ben de farkettim bazilarina altin degerinde tavsiyelerde bulunuyorsun ama isine gelmiyor diye umursamiyor bile... Atiyorum "esim aldatti" diye konu açilir, "ya birdaha yapacagini goz onunde bulundurarak kal ya da çocuk yokken ayril" dersin umursamaz bile seni baskasi gelir "erkekler oyledir bosver belli ki sana deli gibi asik" (?!) der onunla baslar sohbete...
ben de dikkate alıp uzun uzun cevap yazarım genelde. altın değerinde yazmıyorum belki ama yine de kayda değer şeyler yazdığımı düşünüyorum.
kk da bulunma amacım paylaşım; yorumlarımla-konularımla bildiklerimi az çok aktarmak(ilgili konularda) (kimseye öğretmenlik yapma derdimiz yok burada)...
forumdan çok şey öğreniyorum, kendi bildiklerimi de başkaları da yararlansın diye yazıyorum...
sadece derdi olduğunda, yazıp rahatlamak için kk ya uğrayanlardan değildim...
bazen de, boşu boşuna bu kadar zaman ayırıp konuyu okuduğuma, cevap yazdığıma pişman oluyorum..
konu örnekleri vermişsiniz. ben de 1 tane vereyim. ilgili kişiler denk gelir mutlaka...
konu: 1 yaşındaki bebeği, 4 yaşındaki kuzeni hırpalıyor. cevapların çoğunluğunda; bebeği sokaktan bulmadığı, annenin de 4 yaşındaki çocuğu bir şekilde hırpalaması yönünde idi.
bu forumda denk geldiğim tüylerimi diken diken eden konulardan biriydi o. yazanlar da hep anne...
ben de bu durumla ilgili açıklamalar yaptım, çözüm önerileri getirdim. yanlış yaklaşımlarda ne gibi sorunlar olabileceğini falan yazdım bilgim dahilinde.
dikkate alınmadı doğal olarak.
konu sahibi son gelişmeleri yazmamıştı ama aklına en çok yatan, çocuğu bir şekilde hırpalamak(çimdik atmak vb) gibi gelmişti bana(umarım yanılıyorumdur)...
bu forumda yorumlarını, paylaşımlarını çok beğendiğim kişiler de var. onlar da olmasaydı, kk bu kadar uzun süreli olmazdı benim için...