- Konu Sahibi Dumadumadum
bu da bir bakış açısı ama, belki konu sahibi daha öncesinde bir şeyler söyledi ve adam onu kuyruk sallamak olarak algıladır? bu durumda o davranışı (diyelim ki beraber çay içelim diyor konu sahibi adama) yapmasın ki adamda onu rahatsız etmesin yani bazı yorumlar çok rahatsız etse de bir bakış açısıdır hakaret küfür içermiyorsa da okur kendince yorumunu yaparsın yani gocunmaya gerek yok, sen de dersinki yok ben kuyruk sallamadım yüzüne bile bakmam kişi ve konuyu okuyanlarda aydınlanır sonucta o işyerinde olmadığımızdan kimin suçlu olduğunu anında anlamak gibi altıncı hisse sahip değiliz hiçbirimiz.
söyleyeceğim şeyin yorumunuzla ya da konuyla ilgisi yok ama görünce dayanamadım söylemek istedim affınıza sığınarak :) bence her ne olursa olsun "kuyruk sallamak" tabiri çok sevimsiz bir söz hiçbir şekilde kullanılmamalı "belki senin bir hareketin ona umut vermiştir" demek bu kadar mı zor. erkek egemen bakış açısının kadınları aşşağılayan bu tarz sözlerini en azından kadınlar kullanmamalı diye düşünüyorum