinden tut, cognitive therapy'e kadar ne yapilmasi gerektigini biliyorum. Doktor degilim ama sen de doktor degilsin. O yuzden bilirkisi tarzinda konusmalarini benim disimdakilere sakla. Mahalle kavgasi havasini yaratirsan ortasinda kalman normal.

Selametle...

Gereksiz yere yorumum alinti yapilinca ben de gereksiz yere agresiflesiyorum. OCD nin hangi beyin dalgalarini etkilemesinden tut, cognitive therapy'e kadar ne yapilmasi gerektigini biliyorum. Doktor degilim ama sen de doktor degilsin. O yuzden bilirkisi tarzinda konusmalarini benim disimdakilere sakla. Mahalle kavgasi havasini yaratirsan ortasinda kalman normal.

Selametle...

bence siz de bir uzman yardımı almalısınız. doktor değilim ama masterımı kişilik bozuklukları üstüne yaptım(bilirkişiyim yani) buna rağmen ben de doktora gidiyorum bu ara. insanız haliyle lazım oluyor yani. menopoz da olabilir belki sizinki.

insan gibi yazmanın mahalle kavgası yaratmak olarak algılanması ayrı bir problem ona hiç girmiyorum :50:

merak etmeyin her türlü son mesajım bu size, istediğiniz gibi sallayabilirsiniz yani arkamdan :34:

konu sahibi arkadaşım kusura bakma inan ilk defa böyle bir şey yapıyorum ben de memnun değilim yani durumumdan, dediğim gibi son mesajım. dilerim sen de problemlerini halledersin bir an önce :))

bence siz de bir uzman yardımı almalısınız. doktor değilim ama masterımı kişilik bozuklukları üstüne yaptım(bilirkişiyim yani) buna rağmen ben de doktora gidiyorum bu ara. insanız haliyle lazım oluyor yani. menopoz da olabilir belki sizinki.

insan gibi yazmanın mahalle kavgası yaratmak olarak algılanması ayrı bir problem ona hiç girmiyorum :50:

merak etmeyin her türlü son mesajım bu size, istediğiniz gibi sallayabilirsiniz yani arkamdan :34:

konu sahibi arkadaşım kusura bakma inan ilk defa böyle bir şey yapıyorum ben de memnun değilim yani durumumdan, dediğim gibi son mesajım. dilerim sen de problemlerini halledersin bir an önce :))

Pre-menopoz basligimi okuyupta bu konuda yorum yapman, yok artik. Yazik yakismadi. Soyle diyim o zaman , sen de kisilik bile yok bozuklugu olsun. Doktorunu degistir bence. Sana iyi gelmedigi ve hala yardim alman gerektigi acikca ortada. Korkma eski yorumlarina bakip seni burada rencide etmiycem. O zaman senin gibi basit olurdum cunku. Muhtemelen banlanirim bu yorumumdan dolayi ama olsun.

Back
X