• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim ben

Inanir mısınız 18 yaşındayım ve sizinle aynıyım. Düşüncelerimi pat diye söylüyorum içimde tutamıyorum sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum tartışıyorum. Daha önce çok başımı taşlara vurdum şu dilini tut diye. Ama yapacak bişey yok çevremdekiler de alıştı birşey demiyorlar artık. Böylesi daha iyi içinizde kalmıyor en azından.

ne guzel alismis herkes ama benim durumum buraz daha farkli sanirim kardesim. ben bisey denildiginde o zaman soyleseydiniz , yapsaydiniz, neden konusmak yerine laf sokuyorsunuz gibi cevap veriyorum. karsimdaki kisiye taramali gibi nefes almadan ustune ustune konusmuyorum.
karsilik derkende hani kirgin olursun ama sen ararsin sonrada karsindakinden seni aramasini beklersin ya benimki oyle beklentilerden.

ne guzel alismis herkes ama benim durumum buraz daha farkli sanirim kardesim. ben bisey denildiginde o zaman soyleseydiniz , yapsaydiniz, neden konusmak yerine laf sokuyorsunuz gibi cevap veriyorum. karsimdaki kisiye taramali gibi nefes almadan ustune ustune konusmuyorum.
karsilik derkende hani kirgin olursun ama sen ararsin sonrada karsindakinden seni aramasini beklersin ya benimki oyle beklentilerden.
Anlıyorum, illaki degısmek istiyorsaniz kisisel gelisim kitaplari okumanizi tavsiye ederim, benim hic degismeye niyetim yok valla :KK53:

karsilik derken hanimlar olmayacak bi beklentinden bahsetmiyorum ki. iyilik yapip iyilik gormek istedim. beni akrabalarimizin yaninda cok uzdu bir sury laf soyledi esimde bende cok kirildik bir sure aramadik sonra esimi aramaya basladi esimde usulunce annesine kirgin oldugumuzu cok ayip ettigi soylemis. sonea kv ye gittik cocuguda ozlemislrrdir diye. bende kirildigim icin bir sure aramadim. vay benmiymisim gelmeyen, torunlarini onlardan ayirmisim, ne varmis kizacak, yabanci yokmusmus. cok ozlediyseniz torununuzu gelseydiniz gorseydiniz dedim bende sinirlendim ama napiyim. tabii yine karsiligini aldim. kp diyorki biz mi sizin ayaginiza gelcez siz gelceksiniz ayagimiza , uzatmayin oldu bitti, bizim niyetimiz iyi siz fesatsiniz diyor. yuhh dedim artik ne diyim esimde sizde bazen ne dediginizi bilmiyorsunuz dedi. kirildik tmm ama ben evlerine gitmisim soylenecek sozler mi bunlar hic. hicmi karsilik olarak guzel soz, guler yuz gormeyecegim. bisey dedigimde de hemen biz yasliyiz olucez azicik idare edin ne var diyorlar. gercekten biktim ama
Anliyorum cnm seni.guzel sozlerduymak istiyorsun.atalarimiz demisler ki.....

HER KEZ IYIYLE ANLASIR,ONEMLI OLAN KOTUYLE ANLASMAK...

Blafi kulagina kupe et.bak bir gun esimle bir sikintimi k.v.ile paylastim.anne bize yol gosterirmisin dedim.k.pederim bana hak verdi.ama kv.oglunu tuttu.vebana dediki.babanin evinde dayak vardi,burda yok dedi...sok oldum.ben ne yaptim biliyormusun...ona hic birsey soylemedim.esime de soylemedim.ve halen de esim bilmez.koye gideceklerdi k.v.ler.birsuru market yaptim.pasta pogaca ve yeni aldigim tabak ve mutfak gereclerini paket yaptim.anne al koyde gelen giden olur.ikram edersin dedim.ve bana ettigi duayi birduysan sasarsin....ne yapabilirim.onu bu yaptigi yanlisi ona iyiliklerle ogretebilirim.yoksasen kimsin sen bana bunu nasil soylersin,esime de oraya bir daha gidemezsiin deseydim....kimse yaptigi yanlisi anlamazdi..aslinda k.validem beni gercekten cok sever....heryerden duyarimmmm...ama konu oglu oluncaagir basti.cunku k.v.cocuklarina cok duskun.orada teraziyi adaletli tartamadi.

Ama ben o lafiher hatirladigim daagliyorum.cunku cocuklugumda ki bir sikintiydi.kayinvalidemle paylastigim.ben onunla acimi paylasmistim...ve onun soyledigini annem duysa kahrolur.cunku bir tek annem sahit o gunlerimize.acilarimiza.ve biri kalkip boyle dalga geciyor.....olsun..rabbim bilsin.

Bence iyi yapıyorsun, senin gibi olmak isteyen çok kişi var.Biz herşeyi içimize atıyoruzda ne oluyor kraliçe mi oluyorz .:KK51::KK14::KK14::KK14:

Back
X